Paragnost Medium Isa Maria

 

Paragnost Medium Isa Maria. TOP Paragnost en Medium in het aanvoelen van personen, relaties, situaties, toekomst, Maand en Jaar Leggingen Rider Waite Tarot Kaarten en Healingen. 

Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend en Helderziend.


Hallo ik ben Isa Maria, ervaren paragnost en medium en tarotiste. Heldervoelend, helderziend, helderwetend en helderhorend.

Ik ben sterk gespecialiseerd in toekomstprognoses, tijdsaanduidingen liefde, relaties, liefdes relaties, zakelijke relaties, kinderen, ouderen, HSP, hoogsensitiviteit, pendelen en Rider Waite Tarot Kaarten. 

Heden, verleden en toekomst krijg ik sterk door.

Tevens kunt u mij ook benaderen voor een healing en/of magnetiseer behandeling.


Medium en Paragnost 

 

Ik ben heldervoelend, helderziend, helderwetend en helderhorend en krijg zodra ik jouw stem hoor direct de energie door. Wanneer je vragen hebt over een bepaalde persoon in jouw leven krijg ik bij het horen van de naam direct informatie over deze persoon door. Dit kan zijn hoe iemand in het leven staat, hoe iemand tegenover jou of in de relatie staat en wat er eventueel tussen jullie staat te gebeuren.

Ik krijg sterk het heden, verleden en de toekomst door en kan zeer gericht toekomstvoorspellingen doen voor jouw situatie.

Wil je weten hoe de situatie nu ligt, hoe hij zich gaat ontwikkelen, wat er nog komt, hoe een bepaald persoon naar je toe staat, welke gebeurtenissen er nog gaan plaats vinden? Met al deze vragen, en meer, kun je bij mij terecht.

Ik ben sterk gespecialiseerd in liefde en relaties maar ook met andere vragen kun je bij mij terecht. Loop je op je werk of in je familierelaties tegen bepaalde zaken aan, ook dan heb ik voldoende aan een naam en kan ik direct bepaalde vragen beantwoorden waarin ik open en eerlijk naar jou toe ben. Deze antwoorden geven jou inzicht en duidelijkheid.


Gespecialiseerd in Rider Waite Tarot Kaarten

 

Als ervaren paragnost en medium werk ik tevens met de Rider Waite Tarot kaarten welke een duidelijk beeld geven met betrekking tot personen of situaties waarover jij vragen hebt.


Rider Waite Tarot Kaarten - Week - Maand - 3 Maanden - Jaar Legging 

 

Ik kan deze legging indien gewenst zeer specifiek leggen waarbij ik een week-, maand-, drie maanden-, of jaarlegging kan leggen. Op deze manier kan jij heel gericht zien in welke periode bepaalde gebeurtenissen jou staan te wachten en wat je kan tegenkomen op jouw pad.


Pendelen 

 

Naast mijn gave kan ik ook antwoorden en duidelijkheid voor u verkrijgen dmv de pendel.


Healingen en Magnetiseren

 

Je kunt mij benaderen voor een healing voor jouzelf of jouw partner. Door middel van magnetiseren kan ik jou de juiste energie meegeven. Hierdoor kun jij je beter gaan voelen en situaties beter aan. Vaak gebeurd er al een healing tijdens het gesprek, waardoor je verlichting ervaart. Je ontvang positieve kracht om door te gaan, je kunt je beter gaan voelen en situaties beter aan kunnen.


Coaching en Relatiebegeleiding

 

Ik ben ook werkzaam als coach en naast mijn inzichten welke ik als medium en paragnost door krijg, kan ik jou tijdens het gesprek ook handvaten aanreiken die voor jou belangrijk zijn of voor jouw partner en jullie relatie.


Luisterend Oor

 

Ik sta altijd voor u klaar, zeker wanneer u dat nodig heeft. Ik werk integer en vanuit zuivere liefde. Je kunt met iedere vraag bij mij terecht en ik steun jou graag wanneer je het nodig hebt.


Specialisaties: 

Heden, Verleden, Toekomst, Toekomstprognose, Tijdsaanduidingen, Liefde, Relatie, Liefdes Relaties, Relatieproblemen, Relatie Begeleiding, Kinderen, Ouderen, HSP, Hoogsensitiviteit, Zakelijke Relaties, Financiën, Fotoreading, Psychometrie, Coaching, Healingen, Pendelen en Rider Waite Tarot Kaarten. 


