Paragnost Medium Noud

 

Paragnost Medium Noud. Erkend en Gediplomeerd Healer.

 

Zéér sterke Healer. Goed in karakteromschrijving en het aanvoelen van personen. 

Heldervoelend, Helderziend en Helderwetend


Hallo ik ben Noud, ervaren paragnost, medium en erkend en gediplomeerd healer.

Heldervoelend, helderziend en helderwetend.

Sterk gespecialiseerd in liefde, relaties, relatiebegeleiding, kinderen, karakteromschrijving, werk, coaching, I-Tjing, healingen en trance-healingen. 


Paragnost, Medium

 

Met mijn gaven als paragnost, medium en healer voel ik de energie van u of een bepaald persoon en of bepaalde personen en of situatie direct aan daar waar u vragen over heeft. Voor elke vraag kunt u bij mij terecht. Heden, verleden en toekomst krijg ik daarbij sterk door.


Erkend en Gediplomeerd Healer 

 

Naast mijn gave als paragnost, medium kunt u mij tevens benaderen voor een healing voor u en/of uw partner.

Ik heb diverse opleidingen mogen volgen op het gebied van Healing waaronder Trance-Healing Therapeut (verkorte HBO-opleiding) en Touch of Matrix.

Momenteel studeer ik ook aan de Hogeschool voor Geesteswetenschappen. Ook ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging het SNU.

Mijn kwaliteit is het om mensen te stimuleren hun zelfgenezend vermogen weer leren te gaan gebruiken. Dit doe ik door middel van handoplegging, magnetiseren of via foto op afstand.

 

Healingen

 

Als gediplomeerd en erkend Therapeut/Healer kan ik je tevens healingen geven. Voor jou en/of je partner en/of kinderen.

Tijdens een Healing help ik de cliënt het zelf genezend vermogen van het lichaam te activeren.
Daarnaast geef ik helende energie door vanuit het universum.

De meest voorkomende klachten die ik behandel:

 

Fysieke klachten:

 

Pijnklachten/Pijnbestrijding:

 

Hoofdpijn
Nek en schouderklachten
Rugklachten
klachten aan de knie
Kwetsuren

Naast fysieke klachten, zijn er ook klachten die wat moeilijker definieerbaar zijn. Deze klachten hebben vaak een psychische oorzaak.

Denk hierbij aan:

Energie Gebrek (Vermoeidheid, Lusteloosheid)
Burn Out Klachten
Slapeloosheid
Onzekerheid
Angsten
Blokkades
Disbalans Energieniveau  


Sterk gespecialiseerd in I-Tjing Kaarten

 

I-Tjing is het orakel van de Chinese wijsheden en betekent: boek van veranderingen.

Al duizenden jaren raadplegen mensen uit alle landen en culturen de I-Tjing om een antwoord op de geheimen van het leven te vinden.

Door middel van het leggen van deze kaarten kan ik u antwoord geven op specifieke vragen of situaties. De kaarten geven inzicht op het heden en de toekomst.


Coaching en Relatie Begeleiding

 

Als paragnost, medium en healer werk ik tevens als coach, tijdens ons gesprek kan ik voor u de juiste handvatten aanreiken die voor u belangrijk zijn en/of voor uw partner en relatie.


Specialisaties:
Heden, Verleden, Toekomst, Liefde, Relatie, Relatiebegeleiding, Kinderen, Karakteromschrijving, Werk, Coaching, Healingen, Energetische Therapie, Psychometrie en Healingen.


Warme groet Paragnost Medium Noud

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Beste Noud,
Ik moet zeggen dat ik nogal sceptisch was in healing op afstand, maar mijn maag/buik voelt echt beter vandaag heb gewoon meer lucht! En ook écht meer ruimte in mijn hoofd : )
Ondanks dat ik veel heb geslapen had. Ik had écht een betere dag!
Dank je wel
Beste Noud,
Ik wil je vriendelijk bedanken voor de foto healing die wij hebben mogen ontvangen van je. Je hebt veel onrust weten weg te halen.
Dat waarderen wij heel erg.

Een prachtig geschenk daar waar het noodzakelijk was. Dank je oprecht voor je tijd, moeite, energie, geduld en advies.

Groetjes San B.
Fleur, Hope, Noud, Isa Jula, Isa Joy, Dolores

Schatten zijn jullie en Top Mediums!

Wat zijn jullie echt Spot On! Precies de situaties beschrijven en wat een feestje om met jullie te bellen!!

Greetz K!
Dag Noud,

Ik wil je even laten weten dat ik me een stuk beter voel! Heb meer energie, en dank je hiervoor. Je hebt mij op afstand via een foto behandeld en ik was op de eerste plaats sceptisch maar ik merk echt verschil en dat mag ook gezegd worden!

