Paragnost Medium Ovilia

 

Ovilia ervaren Paragnost, Medium en Tarotist.

 

Goed in het aanvoelen van personen, relaties, tijd, toekomstvoorspellingen, tarot kaarten en water lezen.

 

Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend en Helderziend.


Paragnost
Medium
Tarotist

 

Heldervoelend
Helderwetend
Helderhorend
Helderziend

 

Liefde

Relaties

Relatieproblemen

Kinderen

Werk

Financiën

Wonen
Toekomstvoorspellingen


 

Droom Analyse
Tarot Kaarten
Water Lezen


Paragnost Medium Tarotist

Hallo ik ben Olivia ervaren paragnost, medium en tarotist. Heldervoelend, helderhorend, helderwetend en helderziend.

Gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen, liefde, relaties, relatieproblemen, kinderen, werk, financiën, wonen, droom analyse en tarot kaarten en water lezen.

Heden, verleden, nabije toekomst en toekomst krijg ik tijdens een consult sterk door voor jou.

Tijdens mijn consult werk ik met de tarot en orakel kaarten voor jou, tijdens ons gesprek ben ik voor jou altijd oprecht in mijn readings en kan ik situaties goed aanvoelen. Hierdoor voel ik de emoties goed van personen waar je vragen over hebt, de sfeer, omstandigheden, gebeurtenissen en derden personen en of meerdere personen uit zijn of haar omgeving. Ook voel ik wat er gaat gebeuren in de toekomst voor jou.

 

Water Lezen

Aan de hand van het water lezen die ik speciaal uitlees, komt er een mooie energie uit die ik uitlees voor je. Ik krijg daarbij hele specifieke informatie door voor jou, je ontwikkeling of over je relatie.

 

Droom Analyse

Ook kan ik voor jou dromen analyseren. Ik heb zelf een periode gekend dat ik veel droomde en daar vragen over had. Ik heb een cursus gedaan en ik vind het nu erg leuk om dromen te analyseren.

 

Fotoreading

Aan de hand van een foto kan ik, naast het geven van een karakteranalyse, ook heel gericht invoelen op een persoon of personen. Ik krijg daarbij ook specifieke informatie door over de relatie met deze persoon en of informatie over de relatie.  

 

Luisterend Oor

Uiteraard ben ik ook graag een luisterend oor voor jou en wil ik zonder oordeel maar met gerichte adviezen en coaching je helpen terug in je eigen kracht te komen.
 Voor alle vragen kun je bij mij terecht. 
Ik help je graag.

 

Liefs Paragnost Medium Ovilia

 


 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Ovilia.

Wat een pracht mens ben jij. Letterlijk en figuurlijk.  Jouw Consult was prachtig en oprecht. 
Je voelde wat er speelde met mijn ex, en dat er nog dingen niet zijn afgesloten. Niemand kon dit weten want had dit nooit vertelt aan iemand. Ook zag je een verhuizing voor mij liggen. Hier zijn we druk mee bezig. Ik ga je zeker weer bellen.

XX L.