Medium Marjan

 

Medium Marjan. Ervaren Medium en Erkend en Gediplomeerd Healer

 

Trance-Healing Therapeut - Arthur Findlay College Stafford
Spiritueel Coach, Therapeut en Counselor

 

Goed in het aanvoelen van personen, relaties, relatieproblemen, patronen, healingen,  persoonlijke- en spirituele ontwikkeling.

 

Heldervoelend, Helderhorend en Helderwetend


Ik ben Marjan. Gespecialiseerd in liefde, relaties, relatieproblemen, relatiebegeleiding, karakteranalyse, counseling, coaching, diverse healingen methoden, persoonlijke- en spirituele ontwikkeling.

Graag wil ik me voorstellen.
15 jaar geleden kwam ik erachter, dat de mens een helpende hand bieden, een doel en roeping voor mij is. Naast mijn heldervoelende, helderhorende en helderwetende gave als medium heb ik me in de loop der jaren  op spiritueel gebied verder ontwikkeld, door o.a. het volgen van verschillende opleidingen en cursussen. 

Als ervaren medium en gediplomeerd coach/therapeut kan ik je duidelijkheid geven, op welk punt jij je nu in je leven bevindt.

Door middel van inzichten en bewustwording van oude patronen, kun je deze herkennen, doorbreken en deze tot het verleden laten behoren. 

 


Medium en Coach

 

Als ervaren medium, coach en counselor werk ik tijdens een reading vanuit het horen van je stem en de energie die ik bij jou voel. Tijdens een reading krijg ik heldere antwoorden, beelden en informatie voor en over jou door.


Als ervaren medium, coach en counselor kun je me vragen stellen als:

 

Welke emoties zijn er nu bij mijn vriend, vriendin, partner;

Wat zijn haar of zijn gevoelens naar mij;

Hoe staat mijn vriend, vriendin, partner nu in de relatie;

Hoe verbeter ik de relatie met mijn vriend, vriendin, partner;

Welke problemen zorgen ervoor dat onze relatie nu even niet lekker loopt;
Hoe kan ik het beste met mijn partner;
Hoe kan ik het beste met deze situatie omgaan;


Hoe is de relatie met betrekking tot mijn kinderen;
Hoe kan ik beste met mijn kinderen omgaan;

Hoe verwerk ik dit probleem of verdriet;
Wat kan ik doen om me beter te voelen:
Waarom loop ik steeds tegen dezelfde problemen aan;

Welke ontwikkelingen gaan er komen;
Welke stappen kan ik het beste ondernemen;

 

Fotoreading

 

Je kunt mij benaderen voor een foto reading, waarbij ik specifieke informatie doorkrijg van een persoon of bepaalde situatie voor jou.


 
Erkend en Gediplomeerd Healer

 

Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Healingen. 


- Trance-Healing Therapeut - Arthur Findlay College Stafford
- Healing Mediumopleiding
- Magnified Healing
- Reiki 1, 2 en 3 


Als Healing Medium ben ik erkend door de Stichting Enigma

 

Als erkend en gediplomeerd healer kun je mij tevens benaderen voor een healing voor jou en/of je partner.
Ik help je graag met Trance Healing, Reiki en of Magnified Healing., waarmee ik als medium mijn helende energie uit de spirituele wereld doorgeef en kan richten op jou in de fysieke wereld.
Magnified Healing is net als Reiki een energetische vorm van healing en behandeling. Het is een prachtige en sterke energie om mee te werken en om te ontvangen.


Coaching en Relatiebegeleiding

 

Als ervaren medium, werk ik tevens als coach, counselor en relatiebegeleider. Door middel van inzichten en bewustwording help ik je oude patronen en denkbeelden te doorbreken. Door de gesprekken en mijn inlevende vermogen, krijg je helder zicht op jouw situatie, maar ook in relatie met jezelf. 

Je krijgt een duidelijker beeld van de levensfase waarin jij je bevindt. Het helpt je in je relaties met anderen. Het laat jou weer bewust worden van de positieve kanten van jezelf. Hierdoor kom jij weer in je kracht te staan, zodat je vanuit een ander perspectief kunt voelen, leven en werken. Iedere stap is er één.

 

‘Het is mijn liefdevolle taak de weg vrij te maken naar de antwoorden in jezelf.
Ik bied een helpende hand aan jou voor balans in je leven en in relaties.’
 
 
 
Specialisaties
Heden, Verleden, Toekomst, Liefde, Relaties, Relatieproblemen, Relatiebegeleiding, Karakteranalyse, Kinderen, Ouderen, Fotoreading, Persoonlijke en Spirituele Ontwikkeling, Coaching, Counseling, Healingen, Reiki Master, Trance Healing en Magnified Healing.

 

Liefs Medium Marjan

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Marjan. Je voelde de relatie met mijn vriendin en onze karakters heel goed aan. Je zag ook de breuk van de ouders van mijn vriendin en wat er in het verleden is gebeurd.

Ik belde je voor een reading, ook voelde je meteen aan, waar ik nu in zit, vooral met mijn werk. Je voelde echt alles heel goed aan en wat er speelt. Ja, je had gelijk en door jou weet ik nu, hoe ik er mee om moet gaan. Dit had je echt heel goed aangevoeld.

Groet Marcel