Hallo ik ben Skye, ervaren paragnost, medium. Heldervoelend, helderziend en helderwetend.

Sterk gespecialiseerd in toekomstprognose, tijdsaanduidingen, liefde, relatie, tweelingziel relaties, relatieproblemen, relatiebegeleiding, kinderen, werk, financiën, blokkades opheffen, trauma's, healingen en Lenormand Kaarten. Heden, verleden, toekomst.

Als medium heb ik ruime ervaring op het paranormale en spirituele vlak. Graag sta ik u te woord om al uw vragen te beantwoorden met betrekking tot liefde, relatie, kinderen, werk en of bepaalde personen en/of situaties.

Tevens kunt bij mij terecht voor Coaching, Persoonlijke ontwikkeling, Healing op afstand, Aura Reading, Droomverklaring en Dieren.


 

Paragnost en Medium - Lenormand Kaarten

Als ervaren paragnost en medium, werk ik tevens met de Lenormand kaarten. Ik krijg daarbij zeer sterke informatie door op het gebied van liefde, relatie, kinderen, werk en of bepaalde personen waar u vragen over heeft. Heden, verleden en toekomst krijg ik daarbij sterk door. Ik help u graag.


Fotoreading

Tevens kunt u mij benaderen voor een fotoreading waarbij ik zeer specifieke informatie doorkrijg van een persoon en/of bepaalde personen en/of bepaalde situatie.


Coaching en Relatie Begeleiding

Als paragnost en medium werk ik tevens als coach, tijdens ons gesprek kan ik voor u de juiste handvaten aanreiken die voor u belangrijk zijn en/of voor uw partner en relatie. Tijdens ons gesprek kan ik u helpen dmv coaching samen met mijn heldervoelende, helderziende, helderhorende en helderwetende gave.


Healingen

Naast mijn gave als paragnost en medium kunt u mij tevens benaderen voor een healing. Het is een hele krachtige healing waarbij oude pijnen, blokkades, trauma's, angsten uit je systeem verwijderd worden. Zodat er weer innerlijke ruimte komt en je weer in je eigen kracht komt te staan.


Specialisaties:
Heden, Verleden, Toekomst, Toekomstprognose, Tijdsaanduidingen, Liefde, Tweelingziel Relaties, Relatie Problemen, Relatie Begeleiding, Kinderen, Werk, Financiën, Persoonlijke Ontwikkeling, Coaching, Blokkades Opheffen, Psychometrie, Fotoreading, Healingen, en Lenormand Kaarten.


Liefs Paragnost Medium Skye

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Skye.

Het gaat goed met mij na jou healing van onlangs. Voel veel verandering. Ik kom meer en meer in mijn eigen kracht. Heel fijn om te ervaren. Stel beter mijn grenzen, al is er dan naderhand nog wel een lichte twijfel ; ) Maar het geheel voelt goed.
Je bent echt een aanrader.

Liefs W. Xx
Lieve Skye

Je reading TOP!
Wat je allemaal te zien kreeg in de relatie van nu. Ik ken je al wat langer, zo’n 2 jaar gelden zat ik met twijfel over een verhuizing.
Je kaartleggingen en readingen zijn in een woord geweldig!
‘Je zei toen tegen me ‘blijf zitten’ 'want ik zie een verbouwing’
Ik kon het totaal niet plaatsen .. Maar exact je had gelijk!

Ook 'de foto's' zag je. Wonderbaarlijk, zonder dat ik je iets vertelde.

Lieve Skye één TOPPER!
Lieve Skye,

Dank je voor je fijne consult weer, zonder de kaarten kreeg je al snel dingen door. Het klopte !
Dank je voor de fijne inzichten die je me daarin hebt mee gegeven.
Ik kan er mee verder en heeft me goed gedaan : )

Liefs Carla en tot snel !
Hoi lieve Skye,
Je had het zó goed, ook die jongen die ik zou ontmoeten. Hij was er nog niet en je zag het meteen, zelfs zijn verleden. Zo sterk dat je de dingen doorkrijgt !
Nog vaak moet ik er aan terug denken, met je woorden heb ik toch het juiste kunnen doen. Zelfs wat je doorkreeg wat er bij me in de omgeving lag, ja die vriendin klopte en zelfs op werkgebied. Echt goed van je ! Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn bel ik je weer, al aardig wat dingen zijn aan het gebeuren nu, je hebt me veel meegegeven waar ik echt wat aan heb gehad : ) Je zat goed !

Liefs,
L