Paragnost Medium Lisa

 

Lisa ervaren Paragnost, Medium, Life Coach en Tarotiste.

 

100% goed in het aanvoelen van personen, relaties, tijd, toekomstvoorspellingen, tarot kaarten en life style coaching.

 

Heldervoelend, Helderhorend en Helderwetend.


Paragnost
Medium

Psychologe
Numerologe
Tarotiste
Coach

Heldervoelend
Helderwetend
Helderhorend

 

Liefde

Relaties

Relatieproblemen

Kinderen

Werk

Financiën

Wonen
Toekomstvoorspellingen


Tarot Kaarten
Coaching


Paragnost Medium Lisa

Mijn leven is een verzameling van doorgaan, zelfliefde winnen, helen en leren. Elke moeilijke fase is beëindigd in ontwikkelen van zelfvertrouwen en zelfbeeld. Waar het moeilijke was om geluk na te streven heb ik kunnen keren in positiviteit en welbevinden van mijn eigen persoon. Want tenslotte, de enige persoon die je geluk kan creëren, ben jijzelf!

Jarenlang ben ik blind gebleven voor signalen die ik ontving. Tot ik mezelf overgegeven heb en mezelf durfde open te stellen voor spirituele groei. Ik heb geleerd uit nummerologie, tarot en signalen van hierboven die mij verzonden worden.

Mijn studies als leerkracht, nutricionist, psychologie, tarotiste en huidige studie sexsuologie, hebben mij gevormd tot het ontwikkelen van mijn eigen manier van werken om te luisteren, te begrijpen, te analiseren, te voorspellen en te helpen van jong en oud.

Altijd vond ik communicatie, culturen en het denken van anderen interessant. Het viel me op dat het moeilijk is gehoord te worden, te MOGEN zijn wie je in werkelijkheid bent. Zonder angsten en lang nadenken ben ik het onbekende in gedoken en samen met mijn kinderen verhuisd naar Portugal. Geen dagelijkse sleur meer, geen stressvolle werkdagen, geen verplichtingen die je de perfecte moeder maken voor de buitenwereld. Neen, ik ben vrouw, moeder en partner op de eerste plaats van mezelf en mijn gezin. En toen iedereen mij gek verklaarde om te verhuizen naar Portugal, denk ik nu bij mezelf... Welk persoon heeft het geluk om alle tijd te spenderen met het gezin, te genieten van 300 dagen zon per jaar en onbezonnen te leven?
Mijn geluk, is een voltijdse job, en belangrijkste doel in mijn leven. Andere mensen helpen hun geluk te vinden, is mijn wens en bekommernis.

 

Fotoreading

Aan de hand van een foto kan ik, naast het geven van een karakteranalyse, ook heel gericht invoelen op een persoon of personen. Ik krijg daarbij ook specifieke informatie door over de relatie met deze persoon en of informatie over de relatie.  

 

Luisterend Oor

Uiteraard ben ik ook graag een luisterend oor voor jou en wil ik zonder oordeel maar met gerichte adviezen en coaching je helpen terug in je eigen kracht te komen.
 Voor alle vragen kun je bij mij terecht. 
Ik help je graag.

 

Liefs Paragnost Medium Lisa

 


 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Lisa

Een super goede reading. Je voelde alles perfect aan, mijn vriend, zijn karakter, zijn ouders, mijn werk .. Amazing goed!
Zijn karakter, maar ook waar de problemen lagen bij hem vanuit zijn vorige relatie.

Ook wanneer hij contact op zou nemen, dat klopte precies. Hij heeft idd met 2 dagen contact opgenomen!
Je bent een TOPPER!

Maar zeker dank je voor de mooie adviezen en tips die je me hebt gegeven.

Liefs D. XX