Paragnost Medium Anne Ell. TOP Paragnost en Medium in 3 Traditionele Kaart Leggingen. Liefde, relaties, toekomst, tijd en tijdsaanduidingen.

Heldervoelend, Helderziend en Helderwetend.


Hallo ik ben Anne Ell, ervaren paragnost, medium en ervaren kaartlegster. Heldervoelend, helderziend en helderwetend. Als ervaren paragnost en medium ben ik sterk gespecialiseerd in toekomstprognose, tijdsaanduidingen, liefde, relatie, werk en en Traditionele Kaartleggingen en oa Zigeuner Kaarten. Heden, verleden en toekomst krijg daarbij sterk en gedetailleerd door. Hiervoor gebruik ik 3 Traditionele Kaartleggingen


Paragnost Medium en Ervaren Kaartlegster

Vanaf kleins af ben ik opgeroeit met kaartlezen, via jou energie kan ik zien wat je doet en waar je mee zit. Als ervaren paragnost medium en kaartlegster werk ik met Traditionele Kaarten en maak ik gebruik van 3 Leggingen. Heden, verleden en toekomst. De 3 Leggingen die ik geef, geven een duidelijk en helder beeld geven mbt jou, je situatie, personen, situaties of personen waar je vragen over hebt. Verleden, heden en toekomst krijg ik daarbij sterk door.
Via de kaarten kan ik alles met een nauwkeurig en precies detail in je leven zien. En leg ik uit wat er speelt.

Tevens leg ik ook Relatie Leggingen.


Wat ik allemaal kan zien:

Hoe deze persoon zich voelt, waar zijn emotie ligt.
Waar hij of zij mee bezig is of doet, welke situatie er op dit moment bij hem of haar speelt.
Wat hij of zij denkt, hoe hij of zij op dit moment in de relatie zit.
Wat er in de toekomst gaat gebeuren.
Mijn kaartlegging zijn altijd 3 leggingen, verleden, heden en toekomst. Via de kaarten kan elk detail zien voor je wat er op dit moment speelt bij je, bij de persoon waar je vragen over hebt en/of situatie.
Mijn kaarlegging zijn altijd 3 leggingen aanwezig, verleden, heden, toekomst en tevens doe ik ook Relatie Leggingen voor je. Via de kaarten kan elk detail zien voor je wat er op dit moment speelt bij je, bij de persoon waar je vragen over hebt en/of situatie.


Sterk Gespecialiseerd in Traditionele Kaart Leggingen!


Fotoreading

Tevens kunt u mij benaderen voor een fotoreading waarbij ik zeer specifieke informatie doorkrijg van een persoon en/of bepaalde personen en/of bepaalde situatie.


Coaching en Relatie Begeleiding

Als paragnost en medium werk ik tevens als coach, tijdens ons gesprek kan ik voor u nieuwe inzichten geven die voor u belangrijk zijn en/of voor uw partner en relatie.


Specialisaties:
Heden, Verleden, Toekomst, Toekomstprognose, Tijdsaanduidingen, Liefde, Relatie, Kinderen, Werk, Fotoreading, Psychometrie, Coaching, Relatie Begeleiding en Traditionele Kaart Leggingen en Zigeuner Kaarten.

 

Liefs Paragnost Medium Anne Ell

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Wat bent je goed! Je weet alles en je ziet alles in de kaarten en écht alles!!!
Ik kan ook niets verbergen voor je. Alles en écht alles zie je in de kaarten. Wat er speelt wat er gaat geburen en hoe alles gaat ontwikkelen. Hoe het is in het nu en heden en toekomst. 1000% één van de beste!
Paragnost Medium Ise Fleur
Paragnost Medium Kiki
Paragnost Medium Delamare
Paragnost Medium Anne Ell

TOP Mediums!
Zo verfijnd hoe goed jullie op iemand in kunnen voelen! 1000X TOPPERS!

Alles voelde jullie perfect aan, onze relatie, onze omstandigheiden, zijn emoties, zijn gevoelens naar mij .. Tot in alle details!

