Paragnost Medium Jade. Ervaren Paragnost en Medium, sterk in het aanvoelen van personen, relaties, situaties, toekomst, relatieproblemen en Pendelen.

Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend en Helderziend.


Hallo lieve beller ik ben Jade, ik ben een 12 jaar ervaren paragnost en medium. Ik ben ervoor u met al uw vragen of problemen waar ik een antwoord op kan geven. Ik ben sterk gespecialiseerd in heldervoelend, helderhorend, helderziend en helderwetendheid. Daarbij leg ik voor de intuïtie kaarten en maak ik gebruik van de pendel.


Paragnost & Medium

Met mijn gaven als paragnost en medium voel ik de energie van u of een bepaald persoon en of bepaalde personen en of situatie direct aan daar waar u vragen over heeft.

Voor elke vraag kunt u bij mij terecht en zal ik die met eerlijkheid beantwoorden zodat u weet waar u aan toe bent. Uw energie voel ik automatisch, voor andere personen heb ik vaak wel de naam en leeftijd nodig. Als het gaat om werk gaat zal ik alleen de branche nodig hebben.


Fotoreading

Ik zal de foto bekijken of foto van de persoon waar u vragen over heeft. Ik zal u vertellen wat er doorkomt of de vragen die u heeft zal ik duidelijk beantwoorden van de persoon die op de foto staat of natuurlijk de foto van jullie samen. Verleden, heden, toekomst kan beantwoord worden.


Coaching en Relatie Begeleiding

Als paragnost en medium werk ik tevens als coach, tijdens ons gesprek kan ik voor u de juiste handvaten aanreiken die voor u belangrijk zijn en/of voor uw partner en relatie. Ik kan u ondersteunen met relatieproblemen en situaties als Traumaverwerking, Financiële problemen, Burnout, Depressie, Mishandeling of Eenzaamheid. En kan ik begeleiden tijdens dit proces zodat u weer in uw kracht komt.


Specialisaties:
Heden, Verleden, Toekomst, Toekomstprognose, Fotoreading, Intuïtie kaarten, Pendel. Psychometrie, Liefde, Relatie, Relatieproblemen, Werk, Trauma verwerking, Mishandeling, Burnout, Depressie, Financiële problemen, Schuldsanering/WSNP, Onbegrip, Verwarring, Boosheid, Teleurstelling, Eenzaamheid.

 

Liefs Paragnost Medium Jade

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Jade. Wat ben jij TOP!!!
Heel meelevend maar ook heel belangrijk jij komt gelijk to the point. Je weet zo veel te benoemen. Maar ook belangrijk je voorspellingen zijn tot nog toe allemaal uitgekomen. Dank voor je steun.
Ook voor jou veel liefde om je heen toegewenst. M.
Lieve Fleur, Ise Joy, Dolores, Mincke, Sterre, Isa Maria, Isis, Jayna, Jade, Heaven, Delamare

Toppers op invoelen op personen en situaties ! Zeker ook met de toekomst ! Voorspellingen kloppen gewoon ! (En soms ooit echt met verbazing !)

Complimenten voor AngelStars Live, jullie zijn echt een geweldige lijn en vooral hele zuivere consulten. Ik heb nog niet iedereen kunnen spreken, maar die ik gesproken heb .. Jullie voorspellingen kloppen gewoon ! (En echt soms met verbazing !)

Hier zitten echt héle goede mediums op AngelStars Live !

Ik dank jullie enorm ook voor jullie mooie gaves !

Liefs M. X
Fleur, Ise Joy, Isis, Sterre, Dolores, Heaven, Jayna, Mincke, Ingrid, Isa Maria, Isabella, Delamare, Jade, Lente, Carma, Faith, Joy.

Stuk voor stuk allemaal Toppers !
De rest heb ik nog niet gesproken, dit is echt een geweldige lijn !
Je ziet dingen ook echt groeien, dankzij jullie gaves en dingen die jullie meegeven.
Soms zijn het ooit tips, of hoe je soms in een situatie kunt gaan staan. Positief hebben jullie de dingen kunnen laten veranderen in mijn relatie. En zijn dingen écht gaan groeien !

Een klasse lijn !
Met heel veel dank aan jullie !

Liefs Monica XX
Lieve Jade.

Ik wil je bedanken voor jou hulp, inzichten en eerlijkheid. Je bent een ongeloofelijk betrokken en warme vrouw. Je hebt me dingen laten inzien en me geholpen om een weg te vinden in een heel moeilijke situatie, was pijnlijk en confronterend, maar geeft me wel een richting waar ik heen mag gaan.
Dank je wel voor je steun en de steun in de toekomst.
Je bent een mooi mens en fantastisch medium.

Theo
Hallo lieve Jade,

Bedankt voor je mooie consult.
Je pakte precies de punten uit mijn stem waar ik juist vragen over had dat vertelde je tegen mij.

Bedankt voor alles en bel je zeker weer!

Lieve groet, Anna
Hoi hoi Jade,

Zonder jou iets aan te reiken, voelde jij precies die man om me heen.
Wat een voelsprieten heb jij... Mega goed.
Je typeerde karakter en verloop in de startmodus... Naar relatie
Waanzinnig goed ben je!!!!!!

Thanks X
Hi Jade,

Heb echt een top consult van jou gehad. Ik vertelde helemaal niets en meteen wist je alles. Ik vertelde niet dat ik in een relatie zit maar je kon me daar alles over vertellen en hoe hij in elkaar zit en dingen die er gebeurd zijn. Het leek wel alsof je letterlijk een kijk in m'n wereld nam.
Super goed van je, tnx!!!!

Xx D