Jeami, ervaren paragnost en medium. Sterk gespecialiseerd in toekomstprognose, tijdsaanduidingen, liefde, relatie, relatieproblemen, werk, coaching, relatie begeleiding en pendelen.

Heldervoelend, Helderziend en Helderwetend.


Hallo mooi mens ik ben Jeami, ervaren paragnost en medium. Heldervoelend, helderziend en helderwetend.
Sterk gespecialiseerd in toekomstprognose, tijdsaanduidingen, liefde, relatie, relatieproblemen, werk, coaching, relatie begeleiding en pendelen.

Heden, verleden en toekomst.

 


Paragnost Medium

Met mijn gaven als paragnost en medium voel ik de energie van jou of een bepaald persoon en of bepaalde personen en of situatie direct aan daar waar je vragen over hebt. Voor elke vraag kunt je bij mij terecht.

Naast mijn gaves als ervaren paragnost en medium heb ik een groot empathisch vermogen. Ik kom snel tot de kern van een probleem, vraag en of blokkade bij een persoon of bepaald persoon waar je vragen over hebt.

Directe antwoorden krijg ik voor jou door:

Ik werk vanuit het NU.

Vragen als paragnost en medium kunt je mij stellen zoals:

Hoe voelt hij of zij zich nu;
Wat voelt hij of zij voor mij;
Hoe staat hij of zij nu in de relatie;
Wat wil hij of zij met mij;
Wat wil hij of zij in de toekomst met mij;

Hoe is de situatie op dit moment;
Hoe kan ik beste met de situatie omgaan;
Wat is zijn of haar karakter;
Coaching en Relatie Begeleiding

Als paragnost en medium werk ik tevens als coach, tijdens ons gesprek kan ik voor u de juiste handvaten aanreiken die voor u belangrijk zijn en/of voor uw partner en relatie. Het is mijn passie om mensen te begeleiden bij het vinden van hun eigen inzichten en krachten. Weer te gaan leven i.p.v. te overleven. Met een kleurrijke dosis levenservaring.


Pendel
Naast mijn gave kan ik ook voor antwoorden en duidelijkheid voor je verkrijgen dmv de pendel.


Je kan bij mij terecht met allerlei vragen. Tevens kun je ook bij mij terecht voor een luisterend oor met een hart.


Specialisaties:

Heden, Verleden, Toekomst, Toekomstprognose, Tijdsaanduidingen, Liefde, Relatie, Relatie Problemen, Werk, Coaching, Relatie Begeleiding en Pendelen.

 

Liefs Paragnost Medium Jeami

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Jeami,

Ik heb een heel fijn gesprek met je gehad. Je wist de vinger precies op de zere plek te leggen. Je kon heel goed omschrijven hoe wij beiden in elkaar zitten en uitleg geven over de situatie. Je hebt me hele goede tips meegegeven dus daar kan ik zeker mee aan de slag. Bedankt voor je heldere reading, daarmee zat je echt helemaal goed en dat heeft me veel nieuwe inzichten gegeven, waar ik echt mee verder mee kan.

X D