Paragnost Medium Glenn

 

Glenn ervaren Paragnost, Medium, Astroloog en Tarotist.

 

Goed in het aanvoelen van personen, relaties, tijd, toekomstvoorspellingen, astrologie, psychologie en tarot kaarten.

 

Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend en Helderziend.


Paragnost
Medium
Astroloog
Tarotist

 

Heldervoelend
Helderwetend
Helderhorend
Helderziend

 

Liefde

Relaties

Relatieproblemen

Kinderen

Werk

Financiën

Wonen
Toekomstvoorspellingen


 

Astrologie
Psychologie
Tarot KaartenParagnost Medium
Astroloog Tarotist

Hallo ik ben Glenn ervaren paragnost, medium, tarotist en astroloog. Heldervoelend, helderhorend, helderwetend en helderziend.

Tijdens mijn reading voor jou ben ik open, duidelijk en oprecht in mijn readingen en kan ik personen en situaties goed aanvoelen. 

Tijdens een reading kan ik zien hoe een relatie of situatie zich gaat ontwikkelen. Het enige wat ik nodig heb van jou is de voornaam en geboortedatum van jou of de persoon waar je vragen over hebt.

In mijn readingen maak ik gebruik van mijn gaves (helderwetend, heldervoelend, helderzien en helderhorend) in combinatie met mijn kennis van astrologie, psychologie. Op verzoek kan ik ook de tarot kaarten voor je leggen zodat je kunt zien hoe een relatie of je toekomst zich gaat ontwikkelen.

 

Fotoreading

Aan de hand van een foto kan ik, naast het geven van een karakteranalyse, ook heel gericht invoelen op een persoon of bepaalde personen en of relaties. En hoe deze zich gaan ontwikkelen.

 

Luisterend Oor

Uiteraard ben ik ook graag een luisterend oor voor jou en wil ik zonder oordeel maar met gerichte adviezen en coaching je helpen terug in je eigen kracht te komen.
 Voor alle vragen kun je bij mij terecht. 
Ik help je graag.

 

Liefs Paragnost Medium Glenn

 


 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Glenn,

Je bent echt goed!! En een erg leuk consult ook.

Je zag direct wat er speelde tussen mijn vriend en mij zonder dat ik je ook maar iets verteld had. En dat alleen op voornaam en geboortedatum meer had je niet nodig.
Ook zag je direct de hulp die ik hem geef naar zijn ouders. Ik ben daar inderdaad vaak om ze te helpen. De situatie kon je totaal niet weten. Het klopte precies wat je zag en mij vertelde.
Amazing goed zonder iets te weten!

Ik vertrouw op je mooie voorspellingen. Maar vooral je tips die je met een lach zegt .... gouden tips en heel warm. Dit heeft de relatie met mijn vriend ook echt verbetert. Dank je lieve Glenn.

XXX