Medium Leni

 

Medium Leni, Spiritueel Coach en Energetisch Therapeut.

 

Gespecialiseerd in: heden en verleden, verwerking en healing, inzicht, coaching, (foto)reading, persoonlijke en spirituele groei.


Medium Spiritueel Coach en Energetisch Therapeut

 

Hallo ik ben Leni, medium, spiritueel coach en energetisch therapeut. Gespecialiseerd in: heden en verleden, verwerking en healing, inzicht, coaching, (foto)reading, persoonlijke en spirituele groei.

Als licht- en kristalwerker help ik je om inzicht te krijgen in je huidige situatie zodat je kan werken aan je persoonlijke en spirituele groei. Hiervoor gebruik ik kristallen en kaarten, en doe aan automatisch schrift.Tarot Kaarten


Aan de hand van de kaarten schets ik een beeld van je situatie en probeer ik weer te geven wat belangrijk is in je leven. Op die manier kan je de zaken anders gaan bekijken en ben je in staat je aanpak daarop af te stemmen.
Door naar verleden en heden te kijken, ga ik na welke mogelijkheden en keuzes je hebt en wat je kan doen om je leven een positieve wending te geven. De kaarten geven me ook een beeld van je gevoelswereld zodat je je bewust kan worden van je angsten en blokkades, maar ook van je talenten en sterke punten.

 


Osho Zen Tarot Tarot

 

De Osho Zen Tarot geeft meer inzicht op vlak van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Deze kaarten geven een beeld van het hier en nu. Ze zijn gebaseerd op de wijsheid die zegt dat de gebeurtenissen om ons heen een weerspiegeling zijn van onze eigen gedachten en gevoelens. Doordat we ons bewust worden van deze gedachten en gevoelens, kunnen we onze aandacht richten op onszelf en begrijpen wat er zich in ons eigen hart afspeelt.

 

Healing en Coaching 

 

Door het geven van helende energie, tijdens een gesprek of op afstand, help ik je om opnieuw evenwicht te vinden, zowel op fysiek als emotioneel vlak. Een eerste behandeling geeft algemeen meer rust en helpt je te ontspannen. Zo wordt een genezingsproces in gang gezet en kunnen oude zaken worden verwerkt. Verdere behandelingen helpen je tot de kern van je probleem te komen. De kristallen geven hierbij meer informatie.

U kan ook bij me terecht met vragen omtrent depressie, burn-out, slaapproblemen, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, de zin van ziek zijn, angsten en hyperventilatie, omgaan met stress en ontspanning.

Graag ga ik voor u na welke kristallen of edelstenen bij u passen en u kunnen ondersteunen.

 


Fotoreading

 

Aan de hand van je foto schrijf ik een tekst voor je neer. Deze informatie geef ik je mee in een persoonlijk gesprek.

Door naar je foto te kijken krijg ik informatie door over je persoonlijkheid en je gevoelswereld. Wat op dat moment belangrijk is in je leven komt naar voor.


Specialisaties:
Heden, Verleden, Toekomst, Toekomstprognose, Tijdsaanduidingen, Liefde, Relatie, Werk, (foto) reading, licht- en kristalwerker, automatisch schrift, kaartleggingen, Osho Zen Tarot, Healing en Coaching.


Liefs Medium Leni

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Fleur, Ise Joy, Isa Maria, Angel, Hope, Sewa, Rosa, Bob, Dolores, Delamare, Eden, Kader, Heaven, Anne-Elle, Anne Isa, Elisa, Yolanda, Leni, Marjolein en Romanie .. Paragnosten en Mediums met geweldige gaves .. !

Jullie zijn paragnosten en mediums met echt geweldige gaves. Situaties, personen, alles voelen jullie haarfijn aan.

Jullie hebben écht alles correct voorspeld : )

Thanx for Everything !! : )
Lieve Leni,

Dank je wel voor je consult, het was heel bijzonder. Zonder wat te vertellen kon je al de energie voelen wat er speelde en wat er zal gebeuren. Ik heb daar veel rust van gekregen. En ik ben al bezig jouw advies op te volgen. Hartelijk bedankt!

Liefs, A
Lieve Leni,

Een heel fijn en bijzonder consult heb ik van je gehad. Je zag dat zelfs met mijn ogen. Meteen voelde je de energie goed aan van mij en mijn vriend en de relatie. Ik stond er zelf van te kijken want het is precies zo en dat heb je niet kunnen weten dat wat je zag, ook in de kaarten. Je zag precies zoals het was en ook de toekomst daarin. Je zag echt veel dingen ook de ontwikkelingen, werk en relatie. Heb echt een heel fijn, bijzonder en waardevol consult van je gehad. De dingen zijn zich al heel goed aan het ontwikkelen.

Liefs, Mariëlle
Lieve Leni,

Bedankt voor het mooie consult.
Groetjes Christina