Wet van de Aantrekkingskracht

 

Wet van de Aantrekkingskracht

 

Wet van de Aantrekkingskracht

 

Wie wil het nu niet liefde, een leuke baan, voldoende geld, een leuk en mooi huis, gezond zijn, leuke eerlijke en betrouwbare vrienden?

Oftewel .. ‘Gelukkig zijn’

 

Wie wil het nu niet liefde, een leuke baan, voldoende geld, een leuk en mooi huis, gezond zijn, leuke eerlijke en betrouwbare vrienden? Oftewel .. ‘Gelukkig zijn’.

Bijna niemand zal zeggen, nee bedankt, dat wil ik niet. Maar waarom hebben veel mensen nu niet wat ze zo graag willen? Waarom lijden mensen zoveel pijn en verdriet. Waarom hebben veel mensen nu geldproblemen, geen baan, geen goede relatie of helemaal geen relatie? Het is voor veel mensen een groot mysterie.

 

 

Alles waarop jij bewust of onbewust je aandacht, energie en focus richt in je leven dat trek je aan

 

Alles waarop jij bewust of onbewust je aandacht, energie en focus richt in je leven dat trek je aan.

Er zijn al heel veel boeken geschreven over hoe je meer geluk in je leven kunt krijgen. Je wensen kan minifesteren en wat je daarvoor moet doen. In heel veel boeken wordt ons verteld dat we positief moeten denken, visualiseren wat we zo graag willen. We moeten voelen alsof we het al hebben, daar alvast dankbaar voor zijn en ga zomaar door. Je gaat ermee aan de slag, je houdt je strikt aan deze voorschriften en dan nog lukt het niet onze wensen te manifesteren.

 

 

Manifesteren kost namelijk TIJD en GEDULD

 

Manifesteren kost namelijk TIJD en GEDULD. Dan rijst de vraag bij vele van ons toch van waarom dit niet werkt, want je hebt alles gedaan zoals in de boeken werd verteld? Je hebt zelfs soms nog meer gedaan dan dat. Mediteren, reiki behandelingen, yoga en wat al niet meer. Alles om maar in het reine met jezelf te komen in de hoop dat jou allergrootste wens in vervulling zal gaan.
Dan ontaan heel menselijk vanzelf de gedachten:’Zie je wel, voor mij werkt het niet’. Het is gewoon een sprookje wat ze je vertellen, een leuke verkooptruc, niet meer en niet minder. En hier gaan nu veel mensen de fout in.
Manifesteren kost namelijk TIJD en GEDULD! Je moet niet je doel veranderen maar je aanpak en je overtuigingen.

 

 

Zien hoe waardevol je bent, voor de volle 100% ja tegen jezelf zeggen

 

Buiten tijd en geduld mist er vaak nog wat informatie of weet je het wel maar doe je het niet. De belangrijkste regel om te kunnen manifesteren is namelijk ‘Zien hoe waardevol je bent, voor de volle 100% ja tegen jezelf zeggen, van jezelf houden met alles erop en eraan!’..
Je mag er zijn en genieten van al het moois wat hier op de aardbol te verkrijgen is’. Als jij het jezelf niet waard vindt om al dat moois te kunnen ontvangen hoe kan het universum het jou dan geven? Als jij niet 100% van jezelf houdt, hoe kun je dan verlangen dat iemand dat wel doet te aanzien van jou.
Durf daarom ook te ontvangen! Wat doe je als je een kado krijgt van iemand of een compliment? Neem je deze dan zonder tegenspraak aan met dank je wel, zeg je dat het niet nodig had geweest of dat dat mooie jurkje slechts een uitverkoopje was of wordt je ongemakkelijk bij een compliment over jezelf?

 

 

Alles is energie .. Je trekt mensen en situaties naar je toe die jou laten zien hoeveel jij jezelf waard vindt

Het leven is namelijk een spiegel van jou gedachten en gevoelens

 

Alles is energie .. Je trekt mensen en situaties naar je toe die jou laten zien hoeveel jij jezelf waard vindt. Het leven is namelijk een spiegel van jou gedachten en gevoelens.

Jou gedachten en gevoelens worden in de buitenwereld aan je gepresenteerd. Dus mensen met een lage eigenwaarde trekken dan ook mensen aan die hun zo ook behandelen, zitten vaak in moeilijke situaties en hebben vaak ook weinig geld of zelfs schulden. Ze krijgen weinig tot niets van wat ze echt wensen. Zo binnen. zo buiten.

Mensen met een hoge eigenwaarde en veel zelfliefde hebben minder problemen, meer geld en liefde en leven in plaats van overleven. Ga met je eigenwaarde aan de slag.

Je bent het waard om al het goede in het leven te ontvangen. Alleen vanuit een goed gevoel kun je manifesteren. Bij een slecht gevoel trekt je juist negatieve dingen aan. Je bent dus aan jezelf verplicht om een goed gevoel over jezelf te hebben, wil je een gelukkig leven leiden. Ieder mens heeft zijn eigen script en zijn eigen doel in dit leven. Voor jou levensgeluk is het belangrijk om wel dat doel die diepgaande wens, die zo diep van binnen zit te manifesteren.

Hou van jezelf, vindt jezelf waardevol en durf te ontvangen. Doe echter nooit iets ten koste van een ander, want dan bouw je weer karma op en moet je eerst dat weer oplossen alvorens je wens in vervulling gaat.
Je zult je misschien afvragen hoe je meer van jezelf kunt gaan houden. Je hebt dit niet meegekregen vanuit je jeugd en bent dit niet gewend om te doen. Je zult je zelf als het ware dit moeten aanleren.

 

 

Oefening

 

Een mooie oefening is om iedere ochtend in de Spiegel te kijken en tegen jezelf te zeggen: ‘ik hou van je, ik hou echt van je, je bent goud waard’.

In het begin zal dit ongeloofwaardig aanvoelen en zul je moeten huilen, lachen en denken ik lijk wel gek. Ga hier mee door. Je lichaam bestaat uit dna en is net een computer. De eerdere overtuigingen dat je niet goed genoeg bent, je het goede niet verdient zullen eruit moeten alvorens er nieuwe overtuigingen/ gedachten in kunnen.

Iedere verandering duurt 3 maanden. Hou dit dan ook 3 maanden vol. Je zult zien dat er veranderingen zullen plaatsvinden. Ook overdag zonder dat je in de spiegel kijkt mag je het als een mantra tegen jezelf zeggen. Jou gevoel zal er blij van worden, je zult meer gaan stralen, mensen gaan je zien en je wordt als een magneet die alle goede dingen aantrekt. Wat tevens een voordeel is als je van jezelf houdt is dat je grenzen durft te stellen.

Je voelt je veel zelfverzekerder, je hebt de erkenning van andere mensen minder en op den duur helemaal niet meer nodig. Hierdoor kun je deuren openen en zullen er veel meer mogelijkheden in je leven gaan ontstaan in plaats van onmogelijkheden en problemen.

 

 

De wet van aantrekkingskracht bestaat uit 13 stappen

 

De wet van aantrekkingskracht bestaat uit 13 stappen.

 

 

Bij medium-consulten.nl werken mediums die jouw kunnen helpen met ‘De Wet van de Aantrekkingskracht’