Liefs Paragnost Medium Isa Maria
 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
TOP MEDIUMS en PARAGNOSTEN

Ise Fleur, Kiki, Delamare, Isa Maria, Katja, Heaven, Ayda, Bob, Anne Isa, Mark, Ramon, Michelle en Trudy

Dank je lieve mediums. Jullie zijn TOPPERS!

Alles en dan ook alles wat jullie voorspelt hebben is uitgekomen!
Zelfs de kleinste details zagen jullie!

Emoties, omstandigheden die er liggen, karakter, mijn vriend, vrienden, werk, verleden, heden en de toekomst.

Een professioneel kracht team met ieder zijn kracht en gaves.

Allen TOPPERS en zeer zeker aanraders!

Liefs D. XX
Lieve Maria!

Mijn steun en toeverlaat! Wat een prachtig mens ben je! Ik bel je regelmatig om dingen duidelijk te krijgen in mijn proces. Na elk gesprek voel ik mij weer lichter. Ik krijg zoveel energie en vertrouwen van je.

Soms bel ik je ook en je begint dan al met mij nu waarschijnlijk een schop onder mijn kont geven. Want die heb ik zeker af en toe nodig. Maar dat gebeurd altijd op een lieve en respectvolle manier. En wat kunnen wij altijd hard om elkaar lachen. Je geeft mij zoveel handvaten waarmee ik kan werken.

Ik ben dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen, want ik weet dat ik met echt alles bij je terecht kan. En je blijft altijd geduldig met mij. Al bel ik continu over hetzelfde, je blijft mij er doorheen slepen.

Bedankt voor alles wat u voor mij hebt gedaan en nog steeds doet. Ik leer zoveel van u.

Veel liefs van Ellen
Lieve Isa Maria,

Ik heb je vandaag voor het eerst gesproken en je kwam gelijk met de deur in huis vallen. Ik ben sprakeloos wat je allemaal vertelde. De details over mij, hoe je alles zag en wat er gaat gebeuren. Ik omarm alles wat je zegt en geloof je meteen. Laat die spring in het veld, prinses op het witte paard, maar komen.

Tijdens het gesprek voelde ik me gelijk terug in mijn eigen krachten komen. Je bent zo’n lieve eerlijke en leuke directe vrouw. Hoe je bepaalde dingen verwoorden bezorgde mij een lach op mijn gezicht. En alles klopte ook.

De zon schijnt buiten, maar ook weer boven mijn hoofd. Dit allemaal door een fijn gesprek met jou. Ik kijk uit naar je voorspellingen. En zal stralen als dubbel goud. Want dit verdien ik en niet minder.

Echt heel erg bedankt voor het gesprek. Mocht er wat zijn, dan bel ik je gerust terug. Je bent een Topper en mijn zetje in de rug om terug in mijn eigen krachten te komen te staan.

Nogmaals bedankt voor alles en tot snel.
Groetjes Vi
Lieve Ise Fleur, Ise Joy, Sophie, Jolie, Dolores, Delamare, Bob, Ise Maria

Thanx jullie zijn écht TOPPERS! Exact mijn situatie omschreven en wauw exact omschreven hoe de toekomst ligt!

Keep u posted! Toppers!
Lieve Fleur, Ise Joy, Isabel, Lente, Jayna, Cloé, Dess, Angel, Isa Maria, LiMei

Thanx voor jullie superfijne en super en écht super goede consulten!

Echt super !!!! Voorspellingen ook zijn exact zo uitgekomen!

TOP Mediums !!!!

Cila X
Fleur, Ise Joy, Isa Maria, Angel, Sewa, Rosa, Bob, Dolores, Delamare, Kader, Heaven, Anne-Elle, Anne Isa, Elisa, Yolanda, Leni en Romanie .. Paragnosten en Mediums met geweldige gaves .. !

Jullie zijn paragnosten en mediums met echt geweldige gaves. Situaties, personen, alles voelen jullie haarfijn aan.

Jullie hebben écht alles correct voorspeld : )

Thanx for Everything !! : )
Lieve Isa Maria

Een prachtige aanreiking en hoogstaand staaltje van volledig vertrouwen op je hogere intuitie. Dat was een hele mooie toegift op jouw toch al verfijnde reading. Ik vroeg je en daagde je tegelijkertijd uit, welke cultuurafkomst mijn oma in haar laatste aardse leven had geleefd. Na zuivere afstemming door jou, kwam het enige en juiste antwoord eruit,...Indonesie!!. Helemaal geweldig!! en we werden nog eens zo bevestigd in ons beider gevoel.....en gelachen dat we hebben tezamen met 'boven'!!. Door deze finish, werd mijn gesprek met jou, van ongekende waarde!!. Dankjewel en ik spreek je weer spoedig.

