Paragnost Medium Melissa

 

Paragnost Medium Melissa. Gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen, liefde, relatie, pendelen en healingen.

 

Heldervoelend en Helderwetend


Melissa, paragnost, medium. Gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen, tijdsaanduidingen, liefde, relatie, relatieproblemen, relatiebegeleiding, kinderen, nieuwe tijdskinderen, ADHD, autisme, werk, coaching, spiritualiteit en intuïtie.

 

Paragnost en Medium

 

Hallo lieve mensen, ik werk als paragnost, medium en heb al van kinds af aan al mijn gaven, heldervoelend en helderwetend. Als medium werk ik vanuit mijn hart en zal ook altijd een eerlijk antwoord aan U geven.

Ik werk vooral met mijn heldervoelende gaven en helderwetendheid maar vaak komen daar al gauw beelden bij.
Beelden en informatie mbt een persoon en of personen en of situaties daar waar u vragen over heeft.

 


Fotoreading

 

Tevens kunt u mij benaderen voor een fotoreading waarbij ik zeer specifieke informatie doorkrijg van een persoon en/of bepaalde personen en/of bepaalde situatie.


Pendelen

 

Als extra hulpmiddel gebruik ik tevens mijn pendel en krijg ik hele duidelijke antwoorden.

 

Healingen

 

Naast mijn gave als paragnost medium kunt u mij tevens benaderen voor een healing voor u en/of uw partner.

Bij blokkades en pijn kan ik u op afstand een healing geven soms vraag ik daar een foto bij om de aura en de chakra's nog beter te kunnen zien.


Intuïtie en Spiritualiteit

 

Ik vind het heerlijk andere mensen op weg te helpen met hun intuïtie en spiritualiteit. En help daar heel graag een stukje in.


Relaties, Relatieverlies, Opvoeding en Rouwverwerking

 

Ook met relatie, relatieverlies, rouwverwerking en opvoeding help ik u graag, hierbij werk ik ook graag met een foto of pendel. En hoop ik iemand weer op de goede weg te zetten en dat u weer gelukkig wordt.


Droom Verklaringen - Analyse

 

Ooit heb ik zelf een periode gekend dat ik veel droomde en daar vragen over had. Ik heb een cursus gedaan en ik vind het nu erg leuk om dromen te analyseren.


Dierenfluisteraar

 

Ook als dierenfluisteraar heb ik al hele leuke en ook moeilijk zaken meegemaakt. Dieren blijven nadat ze zijn overgegaan nog heel vaak bij de mens en het is mooi te zien hoe trouw ze aan ons zijn.

 

Edelstenen en Bach Bloesem Therapie

 

Met met ruime ervaring met Edelsteen en Bach Bloesem Therapie kan ik u helpen met het uitzoeken van Edelstenen en Bach Bloesems. Daarnaast kan ik u ook helpen met advies over Edelstenen, Bach Bloesem en Aroma Therapie.

 

Gesprektherapeut en Coach

 

Als paragnost, medium bied ik voor u tevens een luisterend oor en help ik u graag verder met uw zorgen en problemen. Voor elke vraag kunt u bij mij terecht.

 

Specialisaties:
Heden, Verleden, Toekomst, Toekomstvoorspellingen, Liefde, Relatie, Relatieproblemen, Relatiebegeleiding, Kinderen, Nieuwe Tijdskinderen, ADHD, Opvoeding, Rouwverwerking, Werk, Coaching, Edelsteen en Bach Bloesem Therapie, Dieren Contact, Droom Verklaring - Analyse, Gesprekstherapeute, Coaching en Engelen Kaarten.

 

Liefs Paragnost Medium Melissa

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Melissa,

Ondanks ik had voorgenomen je pas eind september een berichtje te sturen, heb ik nu besloten dit vandaag te doen. Want ik merk dat ons telefoongesprek van hedenochtend mij enorm goed heeft gedaan. Je liefdevolle en geduldige aanpak is net datgene wat ik nodig heb en het voelt aan als een warme deken. Je toont veel begrip en respect voor mijn situatie en het is fijn om te weten dat jij er voor mij bent.
Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn situatie en ik ben nu zover om 'los te laten'.
Gedurende de hele dag merk ik dat ik weer kan genieten van de kleine dingen.

