Astrologe Medium Natasha

 

Ervaren en Bekend TOP Astrologe en Medium!

 

Sterk gespecialiseerd in Astrologie mbt oa tijd, tijdsaanduidingen, toekomstprognose, liefde, relaties, persoonlijke ontwikkeling, kinderen, werk, carrière, financiën, wonen en persoonlijke ontwikkeling.

 

Helderwetend


Astrologe Medium Natasha

 

Medium
Astrologe


Heden
Verleden
Toekomst
Liefde
Liefdes Relaties
Vriendschap Relaties
Ouder-Kind Relaties
Familie Relaties
Zakelijke Relaties

Werk
Carrière
Carrière Mogelijkheden
Financiën
Opleidingskeuzes
Wonen

Persoonlijke Ontwikkeling
Persoonlijke Groei

 

Ervaren en Bekend Astrologe en Medium

Hallo ik ben Natasha, ervaren astrologe, medium en horoscoop columniste in bekende bladen en magazines.

Als ervaren medium en astrologe kan ik je helpen om een beter inzicht te krijgen over jouw persoonlijkheid én jouw huidige en aankomende ontwikkelingen in jouw leven, op basis van jouw geboortehoroscoop.

Mijn missie en mijn passie is om anderen op hun unieke pad te begeleiden, door de boodschappen van het universum te vertalen in onze 3D wereld.
.
En om samen met jou te kijken naar welke keuze voor jou nu de beste zijn en welke stappen je kan zetten om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

 

Astrologie

Mijn astrologie consulten zijn een combinatie van astrologische kennis met het vermogen om de energieën van de planeten in ons universum te verklaren in onze 3D wereld.

De meeste mensen lezen hun horoscoop dat gebaseerd is op hun zon teken, waardoor de informatie vaak weinig inzicht geeft.

Het zonnestelsel dat wij kennen bestaat uit 10 planeten, die allemaal een andere energie dragen en ons op verschillende manieren beïnvloeden.


De Maan

De maan geeft onze emoties aan en gezien het om de 2,5 dag in een ander teken verkeert, wisselt onze gemoedstoestand.

Elke maand hebben we met een nieuwe maan en een volle maan te maken. De nieuwe maan geeft aan op welk gebied in ons leven we de kans krijgen om iets nieuws te starten en te ontwikkelen. De volle maan geeft aan welk hoofdstuk in ons leven is voltooid en wat we kunnen afsluiten om een nieuwe reeks gebeurtenissen aan te gaan.


Eclipsen

Eclipsen gebeuren twee keer per jaar (soms wel drie keer) en hebben dezelfde invloed als een nieuwe en een volle maan, alleen tien keer potenter en gedurende een langere periode.

Wanneer een eclips planeten in onze geboortekaart beïnvloedt, wordt het lot geactiveerd en kunnen we grote veranderingen verwachten.


Overige Planeten

De resterende planeten zoals Venus, Mars, Mercurius, Jupiter en Saturnus hebben ook hun betekenis en invloeden op persoonlijk gebied.

Neptunus, Pluto en Uranus zijn verre planeten die generaties aangeven en lange ontwikkelings processen.

De combinatie van planeten beïnvloedt ieder op een andere manier gezien we allemaal een unieke geboortehoroscoop hebben.

Dit varieert van liefde, financiën, werk, carrière, kinderen, gezondheid, emotioneel en psychologisch welzijn en alles waar we mee te maken hebben in ons leven.

 

Geboortehoroscoop

Astrologie geeft aan welke ontwikkelingen er voor jou open liggen op verschillende gebieden zoals: liefde, relatie, werk, carrière, financiën, wonen, kinderen etc.

Astrologie geeft je tevens ook op verschillende niveaus diverse inzichten.

In jouw geboortehoroscoop vind je bijvoorbeeld ook informatie over jouw kwaliteiten, jouw talenten, je valkuilen en je leerprocessen.

Jouw geboortehoroscoop is namelijk de blauwdruk van jouw unieke persoonlijkheid en jouw levensmogelijkheden.

 

Een Astrologie Consult

Tijdens een consult kun je bij mij terecht voor een open reading waarbij alles voor jou aan bod komt. Je kunt bij mij tevens terecht voor hele specifieke vragen.

Vragen over jezelf, je relatie en de ontwikkeling daarin, ouder-kind relaties, financiële zaken, werk/carrière, ontwikkeling, opleidingskeuzes, persoonlijke groei en ontwikkeling, zowel psychologisch als spiritueel.

 Als ervaren medium en astrologe kun je mij vragen stellen zoals bv:

Wat zijn de ontwikkelingen de komende tijd voor mij;

Wat zijn de ontwikkelingen in mijn relatie en welke ontwikkelingen gaan er komen:

Welke ontwikkelingen liggen er voor mij open en welke keuze kan ik het beste maken op het gebied van: persoonlijke ontwikkeling, relaties, kinderen, persoonlijke ontwikkeling, werk, carrière, financiën, wonen;

Wat zijn de verschillen tussen mij en mijn partner en of kinderen en hoe kan ik daar het beste mee omgaan;

 


 

Natasha spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Spaans.

Voor elke vraag kun je bij mij terecht. Ik help je graag.


Liefs Astrologe Medium Natasha

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Natasha

Zo wonderbaarlijk goed je astro consulten! Zó to the point!

Je bent niet alleen heel fijn om mee te praten, je kunt alles ook heel goed uitleggen en aangeven wat er komt met werk, relatie, de liefde en de ontwikkelingen hierin.

Je hebt in alles nog steeds gelijk gehad, écht zóóóó goed!

Je bent zeer zeker een aanrader!

Liefs D. XX
Lieve Natasha

Een Top Astrologe ben je! Ik belde je voor een hele eenvoudige vraag in relatie met mijn vriend. Je antwoord was meteen heel verhelderend voor mij en zó to the point!
Het hoe en waarom was meteen duidelijk. En een hele geruststelling! Je astrologie en de adviezen hierin hebben zoveel voor mij betekent op dat moment!

Je kon ook heel duidelijk de invloeden van de planeten aangeven, wat echt perfect klopte bij mij en bij hem.
Niet alleen met de relatie maar ook met mijn werk zag je precies wanneer de groei en de ontwikkelingen komen. TOP!

Echt een TOP Astrologe! Je haalde zoveel informatie voor mij er uit waar ik echt wat aan had, zeker met mijn keuzes!

Liefs L XXX