Paragnost Medium Isabel

 

Ervaren Heldervoelend TOP Paragnost en Medium.

 

Lenormand Kaarten en Tarot Kaarten.
Psychologische en Juridische Achtergrond.

 

100% goed en gedetailleerd in het aanvoelen van personen, relaties, en liefdes relaties.


Hallo ik ben  Paragnost Medium Isabel, ervaren heldervoelend paragnost en medium. Ik ben sterk gespecialiseerd in het snel en gedetailleerd aanvoelen van personen, relaties, tijd, tijdaanduidingen, werk, financiën, Lenormand Kaarten en Tarot Kaarten.

Heden, verleden en toekomst krijg ik hierbij direct en heel sterk door. 

 

Heldervoelend Paragnost en Medium - Lenormand Kaarten en Tarot Kaarten

 

Als ervaren heldervoelend paragnost en medium, werk ik met de Lenormand Kaarten en Tarot Kaarten. Ik voel personen en situaties  heel gedetailleerd en direct aan. En kan ik kan heel direct en zeer specifiek antwoord geven op al je vragen. 

Zonder dat ik achtergrondinformatie van jou nodig heb kan ik heel duidelijk aangeven wat er bij jou speelt of bij de persoon waar je vragen over hebt.


Als ervaren heldervoelend paragnost en medium, kan ik je helpen met belangrijke vragen en keuzes rondom liefde en relaties, werk, juridische zaken, psychische problemen, gezondheid/voeiding en jouw eigen spirituele groei. 
Dat kunnen ook heel praktische of zakelijke vragen zijn. 

Heden, verleden en toekomst krijg ik hierbij heel sterk door. 

Als ervaren heldervoelend paragnost en medium, kijk ik onbevangen naar elke vraag. Ik probeer je verder te helpen met antwoorden waar je concreet wat mee kan.

 

Vragen als heldervoelend paragnost en medium kunt je mij stellen zoals:


Hoe voelt hij of zij zich nu;
Wat voelt hij of zij voor mij;
Hoe staat hij of zij nu in de relatie;
Wat wil hij of zij met mij;
Wat wil hij of zij in de toekomst met mij;
Hoe is de situatie op dit moment;
Wat kan ik verwachten, de komende weken, maanden;
Hoe kan ik beste met de situatie omgaan;

Met al deze vragen, en meer, kun je bij mij terecht.

Daarnaast ben ik ook in staat om met dieren te communiceren. Ik kan voor jou duidelijkheid verschaffen wanneer jou huisdier ergens last van heeft.

 

 
Relatie Begeleiding en Coaching - Psychologische - Juridische Achtergrond

 

Als ervaren paragnost en medium, beschik ik tevens over een psychologische en juridische achtergrond en deze kennis gebruik ik in combinatie met mijn gaven om jou de juiste handvatten aan te reiken. 

Ik help jou om meer zelfinzicht en zelfvertrouwen te krijgen. Je leert met je zwaktes om te gaan en je sterktes te gebruiken. Ik help jou graag verder om jouzelf positief te ontwikkelen. 

 


Orthomoleculaire Voedingsleer

 

De orthomoleculaire voedingsleer is gericht op het in stand houden van een optimale beschikbaarheid van alle moleculen die je nodig hebt in te kunnen functioneren en ook (op lange termijn) gezond te blijven. 
Voeding maakt wie we zijn of willen zijn. Bewustwording hierin is de eerste stap. Ik kan jou helpen met de juiste voeding en tips, zodat jij weer lekker in je vel gaat zitten en meer energie krijgt. 


Fotoreading

 

Tijdens een fotoreading kan ik jou antwoord geven op al jouw vragen. Het is hierbij belangrijk dat jij mij een duidelijke foto stuurt. Ik voel dan direct aan wat er bij iemand speelt en wat er gaat gebeuren in de toekomst. 


Contact met Dierbare Overledenen

 

Als ervaren paragnost en medium kan ik contact maken met dierbare overledenen. Ik krijg snel informatie door over iemands karakter en bepaalde gebeurtenissen. Ik kan je de antwoorden geven, waardoor je een stukje rust ervaart.

 

Luisterend Oor

 

Als ervaren paragnost en medium, ben ik er tevens voor je. Ik help ik je graag verder wanneer je het even moeilijk hebt. Ik luister graag naar je en help je graag waar nodig.


Specialisaties:
Heden, Verleden, Toekomst, Tijd, Tijdsaanduidingen, Liefde, Relaties, Relatie Begeleiding, Coaching, Werk, Financiën, Fotoreading, Psychometrie, Psychologie, Juridisch Advies, Orthomoleculaire Voedingsleer, Contact met Dierbare Overledenen, Luisterend Oor, Lenormand Kaarten en Tarot Kaarten.


Liefs Paragnost Medium Isabel

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Fleur, Ise Joy, Isabel, Lente, Leila, Margo, Jayna, Cloé, Dess, Angel, Yada, Isa Maria, LiMei

Thanx voor jullie superfijne en super en écht super goede consulten!

Echt super !!!! Voorspellingen ook zijn exact zo uitgekomen!

TOP Mediums !!!!

Cila X
Lieve Isabel,

Een TOP medium! Een súper consult! Je wist direct alles, mijn vriend, mijn relatie, écht alles. Ook tot in details! Écht alles!
Zonder dat ik je ook maar iets heb verteld, het hoe en het waarom. De relatie, wat je voorspeld hebt is ook exact uitgekomen! Amazing!

Een topper op mediums.nu!

X J