Paragnost Medium Liva

 

Liva, paragnost en medium. Gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen, tijdsaanduidingen, liefde, karakteromschrijving, relaties, werk, financiën en Tarot Kaarten.

 

Heldervoelend en Helderwetend


Hallo ik ben Liva, paragnost en medium. Heldervoelend en helderwetend. Sterk gespecialiseerd in toekomstprognose, tijdsaanduidingen, liefde, relatie, karakteromschrijving, werk, financiën en Tarot Kaarten.

 

Paragnost en Medium

 

Als paragnost en medium voel ik heel snel personen en situaties aan. En kan ik met mijn heldervoelende en helderziende gave en ervaring jou gericht antwoord geven op al jouw vragen.

Als paragnost en medium kan ik zien wat er op je pad gaat komen. En kan ik personen ook beschrijven qua karakter en uiterlijk.

Tijdens een consult krijg ik heel sterk toekomstbeelden door en mag ik hele specifieke informatie doorgeven voor jou en of je partner. Of de persoon waar je vragen over hebt.


Tarot Kaarten

 

Als paragnost en medium maak ik gebruik van de Tarot Kaarten. Met de Tarot Kaarten kan ik heel gericht aangeven wat er op jouw pad gaat komen. 

Met de tarot Kaarten kan ik heel gedetailleerd het verleden, heden en een stuk toekomst zien voor jou.

 

Fotoreading

 

Als paragnost en medium kunt je bij mij terecht voor een fotoreading. Tijdens een fotoreading krijg ik zeer gedetailleerd informatie door over jou en de persoon waar je vragen over hebt. Heel duidelijk kan ik aangeven wat er speelt. En wat er gaat gebeuren.

Specialisaties:
Heden, Verleden, Toekomst, Toekomstvoorspellingen, Tijdsaanduidingen, Liefde, Relatie, Werk, Financiën, Fotoreading, Psychometrie en Tarot Kaarten.

 

Liefs Paragnost Medium Liva

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Liva

Het was een prettig gesprek. Fijn dat je precies kon inzoomen daar waar de vragen zaten. Je kon mijn karakter en de pijn punten goed beschrijven en hebt me goed geholpen. Hopelijk komen jouw voorspellingen uit.
Hoi Liva,

Bedankt voor je fijne gesprek. Je wist me veel informatie mee te geven over mij en mijn vriend. Ook voor de toekomst, wat er gaat komen. Super thanx!

Liefs M. X