Paragnost Medium Jomanda

 

Jomanda ervaren Paragnost, Medium en Astrologe.

 

Goed in het aanvoelen van personen, relaties, tijd, toekomstvoorspellingen, tarot kaarten en astrologie.

 

Heldervoelend, Helderhorend en Helderwetend.


Paragnost
Medium

Astrologe
Coach

 

Heldervoelend
Helderwetend
Helderhorend

 

Liefde

Relaties

Relatieproblemen

Kinderen

Werk

Financiën

Wonen
Toekomstvoorspellingen


 

Tarot Kaarten
Coaching


Paragnost Medium Jomanda

Hallo ik ben Jomanda ervaren paragnost, medium, tarotist en astrologe. Heldervoelend, helderhorend en helderwetend.

Gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen, liefde, relaties, relatieproblemen, kinderen, werk, financiën, wonen, tarot kaarten en astrologie.

Heden, verleden, nabije toekomst en toekomst krijg ik tijdens een consult sterk door voor jou.

Tijdens mijn consult werk ik met de tarot kaarten voor jou, tijdens ons gesprek ben ik voor jou altijd oprecht in mijn readings en kan ik situaties goed aanvoelen. Hierdoor voel ik de emoties goed van personen waar je vragen over hebt, de sfeer, omstandigheden, gebeurtenissen en derden personen en of meerdere personen uit zijn of haar omgeving. Ook voel ik wat er gaat gebeuren in de toekomst voor jou.

Ik heb veel levenservaring en werk al een aantal jaren als medium. Ik doe dit met veel plezier en vind het een zegen als ik mensen weer wat moed en hoop kan geven in deze moeilijke tijd.

 

Fotoreading

Aan de hand van een foto kan ik, naast het geven van een karakteranalyse, ook heel gericht invoelen op een persoon of personen. Ik krijg daarbij ook specifieke informatie door over de relatie met deze persoon en of informatie over de relatie.  

 

Luisterend Oor

Uiteraard ben ik ook graag een luisterend oor voor jou en wil ik zonder oordeel maar met gerichte adviezen en coaching je helpen terug in je eigen kracht te komen.
 Voor alle vragen kun je bij mij terecht. 
Ik help je graag.

 

Liefs Paragnost Medium Jomanda

 


 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Jomanda,

Jouw kaartlegging was echt top! Je haalde zo veel uit de kaarten en voelde mijn vriend precies aan, zijn emoties, zijn werk omstandigheden, zijn gevoelens naar mij .. Echt alles!.

Ik vond het echt zo ontzettend goed en was er gewoon stil van. Ik hoop dat je heel veel mensen mag helpen met jouw gave!!

Liefs E.