Paragnost Medium Maltie

 

Ervaren TOP Paragnost, Medium en Tarotiste!

 

Sterk gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen, liefde, relaties, relatieproblemen, kinderen, werk, financiën, wonen. Heden, verleden en toekomst.

 

Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend en Helderziend.


Paragnost
Medium
Tarotiste

Toekomstvoorspellingen
Liefde
Relaties
Relatieproblemen
Kinderen
Werk
Financiën
Wonen

Droom analyse
Tarot Kaarten

 

Paragnost en Medium

Hallo ik ben Maltie, ervaren paragnost, medium en tarotiste. Heldervoelend, helderhorend, helderwetend en helderziend.

Sterk gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen, liefde, relaties, relatieproblemen, kinderen, werk, financiën, wonen, droom analyse en Tarot Kaarten.

Heden, verleden, nabije toekomst en toekomst krijg ik tijdens een consult sterk door voor jou.

Tijdens een consult werk ik met de Tarot Kaarten voor jou. Tijdens mijn reading voor jou ben ik open, duidelijk en oprecht in mijn readingen voor jou en kan ik situaties goed aanvoelen. Ik help je graag.

 

Fotoreading

Aan de hand van een foto kan ik, naast het geven van een karakteranalyse, ook heel gericht invoelen op een persoon of personen. Ik krijg daarbij ook specifieke informatie door over de relatie met deze persoon en of informatie over de situatie.  

 

Luisterend Oor

Uiteraard ben ik ook graag een luisterend oor voor jou en wil ik zonder oordeel maar met gerichte adviezen en coaching je helpen terug in je eigen kracht te komen.
 

Voor alle vragen kun je bij mij terecht.
Ik help je graag.

Liefs, Paragnost Medium Maltie

 

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten


Bedankt voor je consult. Je bent een wijze vrouw met een bijzondere gave, je zei dingen die je niet kon weten ongelooflijk. Voor mij ben je een topper! Ik zal meer naar me gevoel luisteren ; ). Ik hou je op de hoogte veel liefs.
Lieve Maltie,

Ik heb je voor het eerst gesproken en ik was verrast over wat je me allemaal kon vertellen. Mijn relatie, over mijn vriend, mijn werk, mijn zus .. Alles klopte perfect!

Je kreeg direct informatie door. Ja mijn vriend zijn karakter voelde je heel goed aan. Ook de relatie met mij zus. In een woord je bent een TOPPER!

Dank je voor je fijne consult en ik ga je snel weer bellen! eerste voorspelling is al uitgekomen.

Liefs A. XX