Paragnost Medium Lindsay

 

Ervaren Paragnost en Medium.

 

Sterk gespecialiseerd in toekomstprognose, tijdsaanduidingen, liefde, relatie, relatieproblemen, werk en kinderen.
Heden, verleden en toekomst.

 

Heldervoelend, Helderziend en Helderwetend.


Paragnost en Medium

Hallo ik ben Lindsay, ervaren paragnost en medium. Heldervoelend, helderziend en helderwetend. Ik mag boodschappen doorkrijgen doormiddel van een naam waarop de energie van die persoon verbonden word met mijn energie. Tevens werk ik ook via foto's of engelenkaarten. Ik was als kind al heldervoelend, helderziend en helderwetend en heb me steeds meer mogen ontwikkelen als medium.

Gespecialiseerd in Engelen Kaarten

Het werken met Engelen Kaarten is een manier om in contact te komen met engelen en gidsen. Engelen kunnen je helpen om keuzes te verhelderen die je in het dagelijks leven maakt. Of waar je op dit moment in je even voor mag gaan staan of je aandacht op leggen wat voor jou belangrijk is.

 

Fotoreading

Voor u kan ik tevens een fotoreading doen. Van uzelf of degene waar u vragen over heeft Ik bekijk de foto, verbind de energieen samen en vraag wat ik door mag krijgen.


Coaching en Relatie Begeleiding

Als ervaren paragnost en medium vraag ik of ik dieper in de situatie mag kijken om een oplossing te vinden waar het probleem is ontstaan om het probleem zo mogelijk op te lossen of mensen er anders naar te laten kijken.


Healingen

Als ervaren paragnost en medium werk ik met een healingtechniek vanuit het Sjamanisme.


Luisterend Oor

Met liefde ben ik voor u een luisterend oor. Ik ben er graag voor u.


Contact met Dierbare Overledenen

Ik voel veel respect en compassie voor overledenen en ben dankbaar als ze me boodschappen aan hun dierbare via mij door willen geven.

 

Liefs Paragnost Medium Lindsay

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lindsay

Lindsay maar wat een kanjer van een vrouw ben je zeg. Zonder dat ik iets zei, kwam je met alles boven tafel. Ik sta versteld. Je legt alles rustig en helder uit. Een goede luisterende oor vooral, hard uitgelucht dank zij jou, dankjewel!

Ben blij dat ik contact met je heb gezocht .
Ik vind jou echt een geweldig goed medium, een heel lieve vrouw ook, je bent absoluut een aanrader!