Welke Paragnost of Medium is goed in Toekomstvoorspelling en Tijd?

 

Bij medium-consulten.nl werken paragnosten en mediums die goed zijn in het aangeven van toekomstvoorspellingen en tijd. Een paragnost en of medium, kan voor jou een toekomstvoorspelling, tijd of tijdsaanduiding doorkrijgen voor jou. Een toekomstvoorspelling met betrekking tot een bepaald persoon en of situatie, of daar waar je vragen over hebt.

 

Welke Paragnost of Medium is goed in Toekomstvoorspelling en Tijd?

 

Toekomstvoorspelling en Tijd

 

Bij medium-consulten en medium-consulten.nl werken paragnosten en mediums die goed zijn in het aangeven van toekomstvoorspellingen en tijd.

 

Paragnosten en mediums van medium-consulten en medium-consulten.nl, kunnen voor jou een toekomstvoorspelling, tijd of tijdsaanduiding doorkrijgen voor jou. Een toekomstvoorspelling met betrekking tot een bepaald persoon en of situatie, of daar waar je vragen over hebt.

 

Toekomstvoorspelling en Tijd

 

Paragnosten en of mediums bij medium-consulten en medium-consulten.nl kunnen  een toekomstvoorspelling, tijd of tijdsaanduidingen doorkrijgen voor jou dmv.:

 

 • Heldervoelen
 • Helderzien
 • Helderweten
 • Helderhoren
 • Lenormand Kaarten
 • Rider Waite Kaarten
 • Zigeuner Kaarten
 • Tarot Kaarten
 • Engelen Kaarten
 • Berber Kaarten
 • Koffiedik Kijken
 • Pendelen

 

Een paragnost en of medium kan voor jou zien wat er gaat gebeuren.
Een paragnost en of medium kan je daar tevens een exacte tijd of tijdsaanduiding voor geven.

 

Een paragnost of medium goed in tijd en toekomstvoorspellingen, kan al deze vragen voor jou beantwoorden:

 

 • Wanneer gaat hij of zij contact opnemen;
 • Wanneer gaat hij of zij mij een app sturen;
 • Wat zijn zijn of haar intenties zijn op dit moment;
 • Hoe staat hij of zij in de relatie op dit moment;
 • Wanneer gaan wij een relatie krijgen;
 • Hoe gaat het met mijn kinderen;
 • Ga ik mijn tentamen halen;
 • Gaat mijn contract verlengd worden;
 • Wanneer krijg ik een gesprek met mijn baas;
 • Wanneer komt deze baan voor mij;
 • Wanneer wordt mijn huis verkocht;
 • Wanneer ga ik verhuizen;
 • Wanneer gaat t financieel beter met mij;

 

Welke paragnost of medium is goed in toekomstvoorspelling en tijd?

verkort overzicht

Bij medium-consulten en medium-consulten.nl werken paragnosten en mediums die goed zijn in het aangeven van toekomstvoorspellingen en tijd.

Onderstaand vind je een verkort overzicht van een aantal paragnosten en mediums bij medium-consulten en medium-consulten.nl die goed zijn in toekomstvoorspellingen en tijd.

 


 

Paragnost Medium Ise Fleur. Ervaren TOP Paragnost en Medium. 100% goed en gedetailleerd in het aanvoelen van personen, relaties, tijd en toekomstvoorspellingen.

Pargagnost Medium Ise Fleur

 

Paragnost Medium Ise Fleur

 

Paragnost Medium Ise Fleur. TOP Paragnost en Medium. 100% goed en gedetailleerd in het aanvoelen van personen, relaties, tijd en toekomstvoorspellingen.

 

Zeer sterk gespecialiseerd in tijd, tijdsaanduidingen, toekomstvoorspellingen, liefde, relaties, relatieproblemen, tweelingziel relaties, kinderen, werk, financiën. Heden, verleden en toekomst.

 

Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend en Helderziend. Sterk 3e oog!

 

Paragnost Medium Ise Fleur (Fleur) is alleen werkzaam bij www.mediums.nu, www.medium-consulten.nl en www.medium-consulten.nl


Paragnost en Medium

Hallo ik ben Ise Fleur. Als ervaren paragnost en medium kan ik heel exact kijken wat er voor jou gaat gebeuren in de toekomst. Met betrekking tot een bepaald persoon, relatie en of situatie waar je vragen over hebt.

