Paragnost Medium Deva. Ervaren Paragnost en Medium.

 

Goed en gedetailleerd in het aanvoelen van personen, liefde, relaties, relatieproblemen, werk, financiën, tijd, toekomstvoorspellingen, astrologie, psychologie en coaching.

 

Heldervoelend, Helderwetend, Helderwetend en Helderziend.


Paragnost
Medium
Coach

Astrologie
Psychologie

Heldervoelend
Helderwetend
Helderhorend
Helderziend

Liefde

Relaties

Relatieproblemen

Kinderen
Werk

Financiën

Wonen

Toekomstvoorspellingen
Tijdsaanduidingen

 

Paragnost en Medium

Hallo mijn naam is Deva, ervaren paragnost, medium, helderhorend, helderwetend, heldervoelend, en helderziend, gespecialiseerd in liefde, relaties, kinderen, wonen, financiën, werk, astrologie, psychologie en coaching.

Naast mijn werk als ervaren paragnost en medium heb ik ook een studie psychologie, recht, wereldeconomie/makelaardij, cyber security gevolgd. Ik maak een mooie balans tussen het spirituele en het aardse.

 

Gespecialiseerd in relaties en tweelingziel relaties

Met alles en iedereen om je heen heb je een 'relatie', waaruit je iets 'mag leren' waardoor jij als persoon kan en mag gaan groeien. Dit kan zijn met je partner, een ouder, een werkgever, een zakelijke relatie maar ook met kinderen, je buurvrouw, je broer, of zus.

Tweelingziel relaties, zijn de meest complexe vorm van relaties. De tweelingziel relatie is heftig en intens, er wordt veel van je gevraagd. Logisch dat je het soms allemaal even niet meer weet en gaat twijfelen. Dat is ook volkomen normaal binnen een tweelingziel relatie. En je soms behoefte hebt aan iemand die je even licht kan schijnen op je blinden vlek, zodat je weer verder kan en aan je persoonlijke (en spirituele) groei kan werken. 

 

Astrologie

Als ervaren paragnost en medium heb ik een brede kennis, van astrologie. De maandelijkse en weekelijkse standen van de planeten in combinatie met jouw geboortehoroscoop vertellen jou namelijk heel erg veel over jou zelf als persoon, je persoonlijkheid, je karakter,  je relaties, je carrière.maar ook over jouw persoonlijke (en spirituele groei).

 

Vragen die je mij kan stellen als ervaren paragnost en medium:

Hoe voelt hij of zij zich nu;

Wat voelt hij of zij voor mij;

Hoe staat hij of zij nu in de relatie;

Wat wil hij of zij met mij;

Wat wil hij of zij in de toekomst met mij;


Hoe is de situatie op dit moment;

Hoe kan ik beste omgaan met mijn huidige situatie;
Wat kan ik verwachten van deze situatie;

Wat kan ik verwachten op het gebied van werk en mijn carrière; 

Hoe staat mijn baas of bepaalde klanten en of personen tov van mij
;
Voor welke onderhandelingen staat deze persoon open
;
Welke stappen kan ik het beste ondernemen;


Fotoreading

Tevens kun je mij benaderen voor een fotoreading waarbij ik specifieke informatie doorkrijg van een persoon en of bepaalde personen en of bepaalde situatie.

 

Consult

Tijdens een reading kom ik meteen tot de kern en kan ik al je vragen beantwoorden. Heden, verleden en toekomst. Ik ben je hier om jou te helpen, dus ik zal ook altijd zuiver en eerlijk jou van antwoorden voorzien.

Voel je zelf vrij om alles aan mij te vragen, geen vraag is mij te gek namelijk. Er bestaat  geen goed of fout het is jouw reis
Ik hoop je snel te spreken.

 

Warme groet Paragnost Medium Deva

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Deva

Een super consult. Je kreeg direct zoveel informatie door over mijn vriend .. De relatie met zijn ex die hem nog steeds beklemde, de invloed van zijn ouders .. En dat alles zonder dat ik je ook maar iets verteld.
Je voorspellingen TOP. Ik hoop dat ze snel uitkomen!