Welk medium is goed met Tarot Kaarten?

 

Bij Tarot Kaarten komen antwoorden op je vragen naar boven en kan er ook in de toekomst gekeken worden.

 

Welk medium is goed met Tarot Kaarten?

 

Bij medium-consulten.nl werken veel mediums die goed zijn met Tarot Kaarten 

 

Wat kan een medium goed in kaartleggingen met de Tarot Kaarten voor jou doen?

 

Een medium kan je door middel van een kaartlegging met de Tarot Kaarten veel duidelijkheid en informatie geven voor jou of met met betrekking tot een persoon en of personen waar je vragen over het.

Een kaartlegging met de Tarot Kaarten geven een duidelijk en helder beeld geven met betrekking tot een persoon, bepaalde personen en of situaties of waar je vragen over hebt.

Tijdens een kaartlegging met de Tarot Kaarten komen vaak hele gedetailleerde antwoorden, informatie en inzichten voor jou naar voren.

Niet alleen het verleden, recente verleden, heden, maar ook de toekomst komen heel duidelijk en in een kaartlegging met de Tarot Kaarten naar voren voor jou. Emoties, bepaalde personen, ontwikkelingen en hele specifieke informatie komen tijdens een kaartlegging met de Tarot Kaarten duidelijk voor jou naar voren.

 

Welk medium is goed met Tarot Kaarten?

 

Een goed medium met de Tarot Kaarten, kan tijdens een kaartlegging met de Tarot Kaarten heel veel informatie en duidelijkheid geven voor jou of met betrekking tot een persoon, bepaalde personen en of situaties of waar je vragen over hebt.
Emoties, bepaalde personen, ontwikkelingen en hele specifieke informatie komen tijdens een kaartlegging met de Tarot Kaarten duidelijk voor jou naar voren.

 

Een medium welke goed is met Tarot Kaarten kan met verschillende Tarot Kaarten en of verschillende Tarot Decks een kaartlegging voor jou leggen.

 

  • Lenormand Kaarten
  • Rider Waite Tarot Kaarten
  • Osho Zen Traot Kaarten
  • Zigeuner Kaarten
  • Traditionele Speel Kaarten
  • Engelen Kaarten

 

Een legging met de Tarot Kaarten is een kaartlegging van 78 kaarten. Iedere kaart stelt een persoon, bepaalde situatie, persoon of invloed voor.
Met een kaartlegging met behulp van de Tarot Kaarten wordt er een legging gelegd, waardoor je meer inzicht krijgt in de invloeden die op dit moment spelen met betrekking tot jou situatie en of relatie met betrekking tot een bepaald persoon of personen waar je vragen over hebt.

 

Vragen kun je stellen zoals:

Hoe ligt mijn situatie nu:
Hoe ligt de situatie tussen mij en een bepaald persoon;
Hoe gaat de situatie zich ontwikkelen;
Wat zijn de intenties van deze persoon;

Welke ontwikkelingen gaan er voor mij komen;
Welke ontwikkelingen gaan er voor mij komen met betrekking tot mijn relatie;

Gaat er een verhuizing komen;
Gaat er een verandering komen op mijn werk;

Een medium kan met een legging met de Tarot Kaarten je daar hele duidelijke antwoorden op geven.

 

Onderstaand vind je een verkort overzicht van een mediums op medium-consulten.nl die goed zijn in kaartleggingen met Tarot Kaarten.

 


 

Paragnost en Medium Bob Jaar Leggingen

Paragnost Medium Bob

 

Paragnost Medium Bob

Bob ervaren TOP Paragnost en Medium!

Sterk gespecialiseerd in toekomstprognose, tijdsaanduidingen, liefde, relatie, relatiebegeleiding, tweelingziel relaties, karakteranalyse, werk, coaching, Lenormand Kaarten, Zigeuner Kaarten, pendel en contact met dierbare overleden. Heden, verleden, toekomst.

 

Helderziend, Helderwetend en Heldervoelend.


Paragnost en Medium

Hallo ik ben Bob ervaren paragnost, medium. Helderziend, helderwetend en heldervoelend.
Ik ben geruime tijd bezig met mijn spirituele gaven, eerst merkte ik dit onbewust niet maar daar er steeds meer mensen zeggen van ‘Bob je zit AL weer goed met je voorspellingen’ wist ik dat ik ook andere mensen wil helpen met mijn zesde zintuig. Middels het horen van uw stem en naam/zien van foto’s en de kaarten krijg ik een beeld en een weten voor u door, dit probeer ik zo duidelijk mogelijk naar u te formuleren.

Heden, verleden en toekomst krijg ik daarbij sterk door.
Voor elke vraag kunt u bij mij terecht.


Liefs Paragnost Medium Bob

 


 

medium-dolores

Paragnost Medium Dolores

 

Paragnost Medium Dolores

 

Dolores, ervaren TOP Paragnost, Medium, Life Coach en Tarotiste!

