Paragnost Medium Jente

 

Relatie en Life Coach

 

Spiritueel Coach

 

Autisme Begeleiding en Coaching

 

Sterk gespecialiseerd in: Tarot Kaarten (heden - verleden - toekomst), Toekomstvoorspellingen, Liefde, Relaties, Familie, Vrienden, Kinderen, Financiën, Werk, Financiën, Relatie Coaching,  Life Coach, Bewustwording, Patroonherkenning, Trauma Begeleiding, Begeleiding bij Autisme, Droom Analyse en Luisterend Oor.

 

Helderwetend, Helderhorend en Helderziend


Paragnost en Medium

Relatie en Life Coach

Spiritueel Coach

Autisme Begeleiding en Coaching

 

Tarot Kaarten

Als leidraad tijdens de gesprekken maak ik gebruik van de Lenormand, Tarot en Engelen Kaarten. Dit in combinatie met je stem, energie, beelden en boodschappen die ik doorkrijg geven mij de mogelijkheid om op doelbewuste en gerichte wijze je de juiste antwoorden te geven en je verder te helpen waar het nodig is. Met raad en daad sta ik je bij, zodat je wanneer het gesprek afgelopen is met een gerust gevoel en goede voorbereiding de toekomst tegemoet kan gaan. 

 

Relatie en Life Coaching

Gaat je relatie door een moeilijke periode heen? Ben je (al lang) alleen en begin je de moed stilaan te verliezen? Laat me je helpen om te kijken wat er aan de hand is, want een second opinion kan zeker nooit kwaad vooraleer er drastische besluiten worden gemaakt. 

Ik kan je helpen met bestaande blokkades op te heffen, inzicht te geven in jou en/of je partner en antwoorden geven hoe de toekomst gaat verlopen. Heb je moeite met een keuze te maken tussen bepaalde personen, heb je angsten of onzekerheden of gewoon een luisterend oor nodig dan ben ik er voor je! 
Ook voor alle vragen met betrekking tot je persoonlijk en professioneel leven kun je bij mij terecht, ik kan je helpen met keuzes te analyseren en je op het juiste pad helpen. Want de keuzes die we nu maken, beslissen veel van de toekomst. Waarom niet ineens de juiste maken dan? 

 

Autisme Begeleiding en Coaching

Na zelf de diagnose als kind te hebben gekregen, heb ik een heel groot deel van mijn leven gewijd aan het begeleiden en helpen van zowel gezinnen als individuen met autisme. Hierdoor kan ik beide partijen doorgronden en zorgen dat zelfs de kleinste miscommunicaties duidelijk worden. Want hoe zwaar het soms ook lijkt, minstens 50% van de problemen komen voort uit een gebrek aan communicatie en begrip op de kleine vlakken. Het leven kan veel gemakkelijker zijn als je op dezelfde golflengte zit, en ik wil je maar al te graag helpen om dit te bereiken. 

Laten we samen de toekomst bepalen, en met volle moed de zon tegemoet komen. Het meeste kan al behaald worden door een positieve inzet en de juiste energie ook in relatie aarde ander. Bij tegenslagen kan dit een grote hap uit je energie nemen, gelukkig heeft iedereen de mogelijkheid om terug in die positiviteit te belanden. Ik zal je helpen met je bewustwording en transformatie. Het enige wat je hoeft te doen is erachter te vragen!

 

Groetjes en tot snel van Jente!  

Paragnost Medium Jente

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Jente

Een TOP consult! Niet alleen wist je de relatie goed aan te voelen maar ook de kleine details van ons wist je te benoemen.. In een woord GEWELDIG.

Maar vooral ook heb je me de juiste weg gewezen hierin hoe ik het beste met hem om kan gaan. Door jouw reading zijn veel dingen duidelijker geworden nu.
Ook dank je voor de fijne dingen die je voor mij hebt mee gegeven. Ik kan daar echt wel wat mee.

Dank je live Jente. Een TOP consult!

Jij bent een aanrader!

Veel liefs van S