Paragnost Medium Desteny

 

Ervaren Paragnost en Medium. 4e generatie.

 

Sterk gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen, liefde, relaties, relatieproblemen, kinderen, werk, financiën. Heden, verleden en toekomst.

 

Heldervoelend, Helderhorend, Helderruikend, Helderwetend en Helderziend.


Paragnost en Medium

Hallo ik ben Desteny, ervaren paragnost en medium. Heldervoelend, helderruikend, helderhorend, helderwetend en helderziend. 4e generatie!

Sterk gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen, liefde, relaties, relatieproblemen, kinderen, werk, financiën en contact met dierbare overledenen.

Heden, verleden, nabije toekomst en toekomst krijg ik tijdens een consult sterk door voor jou.

Tijdens een consult werk ik op basis van jou stem en krijg ik vaak de letters door van de persoon waar je vragen over hebt.

 

Fotoreading

Aan de hand van een foto kan ik, naast het geven van een karakteranalyse, ook heel gericht invoelen op een persoon of personen. Ik krijg daarbij ook specifieke informatie door over de relatie met deze persoon en of informatie over de situatie.  

 

Luisterend Oor

Uiteraard ben ik ook graag een luisterend oor voor jou en wil ik zonder oordeel maar met gerichte adviezen en coaching je helpen terug in je eigen kracht te komen.
 

Voor alle vragen kun je bij mij terecht.
Ik help je graag.

Liefs, Paragnost Medium Desteny

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Desteny,

Ik heb je voor het eerst gesproken en ik was verrast over wat je me vertelde.
Je had geen namen nodig maar wist de letters te benoemen die in de naam zaten, waarover ik je belde.
Je kreeg direct informatie door. Ja en mijn zoon kan inderdaad eigenwijs zijn. Ook over mij zelf dat ik vaak hoofdpijn had, dat klopte helemaal.
Ik dank je voor je fijne consult en ik ga je advies zeker opvolgen!

Liefs A. XX