Sterk gespecialiseerd op het gebied van toekomstprognose, tijdsaanduidingen, liefde, relatie, relatiebegeleiding, werk, coaching, life coaching en Lenormand Kaarten.

 

Heldervoelend, Helderwetend en Helderziend.


Paragnost en Medium

Hallo ik ben Dolores, ervaren paragnost, medium, tarotiste en life coach. Heldervoelend, helderwetend en Helderziend. Sterk gespecialiseerd op het gebied van toekomstprognose, tijdsaanduidingen, liefde, relatie, relatiebegeleiding, werk, coaching, life coaching en Lenormand Kaarten.

Als paragnost medium geef ik ook Akasha readings en Trainingen in Woman Power Coaching.


Met mijn gaven voel ik de energie van u of een bepaald persoon en of bepaalde personen en of situatie direct aan daar waar u vragen over heeft.
Voor elke vraag kunt u bij mij terecht.


Akasha Reading

Door middel van een Akasha Reading leg ik contact leg met jouw register, waarin alle informatie is opgeslagen uit verleden, heden en toekomst. Deze informatie wordt vrijgegeven door het hogere zelf, gidsen en overleden dierbaren.

 

Lenormand Kaarten

Als ervaren tarotiste werk ik tevens met de Lenormand Kaarten welke een duidelijk en helder beeld geven mbt personen, situaties of waar u vragen over heeft. Verleden, heden en toekomst krijg ik daarbij sterk door.

 

Liefs Paragnost Medium Dolores

 


 

Lente, ervaren Paragnost, Medium en Tarotiste. Heldervoelend en Helderwetend.

Paragnost Medium Lente

 

Paragnost Medium Lente

 

Lente, ervaren TOP Paragnost, Medium en Tarotiste!

Sterk gespecialiseerd in liefde, relaties, toekomstprognose, tijdsaanduidingen, karakteromschrijving, relatieproblemen, relatiebegeleiding, coaching, werk, financiën en Rider Waite Tarot Kaarten.

Heldervoelend en Helderwetend.


Paragnost Medium en Tarotiste

Hallo ik ben Lente, ervaren Paragnost, Medium en Tarotiste. Heldervoelend en Helderwetend.

Sterk gespecialiseerd in liefde, relaties, toekomstprognose, tijdsaanduidingen, karakteromschrijving, relatieproblemen, relatiebegeleiding, coaching, werk, financiën en Rider Waite Tarot Kaarten.

Heden, verleden, nabije toekomst en toekomst krijg ik sterk door.


Als ervaren paragnost en medium krijg ik direct de energie door van een persoon en of een bepaalde personen en of situaties, daar waar je vragen over hebt.
Als ervaren paragnost en medium maak ik gebruik van de Rider Waite Tarot Kaarten. Heden, verleden en toekomst krijg ik sterk door.

Ik werk middels namen, jouw vraag en wanneer er voor het laatst contact is geweest tussen jou en de persoon waar je vragen over hebt.
Meer informatie hoef je mij niet te geven omdat ik zo objectief mogelijk wil werken voor jou.

Vanuit de huidige situatie kan ik specifiek op jouw vraag de Rider Waite Tarot Kaarten leggen.
Heden, verleden en toekomst krijg ik hierbij sterk door.

 

Liefs Paragnost Medium Lente

 


 

Medium Yolanda Jaar Leggingen Lenormand Kaarten

Paragnost Medium Yolanda

 

Paragnost Medium Yolanda

 

Paragnost Medium Yolanda. TOP Paragnost en Medium in Lenormand Kaarten. Exact in het aanvoelen van personen, relaties, situaties, toekomst, tijdsaanduidingen en Jaar Leggingen.Heldervoelend, Helderwetend en Helderziend.


Paragnost Medium en Tarotiste

Hallo, ik ben Jolanda, ervaren paragnost en medium met ruim 30 jaar ervaring. Ik ben heldervoelend, helderziend en helderwetend.

Ik ben sterk gespecialiseerd in het leggen van de Lenormand Kaarten op verschillende gebieden. Je kunt bij mij terecht met vragen over liefde, relaties, werk en financiën.

Ik krijg het heden, verleden en de toekomst daarbij sterk door.

 

Paragnost Medium en Lenormand Kaarten

Ik werk ruim 30 jaar met de Lenormand kaarten. Deze kaarten geven een helder en duidelijk beeld met betrekking tot de personen en situaties waar u vragen over heeft.

Ik werk met enkel een naam en een stem, ik heb geen achterliggende informatie nodig.

Juist hierdoor kan ik jou de informatie doorgeven en aangeven wat voor jou en/of de situatie belangrijk is.
Ik vindt het belangrijk om ‘to the point’ te komen en benader de vraagstelling zo open mogelijk. Hierdoor krijg ik veel details binnen over een persoon en/of een situatie. Ik kan jou inzicht geven over het verleden en heden en ik kan voor jou in de toekomst kijken en zien wat er op je pad komt.

 

Liefs Paragnost Medium Yolanda