Heel exact kan ik in tijd en toekomst kijken voor jou. Ik kan exact kijken voor jou in dagen, weken, maanden en jaren wat er gaat gebeuren. Voor jou, met betrekking tot een bepaald persoon, relatie en of situatie voor jou.

Exact krijg ik voor jou tijd en tijden door, dagen, weken, maanden en jaren in toekomst vooruit.

Tevens kan ik voor jou in tijd terug kijken, uren, dagen, weken, maanden en jaren. Wat er bijvoorbeeld in het verleden is gebeurd mbt tot een bepaald persoon en of situatie.

 

Wanneer je bijvoorbeeld mij de vraag stelt:

Wanneer gaat hij contact opnemen?

Exact krijg ik dit te voelen, door middel van mijn gaven heldervoelend, helderwetend, helderhorend en helderziend.

Heel snel krijg ik door een tijd, 1, 2 dagen, 3, 4 dagen, 1, 2 weken, 1, 2 maanden. Zodra ik exact die tijd doorkrijg voor je, ga ik met mijn helderziendheid en 3e oog kijken om dit nog even te bevestigen voor jou. En wat er gaat gebeuren.

Ik krijg dan exact in beeld voor jou te zien, wat er bij dag 1, dag 2, etc week 1, week 2, etc maand 1 etc gaat gebeuren. Exact kan ik dan zien wat hij of zij gaat doen. Ook in contact naar jou of in relatie naar jou. En wanneer er contact gaat komen.

Exact in dagen, weken of maanden kan ik zien wat er gaat gebeuren voor jou in de toekomst, met betrekking tot een bepaald persoon en of relatie waar je vragen over hebt.

Heel belangrijk vind ik om mee te geven voor jou, hoe je met de persoon en of situatie omgaat.

Wat van belang is dat jij hierin de richting bepaalt. En hoe je met de persoon en of situatie omgaat. Hierin kan ik voor jou de handvaten aanreiken hoe je het beste met de persoon en of situatie om kunt gaan.

 

Liefs Paragnost Medium Ise Fleur

 


 

Paragnost Medium Kiki. TOP Paragnost, Medium en Tarotiste! 100% goed en gedetailleerd in het aanvoelen van personen, situaties, tijd en toekomst voorspellingen!

Pargagnost Medium Kiki

 

Paragnost Medium Kiki

 

Paragnost Medium Kiki. TOP Paragnost en Medium. 100% goed en gedetailleerd in het aanvoelen van personen, relaties, situaties, toekomst, tijd en tijdsaanduidingen.

 

Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend en Helderziend. Sterk 3e oog!

 

Paragnost Medium Kiki is alleen werkzaam bij www.mediums.nu, www.medium-consulten.nl en www.medium-consulten.nl


Paragnost en Medium

 

ASPI Opleiding
Reiki 3e Graad – Reiki Master
Regressie Therapie – Opleiding bij Peter Maas
Diverse Tarot Cursussen

 

Hallo, ik ben Kiki, ervaren paragnost en medium. Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend en Helderziend. Sterk 3e oog!

In de loop der jaren heb ik velen cursussen gevolgd in allerlei richtingen. Mensen leren kennen. Situaties meegemaakt die mij gevormd hebben tot wie ik nu werkelijk ben. Dit alles heeft er toe bij gedragen dat ik mijn capaciteiten in een richting heb ontwikkeld zodat ik die nu professioneel kan toepassen om andere mensen te helpen en te begeleiden in hun diverse processen.

Tijdens het begeleiden van mij cliënten vind ik het belangrijk om de autonomie van je eigen intuïtie te stimuleren zodat je die verder kunt ontwikkelen en leren toe te passen in hun eigen leven.

Iedereen verdient het zich gelukkig en vrij te voelen in zijn leven en zijn of haar plek in de wereld te vinden. Ik hoop je daarbij te helpen.

Als ervaren paragnost en medium krijg ik tijdens een consult, dmv een naam en of foto, hele sterke informatie en beelden door welke een duidelijk en helder beeld geven m.b.t. personen, situaties of waar je vragen over hebt.