De eerste voorspellingen zijn al uitgekomen. Hij heeft inderdaad contact op genomen met goed nieuws zoals jullie voorspelde.

TOP Mediums ... 1000X !

Liefs Sanne
Fleur, Ise Joy, Isa Maria, Angel, Hope, Sewa, Rosa, Bob, Dolores, Delamare, Eden, Kader, Heaven, Anne Ell, Anne Isa, Elisa, Yolanda, Leni, Marjolein en Romanie .. Paragnosten en Mediums met geweldige gaves .. !

Jullie zijn paragnosten en mediums met echt geweldige gaves. Situaties, personen, alles voelen jullie haarfijn aan.

Jullie hebben écht alles correct voorspeld : )

Thanx for Everything !! : )
Fleur, Ise Joy, Delamare, Isa Maria, Hope, Rosa, Eden, Jayna, Heaven, Dolores, Anne Isa, Anne Ell, Josephine, Elisa, Yolanda jullie zijn TOPPERS!

Top Mediums! Met ieder zijn eigen specifieke gaves!
Jullie hebben al zo vaak dingen juist voorspeld!
En de situatie juist aangevoeld

Liefs E. X
Lleve Fleur, Ise Joy, Rosa, Yolanda, Isa Maria, Dolores, Anne Isa, Anne Ell, Marjolein, Jayna, Hope en Delamare

Dankje je voor jullie hele fijne consulten .. Veel dingen kan ik nu plaatsen : )
Jullie hebben wéér gelijk gehad !

: )

Liefs A. X
Lieve Anne Ell

Ik heb je vandaag voor de eerste x gesproken. Ik heb helemaal niets gezegd en je wist meteen alles te vertellen wat er speelde in mijn situatie. Ook dingen die ik niet wist.
Je kreeg heel mooi te zien wat er gaat gebeuren.. Ik en mijn vriend .. : )
Woooooow.. Je heb me echt verast met bepaalde dingen en ook dingen die ik ook nog niet wist. Ik ben ook heel benieuwd wat er op mijn werk gaat gebeuren.

Je bent echt een TOPPER !!!! : ) : )
Echt sommige dingen wist je zo specifiek zonder dat ik je iets verteld heb !! : )

Lfs A XX (En ik laat het je zeker weten ! : ))Lieve Anne-Elle

Ik heb je vandaag voor de eerste x gesproken. Ik heb helemaal niets gezegd en je wist meteen alles te vertellen wat er speelde in mijn situatie. Ook dingen die ik niet wist.
Je kreeg heel mooi te zien wat er gaat gebeuren.. Ik en mijn vriend .. : )
Woooooow.. Je heb me echt verast met bepaalde dingen en ook dingen die ik ook nog niet wist. Ik ben ook heel benieuwd wat er op mijn werk gaat gebeuren.

Je bent echt een TOPPER !!!! : ) : )
Echt sommige dingen wist je zo specifiek zonder dat ik je iets verteld heb !! : )

Lfs A XX (En ik laat het je zeker weten ! : ))
Lieve Anne Ell,

Heb genoten van je schitterende kaartlegging van vanavond, zeker van hetgeen er nu speelt. Je hebt weer helemaal gelijk.

M. XX
Lieve Anna Ell

Je bent een kanjer.. ! Wow zonder dat ik maar iets vertelde kreeg je echt bijzonder veel door. Zelfs de omliggende dingen : )

Lieve Anna-Elle je bent echt een topper ook op deze lijn!

En gelukkig is je verbinding nu beduidend beter! (Ik ben blij dat ik je terug heb gebeld nog eens : )) Ik ga je zeker vaker bellen je bent een topper!

Nicole XxX
Lieve Anne Ell,

Ik wil je bedanken voor jouw mooie kaartleggingen die je voor mij hebt gedaan. Verleden en heden waren voor mij zo herkenbaar! Je vertelde ook dingen die ik nog niet wist, die waren heel verrassend! De toekomstvoorspellingen die je gaf ga ik met vertrouwen tegemoet!
Dank je wel, ik zal zeker nog eens bellen!
Groetjes, Astrid