Medium Leni

 

Medium Leni, Energetisch Therapeut, Life Coach, Spiritueel Coach, Astrologe en Tarotiste.

 

Sterk gespecialiseerd in heden, verleden, toekomst, astrologie, life coaching, persoonlijke en spirituele groei, verwerking, healing, inzicht, automatisch schrift, fotoreading, readingen en healingen.


Medium
Astrologe
Tarotiste

Life Coach
Spiritueel Coach
Healer

Heden
Verleden
Toekomst
Fotoreading

Life Coaching

Spiritueel Coach
Energetisch Therapeut

Depressie
Burn-Out
Slaapproblemen
Chronische vermoeidheid
Fibromyalgie
De zin van ziek zijn
Angsten en Hyperventilatie
Omgaan met Stress en Ontspanning

 

Medium - Life Coach - Spiritueel Coach - Energetisch Therapeut

Hallo ik ben Leni, medium, life coach, spiritueel coach en energetisch therapeut. Sterk gespecialiseerd in heden, verleden, toekomst, astrologie, life coaching, spiritueel coaching, verwerking en healing, persoonlijke en spirituele groei en (foto)reading,

Als licht- en kristalwerker help ik je om inzicht te krijgen in je huidige situatie zodat je kan werken aan je persoonlijke en spirituele groei. Hiervoor gebruik ik de astrologie, kristallen en tarot kaarten. Tevens werk ik voor jou met automatisch schrift.


Life Coaching - Tarot Kaarten

Aan de hand van de Tarot Kaarten schets ik een beeld van je situatie en probeer ik weer te geven wat belangrijk is in je leven. Op die manier kan je de zaken anders gaan bekijken en ben je in staat je aanpak daarop af te stemmen.
Door naar verleden en heden te kijken, ga ik na welke mogelijkheden en keuzes je hebt en wat je kan doen om je leven een positieve wending te geven. De kaarten geven me ook een beeld van je gevoelswereld zodat je je bewust kan worden van je angsten en blokkades, maar ook van je talenten en sterke punten.


Osho Zen Tarot Tarot

De Osho Zen Tarot geeft meer inzicht op vlak van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Deze kaarten geven een beeld van het hier en nu. Ze zijn gebaseerd op de wijsheid die zegt dat de gebeurtenissen om ons heen een weerspiegeling zijn van onze eigen gedachten en gevoelens. Doordat we ons bewust worden van deze gedachten en gevoelens, kunnen we onze aandacht richten op onszelf en begrijpen wat er zich in ons eigen hart afspeelt.

 

Fotoreading

Aan de hand van je foto schrijf ik een tekst voor je neer. Deze informatie geef ik je mee in een persoonlijk gesprek. Door naar je foto te kijken krijg ik informatie door over je persoonlijkheid en je gevoelswereld. Wat op dat moment belangrijk is in je leven komt naar voor.

 

Healing en Coaching 

Door het geven van helende energie, tijdens een gesprek of op afstand, help ik je om opnieuw evenwicht te vinden, zowel op fysiek als emotioneel vlak. Een eerste behandeling geeft algemeen meer rust en helpt je te ontspannen. Zo wordt een genezingsproces in gang gezet en kunnen oude zaken worden verwerkt. Verdere behandelingen helpen je tot de kern van je probleem te komen. De kristallen geven hierbij meer informatie.

 

U kan ook bij me terecht met vragen omtrent:

Depressie
Burn-out
Slaapproblemen
Chronische vermoeidheid
Fibromyalgie
De zin van ziek zijn
Angsten
Hyperventilatie
Omgaan met stress en ontspanning


Liefs Medium Leni

 

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Leni

Zo bijzonder jouw gesprek, zeker in deze heftige tijden overal. En mijn situatie en relatie voelde je heel goed aan.
Ik ben je enorm dankbaar hiervoor. Zoveel wijsheid en spiritualiteit in je consult.

Zo mooi, je consult heeft me zoveel kracht en inzichten gegeven.
Mensen ik zou zeggen zeker bellen een consult zo to the point zeker in deze heftige tijden.

Liefs Danielle
Ise Fleur, Bob, Dolores, Delamare, Heaven, Anne-Elle, Anne Isa, Yolanda, Leni en Marjolein .. Paragnosten en Mediums met geweldige gaves .. !

Jullie zijn paragnosten en mediums met echt geweldige gaves. Situaties, personen, alles voelen jullie haarfijn aan.

Jullie hebben écht alles correct voorspeld : )

Thanx for Everything !! : )
Lieve Leni,

Dank je wel voor je consult, het was heel bijzonder. Zonder wat te vertellen kon je al de energie voelen wat er speelde en wat er zal gebeuren. Ik heb daar veel rust van gekregen. En ik ben al bezig jouw advies op te volgen. Hartelijk bedankt!

Liefs, A
Lieve Leni,

Een heel fijn en bijzonder consult heb ik van je gehad. Je zag dat zelfs met mijn ogen. Meteen voelde je de energie goed aan van mij en mijn vriend en de relatie. Ik stond er zelf van te kijken want het is precies zo en dat heb je niet kunnen weten dat wat je zag, ook in de kaarten. Je zag precies zoals het was en ook de toekomst daarin. Je zag echt veel dingen ook de ontwikkelingen, werk en relatie. Heb echt een heel fijn, bijzonder en waardevol consult van je gehad. De dingen zijn zich al heel goed aan het ontwikkelen.

Liefs, Mariëlle
Lieve Leni,

Bedankt voor het mooie consult.
Groetjes Christina