Medium Diana

 

Diana, TOP Heldervoelend en Helderwetend Medium en Tarotiste!

 

100% goed en gedetailleerd het aanvoelen van personen, liefde, liefdes relaties, tweelingziel relaties, kinderen, werk, financiën, coaching en Tarotkaarten.

 

Sterk gespecialiseerd in heden, verleden, toekomst en toekomst voorspellingen op 3 maanden.


Hallo, ik ben Diana, ervaren medium en tarotiste. Sterk gespecialiseerd in liefde, liefdes relaties, tweelingziel relaties, kinderen, werk, financiën, coaching en Tarotkaarten. Heden, verleden en toekomst.
 

Heldervoelend en Helderwetend Medium

 

Als ervaren medium werk ik met alleen je naam en/of de naam van je partner of de persoon waar je vragen over hebt. Direct komt alle informatie, zonder informatie vooraf, bij mij binnen en zal ik al je vragen eerlijk en zuiver beantwoorden.

Als ervaren medium krijg ik hele specifieke details door voor jou en of de persoon en of situatie waar je vragen over hebt. Heden, verleden en toekomst krijg ik heel sterk en gedetailleerd door voor jou.

Tijdens je consult krijg ik tevens heel gedetailleerd door, wat er binnen nu en de komende drie maanden voor jou gaat gebeuren.

Tijdens eens consult kun je bij mij terecht met vragen als onder andere:
 

Wat zie je gebeuren tussen mij en mijn vriend of vriendin en of partner;
Hoe voelt mijn mijn vriend of vriendin en of partner zich;
Wat gaat er in mijn vriend of vriendin en of partner zich in hem of haar om;
Wat gebeurd er als ik bepaalde keuzes maak en welke mogelijkheden liggen er voor mij;

Welke mogelijkheden liggen er voor mij op het gebied van liefde, relaties en of werk;
Hoe kan ik het beste met een persoon en of situatie omgaan op het gebied van liefde, relaties en of werk;

 

Tarotiste - Tarot Kaarten


Tijdens een consult leg ik voor jou de Tarot Kaarten als ondersteuning. Tarot kaarten geven een dieperliggende betekenis tijdens het consult. Tijdens je consult krijg ik hierbij exact door wat er tussen jou en een persoon speelt. Of wat de oorzaak is van bepaalde gebeurtenissen en wat er staat te gebeuren in de toekomst.

 

Fotoreading

 

Tevens kun je mij benaderen voor een fotoreading waarbij ik zeer specifieke informatie doorkrijg van een persoon en/of bepaalde personen en/of bepaalde situatie.

 

Tweelingzielen

De verbintenis tussen Tweelingzielen is enorm sterk. Deze relaties staan bekend door buitengewone hoogte- en dieptepunten. Het gaat vaak gepaard met een transformatieproces, veel aantrekken en afstoten. Ook het loslaten van angsten, patronen en verwachtingen hoort hierbij. Ik kan je helpen wanneer je in dit proces zit en aanvoelen hoe je het beste met de situatie om kunt gaan.

 

Liefdesverdriet


Hoe ga ik om met liefdesverdriet?
Als ervaren medium en coach kan ik je tevens begeleiden met liefdesverdriet.
Hoe ga ik met de situatie om, Hoe kan ik mijn ex het beste loslaten, In welk proces zit ik?

 

Coaching

 

Als ervaren medium werk ik tevens als coach. Tijdens ons gesprek houd ik jou een spiegel voor. Je ontdekt waar jouw blokkades liggen en wat je wilt in jouw leven.
Wat geeft jou vreugde en kracht en hoe kun je bepaalde gebeurtenissen een plek geven in jouw leven.
 
Door mijn levenservaring, kennis, sterke intuïtie en invoelend vermogen, luister ik vooral naar datgene wat niet gezegd wordt. Ik stel vragen en geef feedback zodat je meer inzicht krijgt in je overtuigingen, angsten en kwaliteiten. Het doel hiervan is dat jij weer beter in je kracht komt te staan en e.e.a. een plekje kunt geven.

Als ervaren medium ben ik  ten allen tijde heel eerlijk in mijn antwoorden richting jou en vind het belangrijk om jou de juiste handvatten mee te geven zodat je ook daadwerkelijk verder komt in een situatie

Met al jouw vragen kun je bij mij terecht, ik help je graag verder.
 
 
Specialisaties:
Verleden, Heden, Toekomst, Tijdsaanduiding, Tijdsvoorspellingen, Liefde, Liefdes Relaties, Relaties, Tweelingziel Relaties, Werk,  Kinderen, Financiën, Fotoreading, Coaching en Tarot Kaarten.


Liefs Medium Diana

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Medium Diana

Hoi Diana,
Nieuw op de lijn. Je bent echt een super medium! Meteen kreeg je al door wat er speelde, tussen mij en mijn vriend! Super!

D. XXX