Liefs, Sujadi
Fleur, Ise Joy, Delamare, Isa Maria, Rosa, Jayna, Heaven, Dolores, Anne Isa, Anne-Elle, Josephine, Elisa, Yolanda jullie zijn TOPPERS!

Top Mediums! Met ieder zijn eigen specifieke gaves!
Jullie hebben al zo vaak dingen juist voorspeld!
En de situatie juist aangevoeld

Liefs E. X
Lleve Fleur, Ise Joy, Rosa, Yolanda, Isa Maria, Dolores, Anne Isa, Anne-Elle, Jayna en Delamare

Dankje je voor jullie hele fijne consulten .. Veel dingen kan ik nu plaatsen : )
Jullie hebben wéér gelijk gehad !

: )

Liefs A. X
Lieve Isa Maria,

Ongelooflijk hoeveel informatie jij door kreeg over mij en C. En dat alleen al bij het horen van een naam.

Je had helemaal gelijk over die andere vrouw. Ik wilde het niet geloven maar het bleek toch echt te kloppen. Je hebt mij echt veel kunnen vertellen over mijn relatie en het hoe en waarom.

Ik zocht zoveel naar antwoorden maar ik kon ze niet vinden.
Door jouw gesprek heb ik echt een stukje rust weten te vinden.

Je eerste twee toekomstvoorspellingen zijn al uitgekomen.
Een Topper op AngelStars Live !

XX S
Fleur, Ise Joy, Isa Maria, Jayna, Dolores, Rosa, Anne Isa en Mincke

•• TOP Mediums •• !!!!
Lieve Isa Maria,

Ik heb je vandaag voor het eerst gesproken. Al bij mijn stem voelde ja al direct wat er speelde in mijn relatie en de situatie.

Je kan enorm goed op zijn en mijn karakter invoelen. Hm ja met dat ene dat had je exact goed gezien! : ) Heel bijzonder!!!!

Liefs E. XX
Lieve Fleur, Ise Joy, Jayna, Isa Maria, Anne Isa, Dolores, Elisa, Rosa, Angel, Yolanda, Mincke, Delamare en Sewa

TOPPERS!!

Lieve meiden en TOP consulten!
Hele fijne mediums en heel sterke gaves!

1 voor 1 komen dingen uit!

TOPPERS!!

Esther X
Lieve Fleur, Ise Joy, Isa Maria, Anne Isa, Angel, Dolores, Jayna, Rosa, Kader, Yolanda, Delamare, Anna Xara, Josephine, Isa Jula en Sewa

En Ramon!

Dank je voor jullie geweldige consulten. Zó to the point en consulten waar je écht mee verder kunt!
Jullie voelen dingen zo fijn aan, voor mij een héle dikke 10!

Jullie consulten hebben me echt verder geholpen, ook in de relatie.
Door jullie gaves zijn we nu een stuk verder!

Een dikke 10 en pluim voor jullie!

En Ramon dankje voor je hele bijzondere consult wat je voor mij mee omg geven.
Dit heeft me zeker goed gedaan!

Heel veel liefs !
E. XxX
Isa Maria

Ik sluit mij volledig bij R aan. Ik ervaar het precies zo had het niet beter kunnen omschrijven.

Liefs Wilma
Lieve Isa Maria,

Ik ervaar je benadering als heel liefdevol en zonder oordeel.
Mede dankzij jou kan ik weer van mijzelf houden.
Je heb mij geleerd om op mijn eigen keuzes te vertrouwen.
Je onderricht is met veel geduld en je aansturing is helder.

Af en toe lichtte je een tipje van de sluier op;
ps. Het is uitgekomen!
Dank je wel.

Lieve Nafaya,

Jouw woorden zijn als balsem op een zere wond.
De helende werking hiervan is direct voelbaar.
Na elk gesprek met jou voelde ik mij een stuk lichter en kwam ik weer in een rustige gemoedstoestand.
Jouw boodschappen zijn helder.

Veel liefs, R.
Lieve Isa Maria

XX Voor je hele bijzondere consult weer ! : )
Je zit ook steeds goed met je voorspellingen !! : )

Liefs M. XX
Lieve Isa Maria

Dank je voor hele lieve woorden weer : ) Je kreeg meteen door en voelde wat er aan de hand was. Later je zag zelfs exact de woonkamer, bank alles .. Voor de schuifdeuren.
Lieve Isa Maria .. Je bent écht enorm goed !

