Paragnost Medium Nathalie

 

Nathalie, ervaren Paragnost, Medium, Coach en Healer.

 

Sterk gespecialiseerd in Avelon Tarot Kaarten.

 

Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend en Helderziend


Hallo ik ben Nathalie, ervaren paragnost, medium, coach en healer. Heldervoelend, helderhorend, helderwetend en helderziend. 

Als ervaren paragnost en medium ben ik sterk gespecialiseerd in toekomst, toekomstprognose, tijd, tijdsaanduidingen, liefde, relaties, relatieproblemen, karakteromschrijving, werk, gezondheid, natuurlijk genezen, blokkades, psychische problemen, Persoonlijke ontwikkeling, coaching, healingen en Avelon Tarot Kaarten.


Paragnost en Medium

 

Als ervaren paragnost en medium krijg ik via een naam veel informatie door voor jou en of de persoon waar je vragen over hebt. Vaak kan dit ook al gebeuren door het horen van jouw stem.
Hiermee krijg ik inzichten en antwoorden door, waarmee ik je verder kan helpen. Ik kan zowel heldervoelen, helderhoren, helderweten en helderzien en krijg ook duidelijke beelden door tijdens een consult. 

Tijdens een consult kan ik personen exact omschrijven, zowel qua persoonlijkheid als qua uiterlijk en ik krijg direct door welke gebeurtenissen op jouw pad komen.


Je kunt mij vragen stellen als:


- Hoe voelt hij of zij zicht nu;
- Wat is zijn of haar karakter;
- Wat voelt hij of zij voor mij;
- Hoe staat hij of zij nu in de relatie;
- Wat wil hij of zij met mij;
- Wat wil hij of zij in de toekomst met mij;
- Wanneer gaat hij of zij contact opnemen;
- Hoe is de situatie op dit moment;
- Hoe kan ik beste met de situatie omgaan;
- Welke ontwikkelingen liggen er voor mij de komende weken, maanden, en hoe kan ik daar het beste mee om gaan.

 

Avalon Tarot Kaarten

 

Als ervaren paragnost en medium werk ik tijdens een consult met de Avalon Tarot Kaarten. Door middel van de kaarten en mijn intuïtie krijg ik voor jou verleden, heden en toekomst sterk door. 
Dit kan heel gericht met betrekking tot een bepaalde persoon en/of situatie.  

Door gebruik te maken van de kaarten kan ik voor jou een relatie of een bepaalde situatie met een bepaald persoon heel goed uitlichten. En kan ik jou heel gericht, specifieke informatie en antwoorden geven.

 

Fotoreading

 

Als ervaren paragnost en medium kun je mij tevens benaderen voor een fotoreading waarbij ik zeer specifieke informatie doorkrijg van een persoon en/of bepaalde personen en/of bepaalde situatie.

Bij een fotoreading krijg ik net als tijdens een telefonisch consult informatie door. Dat kan informatie zijn over blokkades bij een bepaald persoon en wat deze betekenen en hoe deze opgelost kunnen worden, de situatie waar de persoon op de foto in verkeert, het karakter en welke beslissingen iemand nog gaat nemen in de toekomst.

 

Coaching en Relatiebegeleiding

 

Als ervaren paragnost en medium werk ik ook met coaching en relatiebegeleiding om je situatie en/of relatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. 

Je relatie, je werk, je gezondheid of je persoonlijke leven en ontwikkeling; op al deze vlakken kan ik jou coachen zodat je beter met een situatie om kunt gaan en meer in je kracht komt te staan.

 

Healingen

 

Als ervaren paragnost en medium kun je bij mij ook terecht voor een healing. 
De healingen werken zowel fysiek, psychisch, emotioneel als spiritueel. Zo kunnen bijvoorbeeld klachten als hoofdpijn en buikpijn verdwijnen, kun je opeens de dingen gaan doen die je al langer wilt doen, kun je je vrolijker voelen, rustig en ontspannen worden, meer energie krijgen, beter gaan slapen, tot heldere inzichten komen, je sterker voelen.

 

Luisterend Oor

 

Je mag me altijd benaderen wanneer je behoefte hebt aan een luisterend oor. Vanuit liefde en oprechtheid zal ik je helpen daar waar mogelijk.

 

Specialisaties:

Toekomst, Toekomstprognose, Tijd, Tijdsaanduidingen, Liefde, Relaties, Relatieproblemen, Karakteromschrijving, Werk, Gezondheid, Natuurlijk Genezen, Blokkades, Psychische Problemen, Persoonlijke ontwikkeling, Coaching, Healingen en Avelon Tarot Kaarten.


Paragnost Medium Nathalie

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Nathalie

Wat ben jij een super lief, warm en positief medium. Ik had jou gevraagd voor een healing voor mijn dochter en vriend.
Een uur later bemerkte ik de positieve verandering al bij beiden.
Echt heel erg super blij mee. xxxx
Blij dat jij voor deze lijn werkzaam bent.
Echt een TOPPER!

Liefs Wilma
Hi Nathalie
Super leuk gesprek gehad met jou. Het voelde heel erg vertrouwd.
Je wist meteen tot de kern te komen .
Je gaf me een bevestiging van wat ik voelde en de kers op de taart. Je hebt ook humor : )
Ik vind je een topper en kijk uit met een glimlach naar mijn voorspellingen.
Bellers wil je puur direct en warm gesprek.
Bel Nathalie!
Hoi Nathalie,

Bedankt voor ons fijne gesprek! Je kon echt heel goed invoelen op de situatie en mijn relatie. Heel fijn en super goed!! Je zag dingen die je ook echt niet kon weten. Daarnaast vond ik het heel fijn dat je zó duidelijk was over de toekomst. Dankjewel!!

Xx Esmee