De beste paragnost en het beste medium. Een goede paragnost en of goed medium

 

Een paragnost en of medium kan via een fotoreading aanvoelen en lezen wat er in persoon omgaat.

 

De beste paragnost en het beste medium. Een goede paragnost en of goed medium

 

Een goed medium en een goede paragnost kan voor jou kijken hoe jouw huidige situatie en of relatie staat. Maar ook op welk punt jij nu in je leven staat. En welke ontwikkelingen er gaan komen voor jou in de toekomst.

Elk goed medium en goede paragnost heeft zijn of haar eigen gaves. Het ene medium en of paragnost zal goed in emoties aanvoelen en het andere medium en of paragnost zal weer goed zijn in kaartleggingen en of tarot kaarten.

Hieronder staan een aantal voorbeelden hoe individueel elk goed medium en of goede paragnost en het beste medium of beste paragnost voor jou jouw toekomst kan voorspellen en welke ontwikkelingen er gaan komen.

Zo zal elke goed medium en of goede paragnost iedereen zijn of haar eigen gaves hebben.

 

Een goed medium en goede paragnost – beste paragnost en het beste medium via invoelen van emoties (heldervoelend)

 

Zo kan een goed medium en of goede paragnost aanvoelen hoe jouw emoties liggen. Maar zeer zeker ook van een persoon waar je vragen over hebt.

Een  goed medium en of goede paragnost heeft dan alleen de naam nodig van de persoon waar je vragen over hebt.

Een goed medium en of goede paragnost voelt haarfijn aan via zijn heldervoelende, helderwetende, helderhorende, helderziende gaves hoe deze persoon zich voelt. Hoe deze persoon naar jouw toevoegt en wat de persoon van jou wil of verwacht, of er liefdes gevoelens liggen etc.

Een goed medium en of goede paragnost kan hierin elke vraag voor jou beantwoorden. Een  goed medium en of goede paragnost voelt elke emoties haarfijn aan van een persoon waar je vragen over hebt.

 

Een goed medium en goede paragnost – beste paragnost en het beste medium via helderwetend (helderwetend)

 

Een goed medium en of goede paragnost kan ook via haar zijn helderwetende gaves werken. Via zijn of haar helderwetendheid weet een goede paragnost of een goed medium wat er bij jou speelt of bij de persoon waar je vragen over hebt. Een goed helderwetend paragnost en of medium kan voor jou het verleden en heden zien maar ook de toekomst voorspellen.

 

Een goed medium en goede paragnost – beste paragnost en het beste medium via helderziendheid (helderziend)

 

Een goed medium en of goede paragnost kan ook via haar zijn helderziende gaves werken. Via zijn of haar helderziendheid weet een goede paragnost of een goed medium wat er bij jou speelt of bij de persoon waar je vragen over hebt. Een goed helderziend paragnost en of medium kan voor jou het verleden en heden zien maar ook de toekomst voorspellen. Helderziendheid bij een goed paragnost of medium gaat door middel van beelden, het ‘helder zien’.

 

Een goed medium en goede paragnost – beste paragnost en het beste medium via helderhoren (helderhorend)

 

Een goed medium en of goede paragnost kan ook via haar zijn helderhorende gaves werken. Via zijn of haar helderhorendheid weet een goede paragnost of een goed medium wat er bij jou speelt of bij de persoon waar je vragen over hebt. Een goed helderhorend paragnost en of medium kan voor jou het verleden en heden horen en ook de toekomst voorspellen. Helderhorendheid bij een goed paragnost of medium gaat gaat door middel van horen, het ‘helder horen’.

 

Een goed medium en goede paragnost – beste paragnost en het beste medium via kaartleggingen (tarotist)

 

Een goed medium en of goede paragnost kan ook via kaartleggingen werken en de toekomst voorspellen voor jou. Via tarot kaartleggingen weet een goede paragnost of een goed medium wat er bij jou speelt of bij de persoon waar je vragen over hebt. Een goed paragnost en of medium welke werkt met de tarot kaarten kan voor jou het verleden en heden horen en ook de toekomst voorspellen. 

 

klik hier voor de beste mediums en beste paragnosten:

 

www.mediums.nu

www.medium-consulten.nl