Astrologe Medium Frances

 

Astrologe en Medium Frances. TOP Astrologe en Medium! 

 

Sterk gespecialiseerd in Astrologie mbt oa tijd, tijdsaanduidingen, toekomstprognose, liefde, relaties, persoonlijke ontwikkeling, kinderen, werk/carrière, financiën, wonen en procesbegeleiding. Frances ervaren Astrologe en Medium

 

Hallo ik ben Frances. 

Sinds begin jaren ’90 actief in mijn praktijk met astrologie, zowel in consult, procesbegeleiding als de opleiding tot astroloog. Samen met mijn werkervaring in het maatschappelijk werk geeft dat een goede basis om met jou in gesprek te gaan over de vraag van dit moment.

Mijn insteek en werkwijze is om samen met jou te kijken naar welke keuze voor jou nu de beste is, welke stap je kan zetten om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

 

Astrologie

 

Astrologie biedt je op verschillende niveaus inzichten en ontwikkelingsmogelijkheden. De geboortehoroscoop is de blauwdruk van jouw unieke persoonlijkheid en je levensmogelijkheden.

Voor de toekomst kan ik voor je zien wat er voor mogelijke ontwikkelingen voor je open staan op verschillende gebieden: relatie, werk/carrière, financieel etc.

 

Geboortehoroscoop

 

In de geboortehoroscoop vind je informatie over kwaliteiten, talenten, valkuilen en leerprocessen. Inzicht in de patronen in je gedrag, en hoe daar mee om te gaan wanneer je daar last van hebt. Ook op zielsniveau kun je antwoorden vinden over je levensopdracht, je zielstalent en het pad dat je te gaan hebt om daarmee om te gaan in dit leven.

In een gesprek kan ik je ondersteunen bij de vraag waar je nu mee zit, de keuze die gemaakt moet worden of de beslissing waar je nu voor staat. Ik maak daarbij gebruik van je geboortehoroscoop en daarvoor heb ik nodig: je geboorteplaats, geboortedatum en vooral: geboortetijd. Vanuit die basis kan ik gebruik maken van de planeetstanden van het moment, om aan te kunnen geven wat nu voor jou belangrijk is.

Heb je je geboortetijd niet bij de hand, dan kan ik gebruik maken van de planeetstanden van het moment, maar ook werken met Astrologie Orakel Kaarten en Astrologische Stenen.


Medium -  Orakel Kaarten - Tarot Kaarten - Helende Energie - Pendel

 

Naast astrologie werk ik ook met diverse Orakel Kaarten, Tarot Kaarten, Helende Energie in verschillende vormen en de Pendel.

 

De vragen waarmee je bij mij terecht kunt als Astrologe en Medium, zijn:

 

Vragen over jezelf, je relatie en de ontwikkeling daarin, ouder-kind relaties, financiële zaken, werk/carrière, ontwikkeling, opleidingskeuzes, persoonlijke groei en ontwikkeling, zowel psychologisch als spiritueel.


- Wat zijn de ontwikkelingen in mijn relatie en welke ontwikkelingen gaan er komen:

- Welke ontwikkelingen liggen er voor mij open op het gebied van: persoonlijke ontwikkeling, relaties, kinderen, persoonlijke ontwikkeling, werk, carrière, financiën, wonen;

- Welke keuzes kan ik op dit moment het beste maken op het gebied van: persoonlijke ontwikkeling, relaties, kinderen, persoonlijke ontwikkeling, werk, carrière, financiën, wonen etc

- Wat zijn de verschillen tussen mij en mijn partner en of kinderen: hoe kan ik daar het beste mee omgaan;

 

Specialisaties:
Heden, Verleden, Toekomst, Toekomstprognose, Tijd, Tijdsaanduidingen, Astrologie, Liefde, Relatie, Relatieproblemen, Relatie Begeleiding, Kinderen, Ouderen, Werk, Zakelijke Relaties, Financiën, Fotoreading, Psychometrie, Coaching, Healingen, Pendelen en Tarot Kaarten.
 

Astrologe Medium Frances 

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Frances

Een consult met een cijfer 10! Wauw als astrologe en medium ben je écht heel goed!
Je zag direct alle ontwikkelingen die zich op dit moment voordoen, ook in relatie tot mij.
Op liefdes gebied en werk.

Ook de persoonlijke dingen die je zag voor mij en hoe ik daar mee om mag gaan.
'Best Words Ever! : )

Dank je lieve Frances voor je hele mooie en hele warme reading : )

Liefs S. XX