Orgone Giftshop


Orgone Giftshop

 

Orgone’s zijn gegoten edelstenen die hun kracht met 10.000 versterkt en de edelstenen ook zuiver houdt waarop ze niet gereinigd hoeven te worden. Orgone’s zijn er in hangers en pyramide’s, die op het lichaam als zowel in huis geplaatst kunnen worden. En de ruimte, woning of perceel en u vrij kunnen houden van energieën die niet fijn voor u zijn. Het brengt de rust, kracht en balans weer terug in uw lichaam of woning en of perceel. Zowel de hangers als pyramide’s hebben een hoge energetische waarde en kunnen naar ieders behoefte gemaakt worden.

 

Orgone Giftshop Orgone Pyramides

 

Veel van onze mediums en paragnosten hebben zeer goede ervaringen met deze orgone’s voor zowel als hanger als pyramide voor in huis. Reinigen en balanceren de energie. Harmoniseren de Chi in en om je heen.

Transformeren de negatieve etherische energie in positieve energie. Effectief tegen electrosmog, spininversie en negatieve aardstralen.
De ronde piramides, de kogels, de pyramides en verschillende hangers, zijn tevens spininversie producten, met andere woorden ze gaan de de spininversie tegen.

Orgone is o.a. ook bekend als levensenergie, Chi, Odic Force, Ether en Prana.

www.orgone-giftshop.com

Orgone Giftshop
Zaagmolenkade 113
3035 KD Rotterdam
Telefoon: 010-8439233
E-mail: info@orgone-giftshop.com