Hallo ik ben Jacqueline.

Als ervaren therapeut en coach,  zet ik mensen weer in hun kracht en geef je begeleiding specifiek gericht op je probleem of situatie. 

Tijdens ons gesprek kan ik je de juiste handvatten aanreiken die voor jou belangrijk zijn of voor jouw relatie of situatie. 

Als ervaren therapeut en coach, kan ik heel duidelijk aangeven wat de oorzaken zijn van een probleem of situatie, en ik kan snel tot de dieperliggende kern komen. 

 

Therapeut en Coach

Als ervaren therapeut en coach, beschik ik over jarenlange ervaring als therapeut en coach. Woorden die bij mijn werk passen zijn: respect, vertrouwen, diepgang, humor, passie, puur en eerlijkheid. 
In de loop der jaren heb ik mijn eigen behandelwijze ontwikkeld. Ik ben van mening dat je lichaam en geest niet lost kunt zien van elkaar; deze twee werken nauw samen. 
 
Ieder mens is uniek en hier stem ik mij volledig op af en op jouw hulpvraag of probleem. Wat ik bijvoorbeeld bij de één doe, laat ik juist weer bij de ander. Kortom, geen één behandeling is hetzelfde, net zoals geen één mens hetzelfde is. 
 
Ieder mens heeft kracht in zich, soms kan het zomaar gebeuren dat, om wat voor reden dan ook, die kracht uit jou stroomt. 
Je kunt je hierdoor opgebrand, futloos of depressief voelen of je kunt last krijgen van lichamelijke pijnen. 

Mijn doel is om jou weer in jouw kracht te laten komen. Het is belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft maar jouw stukjes uitwerkt omdat je deze anders altijd weer tegen blijft komen in jouw leven. Ik kan je erbij helpen om jezelf open te stellen en jezelf weer te zijn. 

 

Wat kan ik als ervaren coach voor je doen;

- Pas je altijd maar aan aan anderen?
- Zeg je vaak ‘ja' terwijl je eigenlijk ‘nee' bedoeld?
- Vind je het moeilijk om voor je eigen mening op te komen?
- Ben je onzeker?
- Heb je te weinig tijd voor jezelf?
- Heb je het gevoel dat je een ander vaak moet plezieren?
- Heb je het gevoel dat anderen er toe doen en jij niet?
- Heb je het gevoel dat je niet serieus genomen wordt?

Of heb jij een andere vraag waar je zelf niet uitkomt en graag een antwoord op zou willen krijgen?


Wat kan ik als ervaren coach voor je doen?


Vaak ben je er zelf niet van bewust waarom je op een bepaalde manier iets doet of op een bepaalde manier handelt, het gaat gewoon vanzelf.

Aan de hand van vragen maak ik jou duidelijk waarom jij bv op een bepaalde situatie reageert. Wat zit hierachter?
Pas als je inziet in 'het hoe' en ‘waarom' dan komt de volgende stap.
Wat is een andere/prettiger manier om hoe hier mee om gaan?
Als ervaren coach geef ik je handvatten om op bepaalde situaties anders te reageren, te handelen of juist misschien niets te doen.
Het gaat erom dat ‘jij' een manier ontdekt die beter bij jou past!
En die er voor zorgt dat jij niet meer vastloopt in bepaalde situaties!
 
Vaak zijn mensen bang om te veranderen óf een fout te maken, maar weet dat fouten kansen zijn om iets van te leren.
Wie voor fouten wegloopt zal niet dichter bij zichzelf komen. Daarbij weet je nooit wat je kunt, tot je het geprobeerd hebt.
Als je blijft aarzelen, zal je angst blijven groeien. Als je durft te wagen zal je moed groeien!
 
Ieder mens heeft kracht in zich, maar soms kan het zomaar gebeuren, om wat voor reden dan ook, dat de kracht uit je stroomt.  Je kunt je hierdoor opgebrand, futloos, depressief,  voelen of je krijgt lichamelijke pijntjes.
 
Mijn doel is om iemand weer in zijn of haar kracht te laten komen.
Durf jezelf open te stellen, durf jezelf te zijn…
Vind je dit nog lastig?
 
Ik help je hier graag bij, vanuit mijn hart!

 
Voedings Consulent

Als ervaren coach ben ik tevens ervaren voedings consulent, kijk ik samen met jou naar je eetpatroon en geef je handvatten mee om te werken aan een blijvende gedragsverandering. 

Geen tijdelijk dieet, maar een voedingspatroon dat je de rest van je leven kunt volgen. Aan de hand van jouw specifieke wensen kan ik jou datgene meegeven waardoor je weer je juiste balans in jouw leefstijl terug vindt. Lichaam en geest staan met elkaar in verbinding en ik wil jou helpen zodat je weer lekker in je vel komt te zitten. Ik kan hulp en steun bieden bij eetstoornissen. 

Ik geef je inzichten in:
- Welke voeding je slank maakt;
- Welke invloed bepaalde voeding heeft op de hormoonhuishouding, welke voeding vetopslaghormonen triggert en welke voeding je vetverbrandingshormonen stimuleert;
- Hoe je het terugval en het jojo-effect kunt doorbreken;
- Welke voeding je voorziet in je dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen;
- Uit welke componenten je maaltijden moeten bestaan en waarom;
- Welke voeding je energie geeft en welke voeding je juist uitput. 

Je verkrijgt de kennis over wat bepaalde voeding voor je doet en je bent in het vervolg de baas over hoe je eruit ziet en hoe je je voelt. 


Luisterend Oor

Wanneer je behoefte hebt aan alleen een luisterend oor, ook dan kun je bij mij terecht. Ik help jou graag verder en geef jou de steun waar nodig. 
 
Specialisaties:
Therapie, Coaching, Voedingsconsult, Eetstoornissen, Luisterend Oor. 

 

Liefs Coach Jacqueline

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Jacqueline .. dank voor je fijne woorden en advies in alles waar je me hebt in bijgestaan in dit persoonlijke van ij. Je bent een fijne coach!
Hoi Jacqueline,
Dankjewel voor ons verhelderend gesprek. Je gaf me inzichten die ik zelf nog niet zo had bekeken. Dit maakte veel duidelijk voor mij. Ik zie de situatie een heel stuk duidelijker nu en ik ben heel goed geholpen met de door jou aangereikte handvaten.
Bedank je voor het gesprek : )

Liefs E X