Paragnost Medium Jade

Paragnost Medium Jade. Ervaren paragnost en medium.

Sterk gespecialiseerd in relaties, relatieproblemen, tijdsaanduidingen, heden, verleden en toekomst.

Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend en Helderziend.


Paragnost
Medium

Life Coach
Relatie Coach

Heden
Verleden
Toekomst

Liefde
Relatieproblemen
Relaties
Kinderen
Ouderen
Werk
Finaciën
Wonen


Scheiding/Breuk
Allimenatie
Depressie
Burnout
Traumaverwerking
Mishandeling
Financiële Problemen
Schuldsanering/WSNP
Onbegrip
Eenzaamheid


Paragnost en Medium

Hallo ik ben Jade, ervaren paragnost en medium (24 jaar ervaring). Ik ben heldervoelend, helderhorend, helderziend en helderwetend. Met mijn gaven als paragnost en medium voel ik de energie van jou of een bepaald persoon en of bepaalde personen en of situatie direct aan daar waar je vragen over hebt.

Voor elke vraag kun je bij mij terecht en ik zal elke vraag met eerlijkheid voor jou beantwoorden. Bij vragen voor jou heb ik alleen je stem nodig, voor vragen met betrekking tot andere personen heb ik vaak wel de naam en leeftijd nodig.


Life Coach en Relatie Coach

Als ervaren paragnost en medium werk ik tevens als life coach en relatie coach. Tijdens ons gesprek kan ik voor jou de juiste handvaten aanreiken die voor jou belangrijk zijn en of voor jouw partner en of relatie.
Tevens kan je ondersteunen met relatieproblemen en situaties als traumaverwerking, financiële problemen, burnout, depressie, mishandeling, schuldsanering/WSNP, allimentatie, onbegrip of eenzaamheid. En kan ik je begeleiden tijdens dit proces zodat je weer in je kracht komt.

 

Fotoreading

Als ervaren ervaren paragnost en medium kun je mij tevens ook benaderen voor een fotoreading, waarbij ik gedetailleerde informatie doorkrijg van een persoon en of bepaalde personen waar je vragen over hebt. Ik zal je vragen altijd eerlijk beantwoorden.

 

Luisterend Oor

Ook ben ik er voor jou met een luisteren oor. Ik zal je met liefde helpen en er voor je zijn. Voor alles is een oplossing.

 

Liefs Paragnost Medium Jade

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Jade. Wat ben jij TOP!!!
Heel meelevend maar ook heel belangrijk jij komt gelijk to the point. Je weet zo veel te benoemen. Maar ook belangrijk je voorspellingen zijn tot nog toe allemaal uitgekomen. Dank voor je steun.
Ook voor jou veel liefde om je heen toegewenst. M.
Lieve Jade.

Ik wil je bedanken voor jou hulp, inzichten en eerlijkheid. Je bent een ongeloofelijk betrokken en warme vrouw. Je hebt me dingen laten inzien en me geholpen om een weg te vinden in een heel moeilijke situatie, was pijnlijk en confronterend, maar geeft me wel een richting waar ik heen mag gaan.
Dank je wel voor je steun en de steun in de toekomst.
Je bent een mooi mens en fantastisch medium.

Theo
Hallo lieve Jade,

Bedankt voor je mooie consult.
Je pakte precies de punten uit mijn stem waar ik juist vragen over had dat vertelde je tegen mij.

Bedankt voor alles en bel je zeker weer!

Lieve groet, Anna
Hoi hoi Jade,

Zonder jou iets aan te reiken, voelde jij precies die man om me heen.
Wat een voelsprieten heb jij... Mega goed.
Je typeerde karakter en verloop in de startmodus... Naar relatie
Waanzinnig goed ben je!!!!!!

Thanks X
Hi Jade,

Heb echt een top consult van jou gehad. Ik vertelde helemaal niets en meteen wist je alles. Ik vertelde niet dat ik in een relatie zit maar je kon me daar alles over vertellen en hoe hij in elkaar zit en dingen die er gebeurd zijn. Het leek wel alsof je letterlijk een kijk in m'n wereld nam.
Super goed van je, tnx!!!!

Xx D