Verleden, heden en toekomst krijg ik daarbij sterk door voor jou.

Als ervaren paragnost en medium kan ik heel gedetailleerd in tijd en in de toekomst kijken voor jou. Ik kan heel gedetailleerd kijken voor jou in dagen, weken, maanden en jaren wat er gaat gebeuren voor jou, met betrekking tot een bepaald persoon, relatie en of situatie voor jou.

 

Liefs Paragnost Medium Kiki

 


 

Paragnost Medium Delamare. TOP Paragnost en Medium in het aanvoelen van personen, relaties, situaties, toekomst, tijd en tijdsaanduidingen. Sterk 3e oog!

 

Paragnost Medium Delamare

 

Paragnost Medium Delamare

 

Paragnost Medium Delamare. TOP Paragnost en Medium in het aanvoelen van personen, relaties, situaties, toekomst, tijd en tijdsaanduidingen.

 

Sterk gespecialiseerd in het aanvoelen van emoties, sferen, omstandigheden, gebeurtenissen van derden en of meerdere personen.

 

Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend en Helderziend. Sterk 3e oog!


Paragnost en Medium

Hallo, ik ben Delamare, ervaren paragnost en medium. Heldervoelend, helderwetend, helderhorend en helderziend.

Sterk gespecialiseerd in liefde, relatie, relatieproblemen, werk, financiën, toekomstprognose, tijd, tijdsaanduidingen, traumaverwerking, readingen, healingen, alcohol- en drugsverslaving, contact met dierbare overledenen en de Rider Waite kaarten.

Je kunt bij mij terecht met vragen over het heden, verleden en de toekomst. 

Als ervaren paragnost en medium, stem ik mij af op jouw energie en de persoon en waar jouw vraag over gaat. Ik voel in op de situatie en jouw vraagstuk en krijg de antwoorden en hetgeen belangrijk is voor jou snel door.

Ik ben sterk gespecialiseerd personen en situaties, heden, verleden en toekomst.

Ik voel de emoties van degene waar je vraag over gaat, de sfeer, omstandigheden, gebeurtenissen en derden en of meerdere personen uit zijn of haar omgeving. Ook voel ik wat er gaat gebeuren in de toekomst.

Ik kan hierdoor voorspellen hoe jij en een persoon, waar je vragen over hebt, hoe jullie naar elkaar toestaan en hoe een situatie gaat verlopen. Deze inzichten kunnen jou inzicht geven en rust.

 

Liefs Paragnost Medium Delamare

 


 

Paragnost Medium Isa Maria. TOP Paragnost en Medium in het aanvoelen van personen, relaties, situaties, toekomst, Maand en Jaar Leggingen Rider Waite Tarot Kaarten en Healingen.

 Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend en Helderziend.

 

Paragnost Medium Isa Maria

 

Paragnost Medium Isa Maria

 

Paragnost Medium Isa Maria. TOP Paragnost en Medium in het aanvoelen van personen, relaties, situaties, toekomst.

Maand en Jaar Leggingen Rider Waite Tarot Kaarten en Healingen.

 

Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend en Helderziend.


Hallo ik ben Isa Maria, ervaren paragnost en medium en tarotiste. Heldervoelend, helderziend, helderwetend en helderhorend.

Ik ben sterk gespecialiseerd in toekomstprognoses, tijdsaanduidingen liefde, relaties, liefdes relaties, zakelijke relaties, kinderen, ouderen, HSP, hoogsensitiviteit, pendelen en Rider Waite Tarot Kaarten. 

Heden, verleden en toekomst krijg ik sterk door.

Tevens kunt u mij ook benaderen voor een healing en/of magnetiseer behandeling.

 

Medium en Paragnost

 

Ik ben heldervoelend, helderziend, helderwetend en helderhorend en krijg zodra ik jouw stem hoor direct de energie door. Wanneer je vragen hebt over een bepaalde persoon in jouw leven krijg ik bij het horen van de naam direct informatie over deze persoon door. Dit kan zijn hoe iemand in het leven staat, hoe iemand tegenover jou of in de relatie staat en wat er eventueel tussen jullie staat te gebeuren.

Ik krijg sterk het heden, verleden en de toekomst door en kan zeer gericht toekomstvoorspellingen doen voor jouw situatie.