Liefs S. X
Lieve Isa Maria

Wederom lieve Isa Maria, je consulten ik blijf me verbazen. Haarfijn voel je de dingen dingen aan. Ook van hem, haarfijn voel je de dingen aan, ook bij hem.
Doordat je zijn karakter goed wist te omschrijven kan ik nu ook dingen beter plaatsen : )
Zoveel dat je ook steeds door krijgt. Ik weet ook, stééds je zit altijd goed!

Lieve Isa Maria je bent echt ’n Engel!

Lfs J. XX
Lieve Isa Maria

Dankje wel voor jou super begeleiding in mijn groeiprocessen.
Consulten waar ik keer op keer wat aan heb.
Jou zuivere waarnemingsvermogen bevestigingen mijn inzichten, niet door mij aangegeven maar door jou aangereikt, geven mij het inzicht en het vertrouwen dat ik op de juiste weg zit en weet waarvoor ik moet staan.
Je zit keer op keer juist.

Liefs Wilma
Isa Maria je hebt gelijk gehad.
Hij heeft mij bericht. Nooit meer verwacht.
Nu de rest van je voorspellingen!!!
Lieve Isa Maria,

Heel bijzonder jou consulten altijd, je bent heel fijn in het aanvoelen van personen. En heel treffend de beelden die je ziet! Een TOPPER!

En wauw ja het contact is er! Heel veel liefs E. X
Lieve Isa Maria

Dank je voor hele lieve woorden weer : ) Je kreeg meteen door en voelde wat er aan de hand was. Later je zag zelfs exact de woonkamer, bank alles .. Voor de schuifdeuren.
Lieve Isa Maria .. Je bent écht enorm goed !

Liefs S. X
Lieve Fleur, Ise Joy, Dolores, Mincke, Sterre, Isa Maria, Isis, Jayna, Jade, Heaven, Delamare

Toppers op invoelen op personen en situaties ! Zeker ook met de toekomst ! Voorspellingen kloppen gewoon ! (En soms ooit echt met verbazing !)

Complimenten voor AngelStars Live, jullie zijn echt een geweldige lijn en vooral hele zuivere consulten. Ik heb nog niet iedereen kunnen spreken, maar die ik gesproken heb .. Jullie voorspellingen kloppen gewoon ! (En echt soms met verbazing !)

Hier zitten echt héle goede mediums op AngelStars Live !

Ik dank jullie enorm ook voor jullie mooie gaves !

Liefs M. X
Lieve Isa Maria,

Wauw wat kan je goed invoelen!! Eerste keer jou gesproken. En je voelde alles meteen goed aan. Echt bijzonder, dankje voor je hele mooie toekomstvoorspelling. Daarna komt alles tegelijk werk, liefde, gezin alles... Het gaat een heftige tijd worden straks, maar een 'hele mooie tijd'. Je zag echt 'rozengeur en maneschijn' voor me : )

Ook kreeg je een getal door, ik zal dit zeker onthouden : )
Lieve lieve Isa Maria

Wat heb ik zojuist een mooi consult van je gehad...
Ben er nog sprakeloos van.
De dingen die jij allemaal Door mocht krijgen en geven...
Zo bijzonder. ..

Ik kreeg kippenvel. . Heb gelachen. .. Heb tranen gelaten

Jij hebt zoveel in me eigen kracht gezet..
Weet dat ik nu echt op me intuïtie vertrouwen mag...
Het is echt...
En zo'n mooie les van je geleerd...

Zo grappig dat ik zelf het antwoord al Door kreeg toen ik jou wat vroeg...
En die daarna ook nog eens Door jou werd bevestigd...

Ik heb vertrouwen in wat gaat komen.

Heel heel erg bedankt voor het half uur dat ik met je bellen mocht..
Je bent echt een lieve en oprechte vrouw..

Dikke kus Janet
Fleur, Ise Joy, Isis, Sterre, Dolores, Heaven, Jayna, Mincke, Ingrid, Isa Maria, Isabella, Delamare, Jade, Lente, Carma, Faith, Joy.

Stuk voor stuk allemaal Toppers !
De rest heb ik nog niet gesproken, dit is echt een geweldige lijn !
Je ziet dingen ook echt groeien, dankzij jullie gaves en dingen die jullie meegeven.
Soms zijn het ooit tips, of hoe je soms in een situatie kunt gaan staan. Positief hebben jullie de dingen kunnen laten veranderen in mijn relatie. En zijn dingen écht gaan groeien !

Een klasse lijn !
Met heel veel dank aan jullie !