Dit heb jij voor elkaar gekregen!
Dank je wel voor je liefde en ik spreek je over een tijdje weer.

Liefs, R.
Lieve Melissa. Ik wil jou enorm bedanken voor het mooie en zuivere consult die je mij gegeven hebt. Je bent zo'n mooi mens. Je voelt alles zo haarfijn aan! Ik voel me echt veel beter na ons gesprek. Dank je wel lieverd. Ik ga je snel weer bellen om jou te laten weten wat hij heeft gedaan! ; ) Je bent een topper op de lijn! Liefs Kat
Hallo Melissa,

Ontzettend bedankt voor de fijne reading. Had ik zeker nodig, net zoals de tips die je gaf. Je bent eerlijk, oprecht en to the point ; ).
Je bent absoluut een aanrader en ga je zeker nog eens bellen.

Groet Irene
Lieve Melissa. Het was heel fijn jou gisteren weer na lange tijd even gesproken te hebben. Je voelt alles zo haarfijn aan en heb het kaarsje gebrand hoor.. ; ) ? Spreek je snel weer.
Knuffel van ons!
Lieve Melissa,

Van de week heb ik je gesproken en toen zei je bepaalde dingen tegen me die vandaag zijn uitgekomen!! En de details over ons kloppen allemaal je bent zo bijzonder. Vandaag heb ik je weer gesproken zei je dat alles goed komt en ik me vooral niet druk hoef te maken... Wilde je even zeggen dat je een TOPPER bent en zo een lieverd,
Spreek je snel weer
Dikke kus N.
Lieve Melisssa

Wat fijn dat ik je weer heb gesproken je had me onlangs al verteld dat het met mijn vriend en mij goed zou komen. Nu had ik een droom gehad en heb jij mij heel duidelijk kunnen uitleggen wat deze betekende die muur waar ik tegen aan liep en het gladde ijs waarop ik mij bevond waardoor ik geen kant op kon.
Nu ik dit helder heb kan ik het loslaten en is er ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Ik zie de feestdagen zonnig te gemoed en het voelt ook zo.
Ook de vraag over kinderen die je me stelde en het gevoel wat ik daarbij had zo frappant dat we beiden versteld stonden, omdat het zo'n bijzonder moment was.

Heel veel liefs en dank Wilma
Lieve Melissa,

Ondanks de zwaarte van de situatie, blijven onze gesprekken ‘Licht' en wordt het gaande weg lichter.
Wat ik ten zeerste waardeer.
Dank je voor je openheid en begrip.
Je healingen hebben effect hoor!!!

Thanks.
Lieve Melissa,

Fijn om je weer te spreken. Dit is wat ik voel na ons gesprek: Mijn spirituele ontwikkeling gaat inderdaad razend snel. Waarschijnlijk daarom geen geduld kaart meer. Ik ACCEPTEER mijn eigen gave en dat heeft lang geduurd. Liefs van mij en wie weet tot snel ; )
Hoi Melissa,

Voor de tweede keer met je gesproken maar je zag alles helder en duidelijk, ook dingen die je niet kon weten!
Je wist heel snel de rode draad te pakken in onze relatie en zag waar de knelpunten lagen. Ik ga ermee aan de slag en hoop op je voorspelling!!

Dank je wel voor het mooie consult en succes met onze foto.

Gr.S
Lieve Melissa

Dankje voor je tijd die je voor me erin steekt om alles goed te laten komen.
Ik vertrouw volledig op je en je voorspelling.
Je blijft me horen.

S.vb.
Hoi Melissa,

Ik heb een heel fijn gesprek met je gehad je bent echt een lieverd je hebt me heel erg geholpen en me weer terug in mijn kracht ik ga je zeker weer bellen gezet.

Dikke knuffel Linda
Beste Heaven, Melissa, Angela

Ik wil jullie allen graag bedanken voor de informatie en de healings.
Het is uitgepraat en gaat weer vanaf ouds tussen mij en mijn vriend!