Wil je weten hoe de situatie nu ligt, hoe hij zich gaat ontwikkelen, wat er nog komt, hoe een bepaald persoon naar je toe staat, welke gebeurtenissen er nog gaan plaats vinden? Met al deze vragen, en meer, kun je bij mij terecht.

Ik ben sterk gespecialiseerd in liefde en relaties maar ook met andere vragen kun je bij mij terecht. Loop je op je werk of in je familierelaties tegen bepaalde zaken aan, ook dan heb ik voldoende aan een naam en kan ik direct bepaalde vragen beantwoorden waarin ik open en eerlijk naar jou toe ben. Deze antwoorden geven jou inzicht en duidelijkheid.

 

Liefs Paragnost Medium Isa Maria

 


 

Paragnost Medium Loïs. Top Paragnost en Medium. Sterk gespecialiseerd in Lenormand Kaarten en Emotie Kaarten. 100% goed en gedetailleerd in het aanvoelen van personen, relaties, emoties, tijdsaanduidingen en toekomstvoorspellingen.

 

Paragnost Medium Lois

 

Paragnost Medium Lois

 

Paragnost Medium Loïs. Top Paragnost en Medium!

 

Sterk gespecialiseerd in Lenormand Kaarten en Emotie Kaarten.

 

100% goed en gedetailleerd in het aanvoelen van personen, relaties, emoties, tijdsaanduidingen en toekomstvoorspellingen.

 

Heldervoelend, Helderziend en Helderwetend


Paragnost, Medium en Tarotiste

Lenormand Kaarten – Emotie Kaarten

 

Hallo ik ben Loïs. Ervaren Paragnost, Medium en Tarotiste. Heldervoelend, Helderziend en Helderwetend.

Als ervaren paragnost en medium kan ik door de combinatie van de Lenormand Kaarten en de Emotie Kaarten heel gedetailleerd kijken wat er speelt nu en wat er voor jou gaat gebeuren in de toekomst mbt een bepaald persoon, relatie en of situatie waar je vragen over hebt.

 

Als ervaren paragnost en medium kun je mij tijdens een consult vragen stellen als:

Hoe voelt hij of zij zich nu;
Wat voelt hij of zij voor mij;
Hoe staat hij of zij nu in de relatie;
Wat wil hij of zij met mij;
Wat wil hij of zij in de toekomst met mij;
Wanneer gaat hij of zij contact opnemen;

Wat is zijn of haar karakter;
Hoe zijn zijn haar of zijn emoties nu;
Hoe zijn zijn haar of zijn emoties nu naar mij;

Hoe is de situatie op dit moment;
Hoe kan ik beste met de situatie omgaan;

Wat kan ik verwachten in de toekomst;

Wat speelt er bij mijn partner;
Hoe kan ik het beste met mijn partner omgaan;

Wat speelt er bij mijn kinderen;
Hoe kan ik het beste met mijn kinderen omgaan;

Wat kan ik verwachten op het gebied van werk en of financiën;

 

Liefs Paragnost Medium Lois

 


 

edium Stan Heldervoelend, Helderwetend en Helderziend Medium

Pargagnost Medium Bob

 

Paragnost Medium Bob

 

Bob ervaren TOP Paragnost en Medium!

 

Sterk gespecialiseerd in toekomstprognose, tijdsaanduidingen, liefde, relatie, relatiebegeleiding, tweelingziel relaties, karakteranalyse, werk, coaching, Lenormand Kaarten, Zigeuner Kaarten, pendel en contact met dierbare overleden. Heden, verleden, toekomst.

 

Helderziend, Helderwetend en Heldervoelend.


Paragnost en Medium

 

Hallo ik ben Bob ervaren paragnost, medium. Helderziend, helderwetend en heldervoelend.
Ik ben geruime tijd bezig met mijn spirituele gaven, eerst merkte ik dit onbewust niet maar daar er steeds meer mensen zeggen van ‘Bob je zit AL weer goed met je voorspellingen’ wist ik dat ik ook andere mensen wil helpen met mijn zesde zintuig. Middels het horen van uw stem en naam/zien van foto’s en de kaarten krijg ik een beeld en een weten voor u door, dit probeer ik zo duidelijk mogelijk naar u te formuleren.

