Paragnost Medium Kera

 

Paragnost Medium Kera

 

Goed in tijd, tijdsaanduidingen, toekomstvoorspellingen en Lenormand Kaarten.

 

Helderhorend, Heldervoelend, Helderwetend en Helderziend.


Hallo ik ben Kera, ervaren paragnost en medium.

Helderhorend, heldervoelend, helderwetend en helderziend. Sterk gespecialiseerd op het gebied van liefde, relaties, relatiebegeleiding, familie, werk, financiële zaken, tijd, tijdsaanduidingen, toekomstvoorspellingen en Lenormand Kaarten.

Als ervaren paragnost en medium, werk ik intuïtief met de Lenormand kaarten en kan hiermee heel gedetailleerd aangeven voor je wat er speelt, met betrekking tot jou en wat er op je pad gaat komen in de nabije en verre toekomst. Ik maak ook contact met dierbare overledenen.


Paragnost en Medium

Als ervaren paragnost en medium werk ik enkel met een naam en krijg direct informatie voor je door. 
Je kunt bij mij terecht voor een algemene legging, specifiek op jouw vraag of situatie. Ik krijg hierbij heel duidelijk door wat er op het moment speelt en wat er nog gaat gebeuren. Ik krijg bij deze gebeurtenissen ook beelden door, waardoor ik jou zeer accuraat een gebeurtenis voor je kan omschrijven in de toekomst.
Als ervaren paragnost en medium krijg ik tevens, heel duidelijk door waarom iemand bepaalde beslissingen neemt. De keuzes die deze persoon maakt, of gaat maken. 
Ik ben sterk gespecialiseerd in liefdesrelaties en kan snel tot de kern komen voor jou, en je de juiste antwoorden geven.

 

Lenormand Kaarten

Ik werk met de Lenormand Kaarten welke een duidelijk en helder beeld geven m.b.t. personen, situaties of waar jij vragen over hebt. Verleden, heden en toekomst krijg ik daarbij sterk door. Ik kan daarmee vanuit de kaarten duidelijke handvatten meegeven voor de toekomst.

 

Je kunt bij mij terecht met onder andere vragen als:

Wat voelt hij of zij voor mij;
Hoe staat hij of zij nu in de relatie;
Wat wil hij of zij met mij;
Wat wil hij of zij in de toekomst met mij;
Wanneer gaat hij of zij contact opnemen;
Hoe verloopt mijn relatie;

Wat kan ik verwachten, de komende weken, maanden;
Welke zaken spelen er bij mijn partner en wat is belangrijk voor mij;

Wat staat er op mijn werk te gebeuren;
Welke veranderingen kan ik wel of niet verwachten;

Met al deze vragen en meer kun je bij mij terecht. Ik geef jou zeer duidelijk antwoord en geef aan welke invloeden aanwezig zijn. 

 

Fotoreading

 

Je kunt mij ook benaderen voor een fotoreading. Hierbij lees ik als het ware iemands energie en voel ik wat er speelt bij iemand en van belang is voor jullie relatie.

 

Coaching en Relatie Begeleiding

 

Als ervaren paragnost en medium werk ik tevens als coach. Tijdens ons gesprek kan ik voor jou de juiste handvatten aanreiken die voor jou belangrijk zijn of voor jouw relatie. Ik kan heel duidelijk aangeven wat de oorzaken van een probleem of situatie zijn en ik kan snel tot de kern van een probleem komen.

 

Contact met Dierbare Overledenen


Als ervaren paragnost en medium ik kan contact leggen met dierbare overledenen, en op al jouw vragen antwoord krijgen. Zodoende kun je antwoord krijgen op bepaalde onopgeloste zaken en kun je een stukje rust krijgen terug krijgen. Ik krijg tijdens het contact heel gedetailleerd doe hoe iemand eruit zag, hoe iemand was in het leven en hoe iemand denkt over bepaalde zaken. Ik geef tijdens een consult eerst informatie over de persoon en bepaalde bevestigingen zodat je weet dat we met de juiste persoon contact hebben. Vervolgens kun je iedere vraag die op jouw hart ligt stellen en kunnen er veel vragen voor jou beantwoord worden door de overleden dierbare.

 

Luisterend Oor

 

Ook wanneer je het eventjes moeilijk hebt en behoefte hebt aan een luisterend oor, dan kun je bij mij terecht. Ik help je heel graag verder.

 
Specialisaties:
Heden, Verleden, Toekomst, Tijd, Tijdsaanduidingen, Liefde, Relatie, Relatiebegeleiding, Familie, Werk, Financiën, Fotoreading, Psychometrie, Coaching, Contact met Dierbare Overledenen en Lenormand Kaarten.


Liefs Paragnost Medium Kera

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Lente, Katja en Kera

Dit zijn TOPPERS!
Allen ontzettend lief, en heel overtuigend in hun voorspellingen.
Lente neemt echt alle tijd om je vragen volledig uit te stippelen en daar specifieke details uit te halen.
Kera knalt de voorspelling er gewoon uit met haar gave, en dat op een hele fijne manier.
Katja had echt raakvlakken., die blies me compleet omver.
Dingen die ze geen van allen konden weten werden mij verteld. En alle drie gebeld met dezelfde vraag, maar ook allemaal kwamen ze met dezelfde antwoorden.
Dit moet haast kloppen dan he! Fingers crossed!!

