Paragnost Medium Pearl

 

Pearl, ervaren medium en paragnost. Sterk gespecialiseerd in vragen over de liefde, relaties, relatieproblemen, relatiebegeleiding, kinderen, ouderen, werk, financiën en Lenormand Kaarten.

 

Heldervoelend, Helderwetend en Helderziend.


Hallo, ik ben Pearl, ervaren medium en paragnost. Helderziend, heldervoelend en helderwetend. Ik ben sterk gespecialiseerd in vragen over de liefde, relaties, relatieproblemen, relatiebegeleiding, kinderen, ouderen, werk en financiën. Ik krijg het heden, verleden en de toekomst sterk door en kan snel tot de kern en een antwoord komen. 


Medium en Paragnost

 

Door middel van jouw stem, naam en de naam van de persoon waarover jij vragen hebt kan ik al heel snel tot de kern komen en jou de antwoorden geven. Ik ben sterk helderwetend, heldervoelend en helderziend.

Tijdens ons gesprek kan ik jou antwoorden geven op vragen als:

Komt er een nieuwe partner op mijn pad;
Hoe staat mijn huidige partner in onze relatie;
Wat gaat er in hem of haar om;
Welke mogelijkheden komen er nog op mijn pad;
Welke afloop zal een situatie hebben;
Komt er weer contact tussen mij en een ex-geliefde;
Wat staat er op mijn werk te gebeuren;
Welke gevolgen kunnen bepaalde beslissingen hebben.
Dit is een greep uit vragen die jij mij kunt stellen. 
Je kunt mij echter met iedere vraag benaderen, ik krijg hier vrij snel en direct een antwoord op.

Ik krijg het heden, verleden en ook de toekomst sterk door. Ik kan hierbij ook een globale tijdsaanduiding aangeven.

 

Lenormand Kaarten

 

Als ervaren paragnost medium werk ik tevens met de Lenormand kaarten welke een duidelijk en helder beeld geven mbt personen, situaties of waar u vragen over heeft. Verleden, heden en toekomst krijg ik daarbij sterk door.


Fotoreading

 

Je kunt mij benaderen voor een fotoreading. Het is hierbij belangrijk dat de ogen van de persoon waar jouw vraag over gaat, goed zichtbaar zijn. Ik krijg zeer specifieke informatie door over het karakter van iemand, waarom iemand bepaalde beslissingen neemt of hoe iemand in een situatie staat.


Coaching en Relatie Begeleiding

 

Als paragnost en medium werk ik tevens als coach, tijdens ons gesprek kan ik voor jou de juiste handvaten aanreiken die voor jou belangrijk zijn en/of voor je partner en relatie. Tijdens ons gesprek kan ik je helpen dmv coaching samen met mijn helderwetende, heldervoelende en helderwetende gave.


Contact met Dierbare Overledenen

 

Ik kan contact maken met dierbare overledenen. Je kunt mij jouw vragen aan hen stellen en ik fungeer als een doorgeefluik.

Ik geef jou de antwoorden op vragen waar je eventueel mee rond loopt en ik hoop jou hiermee een stukje inzicht en rust te kunnen geven.


Luisterend Oor 

 

Ik kan jou helpen en steunen wanneer je het eventjes moeilijk hebt. Ik oordeel niet en sta jou graag met raad bij. Je kunt met iedere vraag bij mij terecht.Specialisaties:

Heden, Verleden, Toekomst, Toekomstprognose, Tijdsaanduidingen, Liefde, Relaties, Relatieproblemen, Relatie Begeleiding, Kinderen, Ouderen, Werk, Financiën, Fotoreading, Psychometrie, Coaching, Contact met Dierbare Overleden en Luisterend Oor.

 

Liefs Paragnost Medium Pearl

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Beste Pearl

Wow jij bent gewoon ENG goed. Meestal bij vragen naar mediums en paragnosten blijft het vaak in het grijze hangen maar bij jouw is het zo helder als wat. Jij hebt mij erg geholpen vooral met vragen op basis van carrière en ja inderdaad volgend jaar ga ik werken als jurist op Aruba. Mede door jouw spirituele raad en begeleiding.
Lieve Pearl,

Hopelijk heeft mijn kaarsje voor jou griep geholpen.. De voorspelling van je is al uitgekomen! Je gesprek het was prachtig!!

Tot snel N. X
Lieve Pearl,

Ongelooflijk hoe jij de informatie door kreeg! Zo precies en ook zo snel. Het was alsof de antwoorden al klaar lagen voor mij en je sloeg echt de spijker op z'n kop!

Je wist me zoveel te vertellen en zo duidelijk antwoorden te geven. Verbaasd en super blij met jouw consult!

S. XX