Heden, verleden en toekomst krijg ik daarbij sterk door.
Voor elke vraag kunt u bij mij terecht.


Liefs Paragnost Medium Bob

 


 

Paragnost Medium Anna

Pargagnost Medium Anna

 

Paragnost Medium Anna

 

Paragnost Medium Anna. TOP Paragnost, Medium, Psychologe en Astrologe goed en gedetailleerd in het aanvoelen van personen, relaties, situaties, toekomst, relatieproblemen en tijdsaanduidingen.

 

Heldervoelend, Helderziend en Helderwetend.


Paragnost en Medium

Hallo ik ben Anna, ervaren paragnost en medium, psychologe en astrologe. Heldervoelend, helderziend, helderwetend. Sterk gespecialiseerd in toekomstprognose, tijdsaanduidingen, liefde, relatie, relatieproblemen, werk, familiebanden, relatiedynamieken, astrologie en psychologie.

Als paragnost medium krijg ik met mijn gave direct de energie door van een bepaald persoon en of bepaalde personen en of situaties waar u vragen over heeft. Ook geeft uw stem mij veel informatie.
Informatie krijg ik door middel van een naam, leeftijd en of foto. Ik krijg dan informatie door over het karakter van de persoon én kan ik u informatie geven over het verleden, heden en de toekomst.
De antwoorden krijg ik door woorden, beelden en gevoel.

 

Astrologie en Psychologie

Als medium gebruik ik mijn beroepskennis vanuit de psychologie en de astrologie.
De Humanistische en Jungiaanse psychologie, NLPT/TA is de basis van waaruit ik ervaring heb in het begeleiden van mensen. Het helderzien,-voelen en -weten geeft daarbij een totaalplaatje en geeft een extra dimensie.

Voor een astrologie consult heb ik  uw geboortedatum, geboorteplaats en wanneer het mogelijk is het uur van geboorte nodig.

 

Liefs Paragnost Medium Anna

 


 

Paragnost Medium Katja exact in tijd en toekomstvoorspellingen

Pargagnost Medium Katja

 

Paragnost Medium Katja

 

Paragnost Medium Katja. BEKEND TOP Paragnost en Medium exact in het aanvoelen van personen, relaties, situaties, toekomst, tijd en Lenormand Kaarten.

 

Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend en Helderziend.


Paragnost Medium

 

Hallo ik ben Katja, ervaren paragnost en medium. Heldervoelend, helderhorend, helderwetend en helderziend. Sterk gespecialiseerd op het gebied van toekomstprognose, tijdsaanduidingen, liefde, relatie, relatiebegeleiding, relatieproblemen, werk, coaching, healingen en Lenormand Kaarten. Heden, verleden en toekomst krijg ik daarbij sterk door.

Met mijn gaven als paragnost en medium voel ik de energie van u of een bepaald persoon en of bepaalde personen en of situatie direct aan daar waar u vragen over heeft.
Voor elke vraag kunt u bij mij terecht.
Heden, verleden en toekomst krijg ik daarbij sterk door.

 

Lenormand Kaarten

 

Als ervaren paragnost medium werk ik tevens met de Lenormand kaarten welke een duidelijk en helder beeld geven mbt personen, situaties of waar u vragen over heeft. Verleden, heden en toekomst krijg ik daarbij sterk door.

 

Paragnost Medium Katja


 

Medium Anne Isa 4

Paragnost Medium Anna Isa

 

Paragnost Medium Anna Isa

 

Paragnost Medium Anne Isa. TOP Paragnost en Medium in 3 Traditionele Kaart Leggingen. Liefde, relaties, toekomst, tijd en tijdsaanduidingen.

 

Heldervoelend, Helderziend en Helderwetend.


Hallo ik ben Anne Isa, ervaren paragnost, medium en ervaren kaartlegster. Heldervoelend, helderziend en helderwetend.

Als ervaren paragnost en medium ben ik sterk gespecialiseerd in toekomstprognose, tijdsaanduidingen, liefde, relatie, werk en en Traditionele Kaartleggingen en oa Zigeuner Kaarten.
Heden, verleden en toekomst krijg daarbij sterk en gedetailleerd door. Hiervoor gebruik ik 3 Traditionele Kaartleggingen.