Lieve groetjes, S
Lieve Kera,

Je bent echt super goed!
Hoe vaak ik je ook bel. Je blijft altijd bij je standpunt en wat je ziet. Vandaag heb ik weer bevestiging gekregen van hetgeen je steeds zegt!!
Hij stuurt me sinds deze ochtend ontzettend lieve berichtjes.
Het lijkt erop, alsof hij nu weet wat hij wil. Ben zo blij lieve Kera. Je rotsvast vertrouwen en gaven!

Dikke knuffel van E
Hoi Kera,

Ongelooflijk hoe je de dingen omschrijft en de spijker precies op zijn kop slaat. Je bent echt een super medium! Je zegt niet alleen dingen die je graag wilt horen. Je zegt dingen zoals ze zijn. Ik laat je weten wanneer er verandering gaat komen. Ben echt benieuwd en ik hoop dat de datum 06-07-2018 echt uitkomt.

Ik houd je op de hoogte!

Dikke knuf,Linda
Lieve Kera,
Zojuist een best lang gesprek gevoerd met je en ik ben er stil van. Je hebt contact gemaakt met mijn overleden vader en het was hem, helemaal zeker.
Tevens heb je in een tijdlijn gebeurtenissen aangegeven die nog staan te gebeuren. Van over 1 week tot aan juli 2017. Ik kan niet wachten. En t was gelukkig allemaal goed nieuws.
Ik weet dat u ook niet kunt toveren. Maar wat uitkomt zal ik zeker laten weten. Het is ongelooflijk wat u allemaal kunt vertellen zonder dat je mij kent. Je bent werkelijk een topper! Dankjewel! En vele vriendelijke groeten.
Hi Kera
Ik heb net een reading gehad met jou fenomenaal, spectacular. Je hebt mij tot in de kern geraakt. Het voelde als thuiskomen bij jou zeer vertrouwd. Ik was sprakeloos. Je hebt me ook een boost gegeven om te vertrouwen op mijn gevoel. Alles wat je zei klopte gewoon. Je hebt mij onderste boven gebracht. Ik geloof nu des te meer dat er meer is tussen Hemel en Aarde.
Kera je bent een geschenk voor de mensheid een lichtwerker een aanwinst.
BELLERS Kera geeft je niet wat je wilt horen maar wat nu goed is.

Dag Lieve Medium Kera
Gr Chantal
Lieve lieve Kera

Ik moet zeggen sinds ik jou aan de lijn heb gehad voel ik mij volledig zen. Ongelooflijk van een depressie naar een super goed gevoel. Ik kan maar een ding zeggen, je wist alles te vertellen tot in de details zonder dat ik iets moest zeggen. Gewoon weg een Top Medium.
Dank u wel lief zuiver medium en engel je hoort zeker nog van me.

Warme groetjes van Z.
Lieve Kera,

Ik wil je bij deze even laten weten dat je voorspelling is uitgekomen. Bericht op zaterdagavond!!! Hij is ook langs gekomen en heb bloemen gekregen. Dat zag je ook! We hebben erg lang gesproken en we gaan rustig aan verder. Tnx!! Je bent een kei. Super goed gezien allemaal.

Hele dikke knuffel van Linda
Lieve Ise Fleur, Ise Joy, Kera, Sophie, Jolie, Dolores, Delamare, Bob, Ise Maria

Thanx jullie zijn écht TOPPERS! Exact mijn situatie omschreven en wauw exact omschreven hoe de toekomst ligt!

Keep u posted! Toppers!
Kera!! Je had gelijk!! Ben zo super super blij! Berichtje heb ik gekregen en precies zoals je zei in het weekend. Nu volgende week de afspraak. Ook precies zoals jij zei!!
Heel erg bedankt!! Ben super blij met jou!

Dikke knuffel, Melissa
Waaaahhhh Kera ik ben echt bijna van mijn stoel gevallen net! Ik sprak je een paar dagen geleden over de man die ik lief heb. Je zei dat ik voor dinsdag de 7de iets van hem zou horen en dat hij me heel snel zou willen zien. Ik kreeg vandaag (maandag de 6de) een bericht van hem na meer dan een maand geen contact en …. Hij komt vanavond langs!!!! Over snel gesproken haha. Wist niet dat het zo snel zou zijn. Ik wil je snel weer spreken hoor. Je bent echt GEWELDIG!!! Dikke knuffel E.
Kera,

Heb u vandaag voor het eerst gesproken en heb voor u 1 woord: WOW!!!

Wat bent u goed zeg. Ik was echt stomverbaasd maar ik heb u niets hoeven te vertellen. U had niet eens zijn naam nodig, maar u wist alle details zonder dat ik ook maar iets verteld heb, behalve de vraag hoe t voor mij en de man die ik lief heb zou verlopen.

Daarnaast wist u me heel veel te vertellen over mijzelf en mijn verleden. Alles klopte!! Ik vind u echt een top medium. U heeft mooie voorspellingen gedaan en ik ga u zeker laten weten wanneer deze zijn uitgekomen.

Liefs E
Kera,

Een TOP Medium! Ik ken je een paar jaar. Al jouw voorspellingen zijn uitgekomen! Dag voor contact met hem, ontmoetingen met hem .. Écht ‘ALLES’! : )

Écht tot op de dag!

Je zit altijd goed en je bent iedere keer heel duidelijk. Je bent eerlijk en direct en ik weet altijd precies waar ik aan toe ben. Je bent écht een TOP Medium!!

Liefs D. XX