Jullie horen nog een keer van me!
E & S
Lieve Melissa.
Ik ben erg blij jou weer gesproken te hebben! Je blijft een top paragnost, medium, coach, helderwetende, pendelaar etc! : ) Je bent zoo intuïtief, niet alleen op relationeel vlak maar ook wat betreft mijn studierichting en hobby, weet je mij altijd weer op de goede weg te zetten. Dank je wel, je bent echt een lieverd!
Dikke XnufXus!
Liefs van Christa


Net Melissa, gesproken. Het klopte gewoon! En dat hij en ik soulmates van elkaar zijn, is idd iets wat men niet snel wilt geloven, maar toch aanwezig kan zijn. Je had gelijk lieve Melissa! Eindelijk iemand die het precies kan inzien zoals het is. Het geloof dat wij weer bij mekaar komen doet me zeker goed, omdat hij een onderdeel van me is! Dank voor alles! TOP!
Ha lieve Melissa,

Altijd zo fijn om met je te praten, alhoewel ik het meest aan het woord ben hahaha
Melissa is een lieve, zachtaardige, rustige en fijne consulente.
Weet meteen waar het overgaat en dat is wel zo prettig.
Met haar adviezen kan je ook weer even verder.

Tot later :))
Lieve Melissa,

Dank je voor de enorme steun die je bent!! Je bent een erg bijzondere vrouw die de moeilijke situatie waarin ik zit erg goed begrijpt...
Iedere keer heb je het weer goed......
Je bent een kanjer.

Liefs Lammy
Lieve Fleur en Melissa

Bedankt weer voor het invoelen Fleur, dat geeft mij altijd weer kracht en duidelijkheid.

En Melissa weer bedankt voor jouw energie en inzicht in de situatie. Je bent echt een warm en lief mens. Voel mij weer krachtig na ons gesprek.

Jullie zijn echt toppers op deze lijn!

Liefs Bianca
Lieve Fleur en Melissa

Bedankt weer voor het invoelen Fleur, dat geeft mij altijd weer kracht en duidelijkheid.

En Melissa weer bedankt voor jouw energie en inzicht in de situatie. Je bent echt een warm en lief mens. Voel mij weer krachtig na ons gesprek.

Jullie zijn echt toppers op deze lijn!

Liefs Bianca
Lieve Melissa,

bedankt weer voor 't fijne gesprek. Je bent zo'n lieve en warme vrouw die alles zo goed aanvoelt. Ik voel mij na ons gesprek meteen stukken beter. Je bent een kanjer!

Liefs Bianca XXX
Voor Melissa,

Zo n warme en liefdevolle vrouw kom je zelden tegen.
Kan heel goed invoelen en de situatie omschrijven. Kortom een kanjer!
Ik ben heel erg blij met je steun :))
Hoop dat alleen niet mijn, maar ook jouw wensen uit zullen komen.

Liefs van Christa
Lieve Melissa, dankjewel, voor je openhartig gesprek.
Ik vind het zo bijzonder, dat het klopt en uit is gekomen.
Ik had de hoop al opgegeven, maar hij is terug gekomen,
Ik bel je binnenkort weer.

Lieve groetjes Ina XX
Dank je wel :))

Liefs Christa, poot van Sammy (kat)
Voor Melissa,

Deze lieve vrouw is heel fijn en relaxt om mee te praten.
Kan heel goed vertellen wat er speelt.
Geeft goede tips en evt een healing.
Lieve Melissa, dank je wel voor de foto reading & dank je wel voor het stralen. Ik voel me meteen een stuk rustiger & ga mij zeker verdiepen in het spiritueel bezig zijn. Ik ben van plan om je iedere maand even te bellen al is het om gewoon even van gedachte te kunnen wisselen met jou. Dank je wel lieve Melissa xxx
Heb je gebeld haha voor de zoveelste keer
Je vroeg 'wat is er gebeurd' meteen, ongelooflijk terwijl ik niks heb gezegt
Stukje voor stukje kom ik er wel
Zelfs me gedachten (klein beetje) kan je lezen werd er bang je zei woensdag (je weet wel wat ik er mee bedoel)
Ik heb het verjaardags kaartje in de brievenbus gedaan ik merk het wel (hoop het zo)
Echt je bent een topper ik kan niks anders zeggen

Veel liefs. A
Melissa
Bedankt!! Voor je warmte!!
xxx
Fleur, Delamare, Melissa en Trudy

Dank je : ) Jullie hadden wéér gelijk !