 

Paragnost Medium – 3 Traditionele Kaart Leggingen

 

Vanaf kleins af ben ik opgeroeid met kaartlezen, via jou energie kan ik zien wat je doet en waar je mee zit. Als ervaren paragnost medium en kaartlegster werk ik met Traditionele Kaarten en maak ik gebruik van 3 Leggingen. Heden, verleden en toekomst.
De 3 Leggingen die ik geef, geven een duidelijk en helder beeld geven mbt jou, je situatie, personen, situaties of personen waar je vragen over hebt. Verleden, heden en toekomst krijg ik daarbij sterk door.
Via de kaarten kan ik alles met een nauwkeurig en precies detail in je leven zien. En leg ik uit wat er speelt.

Tevens leg ik ook Relatie Leggingen.

 

Wat ik allemaal kan zien als medium en paragnost:

 

Hoe deze persoon zich voelt, waar zijn emotie ligt.
Waar hij of zij mee bezig is of doet, welke situatie er op dit moment bij hem of haar speelt.
Wat hij of zij denkt, hoe hij of zij op dit moment in de relatie zit.
Wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Mijn kaartlegging zijn altijd 3 leggingen, verleden, heden en toekomst. Via de kaarten kan elk detail zien voor je wat er op dit moment speelt bij je, bij de persoon waar je vragen over hebt en/of situatie.

 

Liefs Paragnost Medium Anne Isa

 


 

Paragnost Medium Trudy Jaar Leggingen Tarot Kaarten

Paragnost Medium Trudy

 

Paragnost Medium Trudy

 

Paragnost Medium Trudy. Sterk gespecialiseerd in het aanvoelen van personen, liefde, relaties, toekomstvoorspellingen, Lenormand Kaarten en Jaar Leggingen Tarot Kaarten.

 

Heldervoelend, Helderziend en Helderwetend

 

Paragnost Medium Trudy is alleen werkzaam op deze lijn: www.mediums.nu en www.medium-consulten.nl


Hallo ik ben Trudy ervaren paragnost en medium. Heldervoelend, helderziend en helderwetend.

Sterk gespecialiseerd op het gebied van toekomstprognose, liefde, relatie, relatieproblemen, coaching en relatie begeleiding, verwerking van verdriet, werk, budget, opvoeding van kinderen en dieren, omgang met depressies, scheidingen, juridische regelingen, sexuele geaardheid, spirituele ontwikkeling, healingen, Reiki I en II, coaching en Lenormand Kaarten. 

U kunt bij mij terecht met al uw vragen. Ik help u graag verder en geef u weer inzicht als u vast loopt met uw problemen, vragen en gevoelens.

 

Paragnost Medium

 

Met mijn gave als paragnost en medium voel ik de energie van u of een bepaald persoon en of bepaalde personen en of situatie direct aan daar waar u vragen over heeft. Voor elke vraag kunt u bij mij terecht.

Lenormand Kaarten

 

Als ervaren paragnost medium werk ik tevens met diverse Lenormand kaarten welke een duidelijk en helder beeld geven mbt personen, situaties of daar waar u vragen over heeft. Verleden, heden en toekomst krijg ik daarbij sterk door. Ik kan daarmee vanuit de kaarten u duidelijke handvaten meegeven voor de toekomst.

 

Gespecialiseerd in diverse Tarot Kaarten

 

Tijdens een legging trek ik voor u een kaart van de Totemdier Tarot of Godinnen Orakel Kaarten.

Op verzoek ook leggingen met de Godinnen Orakel- Engelen Orakel kaarten/Psychic Tarot of de Symbool Kaarten. Deze kaarten geven een compleet beeld van de situatie. En geven deze kaarten een handvat wat te doen in een bepaalde situatie.

Ook gebruik ik, indien gewenst, de pendel.

 

Lenormand Kaarten – Week – Maand – 3 Maanden – Jaar Legging

 

Ik kan deze legging indien gewenst zeer specifiek leggen waarbij ik een week-, maand-, drie maanden-, of jaarlegging kan leggen. Op deze manier kan jij heel gericht zien in welke periode bepaalde gebeurtenissen jou staan te wachten en wat je kan tegenkomen op jouw pad.

 

Liefs Paragnost Medium Trudy