Paragnost Medium Isis

 

Ervaren TOP Paragnost en Medium!

 

Sterk gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen, liefde, relaties, relatieproblemen, familie, kinderen, werk, financiën, wonen, contact met dierbare overledenen, healingen en coaching. Heden, verleden en toekomst.

 

Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend en Helderziend.


Paragnost
Medium

College Mediumschap

Toekomstvoorspellingen
Liefde
Relaties
Relatieproblemen
Familie
Kinderen
Werk
Financiën
Wonen
Contact Dierbare Overledenen

Healingen
Coaching

 

Paragnost en Medium

Hallo ik ben Isis, ervaren paragnost en medium. Mijn paranormale gaves zijn doorgegeven via de moederlijn. Van kinds af aan ben ik heldervoelend, helderhorend, helderziend en helderwetend.

Tijdens mijn mediumschap heb ik 4 cursussen gevolgd bij de Academie voor Mediumschap in Nederland.

Ik ben sterk gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen, liefde, relaties, relatieproblemen, familie, kinderen, werk, financiën, wonen, contact met dierbare overledenen en coaching.

Heden, verleden, nabije toekomst en toekomst krijg ik tijdens een consult sterk door voor u.

 

Fotoreading

Aan de hand van een foto kan ik, naast het geven van een karakteranalyse, ook heel gericht invoelen op een persoon of meerdere personen waar u vragen over heeft.

 

Contact met dierbare overledenen

Als ervaren paragnost en medium krijg ik tevens boodschappen door van dierbare overledenen, zowel via een foto, als op afstand.

 

Coaching - Healing - Luisterend Oor

Als ervaren paragnost en medium kan ik het verleden van mensen waarnemen en advies geven in verband met de problemen die zij op dit moment tegenkomen in hun leven.

Ik kan energetisch uw problemen en verdriet aanvoelen en helpen die te verzachten door mijn hoog empathisch en helend vermogen.

Uiteraard ben ik ook graag een luisterend oor voor jou en wil ik zonder oordeel maar met gerichte adviezen en coaching je helpen terug in je eigen kracht te komen.

Mensen noemen mij puur en integer, dus uw geheimen blijven bij mij. Ik ben zeer verbonden met de natuur, zowel privé als voor mijn werk.

Ik dank u voor uw vertrouwen en zal u met liefde en toewijding helpen.

 

Liefs, Paragnost Medium Isis

 

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Isis,

Ik heb je voor het eerst gesproken en ik was verrast over wat je me allemaal kon vertellen. Meteen kreeg je al door dat de relatie, de jongen die ik net ontmoet had, een juiste keuze voor me zou zijn. Je omschreef zijn karakter perfect en in details ook. Je zag zelfs details van onze ontmoeting. Alles klopte perfect!

De relatie met mijn ex van 14 jaar, je voelde meteen aan waar de pijn lag bij mij. En je omschreef mijn ex perfect.

Hierin dank je voor je lieve woorden. Deze hebben me kracht gegeven. En zijn veel dingen duidelijk geworden nu voor me. En kan ik alles juist plaatsen nu.

Dank je voor je hele fijne consult en ik ga je snel weer bellen! Je eerste voorspelling is al uitgekomen.

En dank je voor de informatie die je voor me hebt opgezocht, dit was net de informatie ik die ik nodig had.

Liefs A. XX