Medium Faith

 

Medium Faith. Sterk gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen, liefde, relaties en Zigeuner Kaarten. 

 

Helderwetend en Heldervoelend


Hallo ik ben Faith ervaren medium. Helderwetend en heldervoelend. Sterk gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, coaching en Zigeuner Kaarten. Heden, verleden en toekomst.


Medium

 

Door mijn helderwetend en heldervoelende gave kan ik u de oplossing en eventuele tools meegeven om de situatie op te lossen. Of het nu gaat om liefde, relatie, kinderen of familie kwesties.

Ik help u graag.

 

Als medium help ik u terug te keren naar de spiritualiteit in u zelf, zodat u in bepaalde periodes in uw leven weer in uw eigen kracht terug komt en ook in uw eigen kracht blijft staan.


Gespecialiseerd in Zigeuner Kaarten

 

Als paragnost medium werk ik met de Zigeuner Kaarten welke direct een duidelijk en helder beeld geven mbt personen, situaties of waar u vragen over heeft.


Fotoreading

 

U kunt mij ook benaderen voor een fotoreading. Door uw stem en verhaal en combinatie met foto krijg ik van mijn gidsen informatie door over het heden, verleden, toekomst en nabije toekomst.


Specialisaties:
Heden, Verleden, Toekomst, Toekomstprognose, Liefde, Relatie, Kinderen, Familie, Fotoreading, Psychometrie, Coaching, Relatie Begeleiding en Zigeuner Kaarten.


Liefs Medium Faith

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Dank je voor je reading. Je bent heel direct en to the point. De info sloeg in als een bom(positief). Veel wist ik ook al maar jouw bevestiging maakt het geweldig af. Je bent serieus en ook heb je humor. En voor mij was dit een hele geslaagde reading. Alles klopte als een bus. Vriendelijk dank. Xxx San
Lieve Faith,

Ik wil je bedanken voor je super consult. Je voelde heel goed in om mijn situatie, en dankzij jou heb ik veel beter inzichten in alles. Laatste keer klopte alles ook al, zoals je het voorspelde.
Nogmaals dank,

Liefs D
Lieve Faith

Wat ben ik blij dat ik jou gesproken heb!
De onrust die ik in me had. En de voor mij belangrijkste vragen.
De antwoorden die jij gaf zijn uit gekomen.
Je verwoorde alles goed,en gaf me rust tijdens het consult.
Je bent een kanjer!

Dikke kus, liefs X
Medium Faith

Ooh wauw Faith.. Je komt zo serieus over met hier en daar een lach, maar alles is stuk voor stuk uitgekomen. Je zei nog binnen nu en 3 maanden. Binnen anderhalve maand kwam alles uit. Tot in detail echt wauw gewoon.. Ik was eerst heel ‘achterdochtig’ omdat je heel direct bent, maar goud eerlijk.. Je bent echt een aanrader, ik ga je veel vaker bellen.. Dank je wel voor de rust die je geeft maar bovenal dat je betrouwbaar en eerlijk bent ook als ik t niet wil horen…

Liefs en een warme groet Clara
Fleur, Ise Joy, Isis, Sterre, Dolores, Heaven, Jayna, Mincke, Ingrid, Isa Maria, Isabella, Delamare, Jade, Lente, Carma, Faith, Joy.

Stuk voor stuk allemaal Toppers !
De rest heb ik nog niet gesproken, dit is echt een geweldige lijn !
Je ziet dingen ook echt groeien, dankzij jullie gaves en dingen die jullie meegeven.
Soms zijn het ooit tips, of hoe je soms in een situatie kunt gaan staan. Positief hebben jullie de dingen kunnen laten veranderen in mijn relatie. En zijn dingen écht gaan groeien !

Een klasse lijn !
Met heel veel dank aan jullie !

Liefs Monica XX
Lieve Faith,

Je bent een topper! Jij zet mensen, zonder dat ze het weten, tijdens het leerproces terug in hun eigen kracht! Jij voorspelt maar op een manier waardoor je zelf sterker wordt en niet afhankelijk wordt van de voorspelling.... Jij helpt om mensen te laten groeien en daar zijn er weinig van!

Liefs A
Beste Faith, ik wil je bedanken voor het gesprek dat wij net hadden. Alles wat je zei over mij en B, dat wij tweeling zielsverwanten zijn klopt helemaal. Ik begrijp nu een aantal dingen veel beter, en wat mijn gevoelens betreft.
Je bent een heel aardig lief mens. En je hebt mij ook datzelfde gevoel gegeven. En het is heel erg fijn om dat te horen.
Enorm bedankt. Groetjes van M.
Hiii Faith, wat een wauw consult. Lekker rechtdoor zee, down to earth consult. Je wind er geen doekjes om heen. Heel fijn! Wat je mij vertelde, was niet nieuw. Ik moest t alleen nog bevestigd horen ; ) Ik zal je zeker nog wel een keer bellen. En je nog vertellen hoe het is geweest : )
Hiii Faith, wat een wauw consult. Lekker rechtdoor zee, down to earth consult. Je wind er geen doekjes om heen. Heel fijn! Wat je mij vertelde, was niet nieuw. Ik moest t alleen nog bevestigd horen ; ) Ik zal je zeker nog wel een keer bellen. En je nog vertellen hoe het is geweest : )
Faith

Wat een liefdevol en verhelderend consult heb ik van jou gehad.
Je zag dat ik een heel zware periode achter de rug heb. En er nu wat moois aankomt.
Dat ik alles goed hebt doorleeft gevoeld en verwerkt. En dat ik totaal wat nieuws op mijn pad krijg.
Jij gaf mij bevestiging
Precies zoals ik het voel.
Ik blijf vertrouwen hebben.
Dank je wel.
Liefs W.
Lieve Faith.

Ik vind je echt een topper, zo goed hoe je A elke keer weer aanvoelt. Hoe je verteld hoe hij tegenover mij staat. Alles klopt elke keer weer. Maar ook hoe je me leert in mijn eigen kracht te staan, dat je me laat zien en voelen dat mijn eigenwaarde belangrijk is. Heel erg bedankt daarvoor. Je bent echt een aanrader. En ik hou je op de hoogte. Je weet wel wat ik bedoel.