Liefs S. XX
Melissa


Heb je net gesproken.
Ik heb een top weekend gehad erg positief zoals je gehoord heb van me.
Dus ik ben je erg dankbaar voor je healing wat je voor me doet nou voor mijn en M natuurlijk.
Stukje voor stukje kom ik achter dingen bij M. en ik weet nu ook wat het probleem is en dat hij me niet kwijt wil.
Super super blij dat ik jou heb ontmoet.
Dus iedereen raad ik aan om jou te bellen.
Ik bel je zo snel mogelijk weer als ik kan.

Groetjes Angelique
Het begon net zo gezellig te worden :))))
Een ander keertje dan maar..
Welteruste

Christa
Melissa
Bedankt voor de healing!

Liefs
(je weet wel die van de chaiter)
Fleur, Delamare en Melissa

Ik heb net telefoon gekregen van mijn vriend Erwin.
Hij heeft me verteld zoals jullie zegde da hij geen relatie wil met die dame gedaan zegt hij.
Hij belde mij der over op zat te wenen aan de telefoon.
Zegt wel dat het met mij ook niks meer wordt maar dat geloof ik niet.
ik wacht geduldig af en luister naar jullie raad. komt allemaal wel goed.
Jullie zijn een voor een super consulenten een pracht van een site
Proficiat aan alles en zeker nu melissa die me vandaag net heeft gezegd dat het niks werd met die dame en heb van Erwin mijn antwoord gekregen dat het niks is.

Angelstars Live doe zo voort

Liefs Nancy
Lieve Melissa

Dank je wel aan je gesprek.
Ik voel me weer prima hier voor voelde ik me sip verdrietig.
Maar weet dat ik het gewoon geduld moet hebben ik probeer het steeds weer.
En je tip over m zal ik zeker doen en wacht op zijn sms vanavond.
Ook nog bedankt voor de healing denk dat het mijn en m geholpen heb.
Ik zal proberen positief denken.
Ik zal je van de week wel ff weer bellen..
Je bent een topper.

Veel liefs Angelique over de jongen M.
Melissa

Ik heb een prettig gesprek gehad met Melissa. Ik vond ze lief en daarnaast wilde ze ook nog een healing doen ;-)

Dankjewel Melissa!

Groetjes, Judith
Lieve Melissa,

Dank je voor de reading gisteravond... ik heb er veel aan gehad.... heb V gisteravond nog een bericht gestuurd en voor mij zelf het besluit genomen om naar hem toe te vliegen over 2 weken.... hij maar ook ik zijn je healing absoluut nodig.
Het was een erg fijn gesprek waarin veel voor mij is duidelijk geworden...
je bent een heel bijzondere en lieve vrouw....
Ik hou je op de hoogte...

Liefs L.
Hey mooi mens Melissa. Jij hebt me zoveel kadootjes gegeven in die 20 minuten dat we elkaar gesproken hebben. Ik heb weer wat meer vertouwen in mezelf en je hebt me laten voelen dat er niks mis met mij is. En de mooie boodschap van mijn dierbare, met dat symbool wat je nooit had kunnen weten.. Je bent geweldig! Dank je wel vanuit mijn hart. Liefs, Nadine
Lieve Melissa

Dank je voor wat je zo snel doorkreeg.... Herkansing en nieuw begin : )
Dank je voor je fijne woorden, idd het gebeurde snel.... : )

S. XxX
Lieve Melissa

Dankje voor je consult, het klopte precies wat je me vertelde. Nu maand 1 nog : )

X D.