Dankjewel voor de fijne gesprekken en ik ga zeker nog een keer contact met je opnemen.

Warme groet, Diana
Dag Noud,

Ik wil je even laten weten dat ik me een stuk beter voel! Heb meer energie, en dank je hiervoor. Je hebt mij op afstand via een foto behandeld en ik was op de eerste plaats sceptisch maar ik merk echt verschil en dat mag ook gezegd worden!

Dankjewel voor de fijne gesprekken en ik ga zeker nog een keer contact met je opnemen.
Warme groet, Diana
Lieve Noud,

Helaas had ik maar weinig credits meer, maar het was heel fijn met je te praten. (Je hebt een hele lieve stem trouwens). Ik bel je zeker nog terug.
Ik had het gevoel dat jij het hééééél goed aanvoelde.

Hartelijk dank ! Liefs Barbara
Noud

Dank je voor de healing Noud.
Bij aanvang kwam er heel veel onrust naar boven ... Je hebt echt iets los gemaakt.
Nu ben ik weer wat rustiger en heb ik terug wat meer zelfvertrouwen;
Ongetwijfeld zal het in stijgende lijn verder gaan.

Dikke merci Lise
To remember
who you are
Never forget
what they told you
How to be
And who you are

Fijn weekend allemaal!
Geweldig hoe je aanvoelt in welke toestand, situatie, ... ik verkeer. Maar je gaat verder dan aanvoelen je reikt me de nodige oplossingen aan met je gaven om mijn leven terug op de rails te krijgen. Dit met een positieve energie. Dank daarvoor! W
Lieve Noud

Ik heb net met gesproken en geloof het of niet maar jij hebt mij weer kracht gegeven om door te vechten om een mooie relatie op te bouwen met de man waar ik van hou.

Super bedankt.
Liefs Anneke
Lieve Noud, Je bent een kanjer in je werk! Eerlijk betrokken en zeer specifiek!
Bedankt voor alles! X
Beste Noud,

Ik heb je vandaag gesproken en je wist ontzettend veel boven water te halen over mij en 'de andere persoon'. Je bent goed in het aangegeven waar pijnpunten nou precies zitten en waar aan gewerkt mag worden. Je wilde ook meteen een healing geven omdat ik niet rustig ben, klopt inderdaad wel een "beetje' haha. Bedankt voor je consult, je bent een heel fijn persoon om mee te praten en je geeft ook heel goed oorzaken weer. Je maakt het weer helder en hoop dat je voorspelling uit komt!! Heb er alle vertrouwen in omdat je het verleden en nu zo goed kon beschrijven.

Dank je!!
Wauw, je hebt mij zoveel inzicht gegeven in mijn relatie en mezelf. Echt alles klopte zo wat je zei. Echt heel goed tot in de details!! En een fijne gesprekspartner.
Dank je wel!!
Noud in een woord geweldig! Alles klopte. Dus ja dan kan het haast niet anders dat de voorspelling ook klopt! Ik laat het je weten. Je bent echt een aanrader.

x Heidi
Dear Noud,

What you felt based on my picture as an underlying reason for my conditon is very true. I am thankful to you for the insight and for the distant treatment you do for me. It feels something is shifting inside. I will be updating you about the changes.

Thanks a lot!

Tamara
Noud,

Met heel veel begrip heb je mij de voorbije tijd opgevangen en energetisch ondersteund (vanop afstand) en naar mijn verhaal geluisterd in deze verschrikkelijk moeilijke periode in mijn leven. Ik dank je hiervoor vanuit mijn hart.

Warme groet.
Ann
Beste Noud, wat een fijn gesprek heb ik met jou gehad. Ik heb in het verleden nog nooit met een man gesproken maar ik moet eerlijk zeggen: het was een goed & fijn gesprek. Zoals jij meteen mij aanvoelde met wat jij met 'je grenzen’ bedoelde dat was voor mij echt een bevestiging dat jij energieën goed aanvoelt. Je zegt gewoon waar het op staat, geen poespas of emotionele reacties gewoon duidelijk. Dit willen wij, duidelijkheid. Nogmaals bedankt Noud & ik ga je zeker vaker bellen. Groeten ‘Minnie' van Mickey ; )
Noud,

Vanmiddag heb ik een heel bijzonder en heel mooi consult van je gehad .. Over S en mij : ) Heel bijzonder wat je allemaal zag en de karakters van mij en hem. Heel mooi .. Ook op de manier waarop S naar me kijkt en de relatie .. Heel bijzonder ! Ook de dingen die je me later kon vertellen : )

Lieve groetjes Monica