Spiritual Counselor Reüel

 

Jarenlange ervaring in spiritual counseling


Sterk en gedetailleerd in het aanvoelen van personen en relaties!

 

Gespecialiseerd in aanvoelen van personen, liefde, relaties, relatieproblemen, karakteranalyse, kinderen, persoonlijke en spirituele ontwikkeling, werk, zakelijke relaties, financiën en juridische zaken.

 Psychic Consult - Mediamiek Consult - Counselor

Hallo, mijn naam is Reüel en ik geef persoonlijk, doelgericht en kwalitatief advies Waarvoor kunt u mij bellen? U kunt mij bellen voor een psychic consult, een mediamiek consult of een combinatie van beide.

 

Psychic Consult

Tijdens een psychic consult verbind ik me met uw ziel en lees ik uw aura. Op basis van de kleuren in uw aura zie ik wat u nodig heeft in uw leven en waar mooie kansen voor u liggen. U kunt in vertrouwen bij mij terecht met allerlei vraagstukken van het leven, want geen vraag is mij te gek.

Van alledaagse problemen in de familie, liefde, relaties, op school en werk tot aan uw diepste zielenroerselen en schaduwkanten. Ik ondersteun u zonder waardeoordeel.

 

Mediamiek Consult

Tijdens een mediamiek consult verhoog ik mijn energie, zodat ik de spirituele wereld om ons heen beter kan waarnemen. Vervolgens vermeng ik mijn energie met de ziels energie van de overleden dierbaren die achter mij komen staan. Dit is elke keer weer een bijzondere ervaring.
Tijdens het contact deel ik met u wat ik waarneem. De liefde sterft nooit!

Tijdens een mediamiek consult voelt u degene waarvan u zoveel houdt weer eventjes heel dichtbij. En soms geeft hij of zij ook een advies mee voor u. Tijdens een gecombineerd consult komt zowel het aura lezen als het contact maken met de spirituele wereld aan bod. Het adviseren bij uw problemen en levensvragen en de communicatie met overleden dierbaren wisselen elkaar dan af of het een volgt dan na het ander.

 

Een vriendelijke groet, met Gods zege!  

Reüel

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Wauw Reüel .. Je consult was écht een 5 sterren waard!

Je kon alles en ook écht alles zien, omschrijven, de emoties, de karakters maar vooral ook de emoties die er op dit moment spelen. Bij mij en mijn vriend. Ook kreeg je zelfs hele bijzonder en hele mooie dingen door. In de fijnste details klopte werkelijk waar alles.

Je consult was écht meer dan een 5 sterren waard!

Ook het gemis van zijn vader, voelde je zo mooi aanwezig. Ja en hij kan soms ooit niet makkelijk zijn.
Maar ook hoe ik daar het beste mee om kon gaan.

Met zoveel respect heb je een reading geven. En écht meer dan een 5 sterren waard.

Ook heb je voor mij hele mooie dingen meegegeven waar ik echt wat aan had.

Je advies met de juridische vraag die ik had, daar heb je me ook echt heel fijn mee kunnen helpen.
Dank je.

Liefs S. X