Paragnost Medium Kevin

 

Sterk gespecialiseerd in toekomstprognose, tijdsaanduidingen, liefde, relatie, relatieproblemen, relatie begeleiding, coaching, kinderen, ouderen, werk, contact met dierbare overledenen, fotoreading en Tarot Kaarten.

 

Heldervoelend, Helderwetend en Helderziend


Paragnost Medium

Hallo, ik ben kevin 30 jaar en al heel mijn leven heb ik de gave om personen te helpen met hun levensvragen. Ik ben heldervoelend, helderwetend en helderziend.
Tijdens een consult werk ik met de Tarot Kaarten, Fotoreading (foto lezen) en Coaching. Via de Tarot Kaarten en Fotoreading beantwoord ik al jouw vragen.

 

Tarot Kaarten

Als ervaren paragnost en medium werk ik tevens met de Tarot Kaarten. De Tarot Kaarten geven een duidelijk en helder beeld geven mbt personen en of situaties waar je vragen over hebt. Verleden, heden en toekomst krijg ik daarbij sterk door voor jou.

 

Fotoreading

Dit kan gaan om een vriend, vriendin, partner of dierbare of zelfs eventueel een huisdier. Via een fotolezing fotoreading krijg ik directe antwoorden op jouw vragen.

 

Coaching - Relatiebegeleiding - Relatieproblemen

Heb je relatieproblemen, familieproblemen, problemen met betrekking tot jezelf of problemen op het werk. Ik heb een luisterend oor.
En ik zal je verder helpen met mijn gave. De Tarot Kaarten geven vaak heldere oplossingen zodat jij weer verder kunt.

 

Rouwverwerking

Als ervaren paragnost en medium kan ik emoties bij mensen zien, die hun verdriet niet kunnen plaatsen. Ik kan je op weg helpen, begeleiden en energie aanvoelen en energie sturen voor jou.

Ook voor een luisterend oor sta ik altijd voor je klaar. Dit ook omdat ik dit graag doe.

 

Ik help je graag,

Paragnost Medium Kevin

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Kevin

Dank je voor je mooie consult. Heel verfijnd voelde je alles aan bij mijn vriend. En de omstandigheden bij ons.
Zijn emoties, zijn gevoelens .. Alles. Ook onze karakters kon je heel mooi omschrijven.

Een TOPPER!