Liefs Monica XX
Fleur, Jayna, Ise Joy, Isa Maria en Isis,

Wat zijn jullie ontzettend goed in het aanvoelen van Situaties.
Telkens weer wordt ik bevestigd in mijn gevoel. En door jullie bevestiging durf ik ook steeds meer te vertrouwen op mijn gevoel. Waar dit voorheen erg moeilijk was voor mij gezien de zware situatie. Door jullie bevestigingen heb ik de moed behouden in het trouw zijn aan mijn gevoel. Daar ben ik jullie super dankbaar voor.
Jullie hebben Engelen geduld met mij.... En ik leer het ook steeds meer te hebben.
En Isis hoe diep jij kunt voelen en terug geven... Daar ben ik echt rustig van geworden.

Echt SUPER mediums.

Fleur jij mag echt blij zijn met deze dames op jou lijn.

Heel veel liefs Wilma.
Lieve Isa Maria

Het getal wat je noemde is uitgekomen! Ook de klok draait weer mee! ; ) Dankje voor je gave!

Liefs Kim XX
Hallo Isa Maria,

Twee dagen geleden sprak ik jou voor het eerst : Wat een wijze vrouw ben jij !!! Jou woorden hebben me tot diep nadenken gestemd !
Vandaag moest ik toch nog 2 vraagjes kwijt : Wederom de juiste woorden ! Onbewust wist ik het, maar jij hebt het me, op jou eigen zachte manier, terug duidelijk gemaakt ! Dank hiervoor ! Ik zal deze wijze les goed indachtig zijn en, zoals je herhaalde, "terug in mijn kracht" trachten te komen. Ik vertrouw erop dat ze me van "hierboven" willen helpen ! Heel veel dank !

Warme knuffel M.E.
Lieve Isa Maria

WAUW!! Echt enorm bedankt voor alle mooie positieve rakende woorden, adviezen en voorspellingen. Het gaat dit jaar echt een veelbelovend jaar voor mij worden. Het allerbelangrijkste is dat mijn droom werkelijkheid gaat worden wat mij de gelukkigste vrouw op aarde maakt!

Ik sta nog steeds versteld wat je allemaal vertelde. Zo gedetailleerd wat allemaal herkenbaar was en is. Ik heb de volste vertrouwen erin dat alles gaat uitkomen.

Ik ga je zeker vaker bellen!! Echt een aanrader!! Super bedankt voor alles wat mij kracht en energie geeft!

Groetjes, V
Lieve Fleur en Isa Maria

Fleur ik heb je al verschillende keren gebeld, ik kan alleen maar al die getuigenissen over u bevestigen. Hier zijn geen woorden voor! Ongelofelijk hoe correct, lief en zuiver je bent! Gewoon geen woorden voor. Alles wat jij voorspelt komt gewoon uit.

Net zoals Isa Maria die ik pas heb mogen leren kennen. Ik ben nog steeds sprakeloos van u consult!! Ik zei niets en je kon werkelijk perfect invoelen op dit moment over mij en andere mensen. Je wist wat er speelde vooraleer ik ook maar iets gezegd had. Je wist enkel mijn naam. Daarbij komt ook nog eens dat je me op een heel eerlijke - lieve manier de juiste handvaten hebt gegeven om verder te gaan. Je hebt me een heel duidelijke uitleg gegeven over hoe energie werkt en wat je ermee kan bereiken.

Lieve mensen die dit lezen, als je op een eerlijke manier wil weten waar je op dit moment staat, wat er werkelijk speelt, bel naar Fleur en Isa Maria. Zij behoren op werkelijk tot de top!
Net als Fleur wat betreft voorspellingen! Beide zeiden me hetzelfde, ieder op hun leerrijke manier. Twee heel mooie dames, die elkaar heel goed aanvullen.

Dank u wel voor alles!
Liefs
Lieve Isa Maria,

Dank je wel voor je mooie en heldere reading. Je kreeg echt veel door tot in detail. Echt bijzonder hoe je alles zo precies wist! En ook bedankt voor de adviezen!

Liefs, An
Lieve Isa Maria

Enorm dankje voor je reading.. Wow je kreeg enorm veel door en ook exact wat er aan de hand was. Een Topper!
Hele hele bijzondere reading.. ! Je kreeg écht enorm veel door.. Zelfs dingen zó gedetailleerd .. ! Zelfs de haarscheiding aan de zijkant .. ; ) Jouw consult blijf ik bij me dragen .. : )
Een Topper !!!!

Veel liefs Natasja XxX
En ik ga je zeker vaker bellen!