gastenboek

 

In het gastenboek van medium-consulten.nl kunt u ervaringen van een medium of paragnost plaatsen.

 

In het gastenboek van medium-consulten.nl en mediums.nu, kun je je ervaringen en recensies lezen van onze ervaren paragnosten, mediums, tarotisten en healers.

 


 

Lieve Ise Fleur

Je hebt gelijk gekregen. Daar waar ik de moed al had opgegeven, je bleef erbij dat hij weer contact zou gaan zoeken. Geweldig.
Dankzij jou bleef ik positief en heb ik de tijd genomen, om alle andere zaken die mij bezig hielden te verwerken. Ik voel me nu ook erg krachtig en blij.
Volgens jou wordt het alleen nog maar mooier, dus daar geloof ik nu ook in, omdat tot nu toe alles klopt, wat je mij hebt doorgegeven.
Soms krijg ik er kippenvel van.
Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen, zowel op het gebied van de liefde, als mijn werk.
Nogmaals, heel erg bedankt. Ik zou je willen knuffelen, zo goed voel ik me nu.

Liefs, maatje van J….

Ps. Heel veel succes met de lijn, het ziet er schitterend uit.

Ga naar Paragnost Medium Ise Fleur

Ise Fleur

Ise Fleur, ik vind je echt een topper. Ik heb alles eens op een rijtje gezet wat je allemaal gezegd hebt en stuk voor stuk klopt het en is het uit aan het komen. Er moeten nog wat nieuwe dingetjes uitkomen omdat je die voor de langere termijn voorspeld had, maar tot nu toe verloopt het precies zoals jij het zegt.

Naast liefdesgebied waar je altijd juist mee zit zei je dat ik mn toets zou halen. Nou wonder boven wonder wist ik alles in te vullen. Vraag me niet waar de info vandaan kwam ; )

Bedankt voor alles en spreek je snel weer. X

Ga naar Paragnost Medium Ise Fleur

Je bent een engel bedankt voor het geven van energie aan mij
En voor het fijne opbeurende gesprek
Het heeft me weer echt geholpen

Liefs Willy

Ise Fleur

Hey Ise Fleur,
Wens je veel succes met deze lijn, zal je vast wel bellen.
Bedankt.
Je bent een engel.

Ga naar Paragnost Medium Ise Fleur

Lieve Ise Fleur

Alweer!!!! heb je gelijk gekregen. Ik maakte me zo druk wanneer ik hem weer zou zien en of dat er nog wel eens van zou komen: nou volgende week zie ik hem : )

Je hebt het weer helemaal goed gezien. Daarnaast zei je ook dat we op werkgebied meer samen gaan doen en dat zit er nu dus in. Super!

Dank je en tot snel!!

Ga naar Paragnost Medium Ise Fleur

Ise Fleur ik wil jou en al je consulentes succes wensen met de bellijn.

Ise Fleur bedankt voor al je mooie en fijne consulten.
je hebt het altijd bij het rechte eind vind het heel fijn en gezellig ook met je te praten. Hoe goed jij op mensen in kunt voelen is echt bizonder en klopt steeds. Je bent echt mijn favoriet. Tot gauw bels weer.
Liefs Willy

Ga naar Paragnost Medium Ise Fleur

Ise Fleur

Ise Fleur, je had weeeeeeeeeer gelijk hoor!! Heb je tip opgevolgd en 2 dagen later is het weer uitgekomen. Super hoe je het iedere keer weer zo goed ziet!! Dankjewel weer en tot snel. Xxxx D.

Ga naar Paragnost Medium Ise Fleur

He Ise Fleur

Ik ben nog steeds heel erg blij met je consulten, vind het zo bijzonder dat je direct in contact kan komen met een persoon en direct vragen kan stellen. Je voorspellingen kloppen telkens weer. Je geeft me telkens die rust die ik nodig heb heel erg bedankt spreek je snel weer.

Liefs M

Ga naar Paragnost Medium Ise Fleur

Ise Fleur, ik ben blij dat ik je weer gevonden heb via internet. Ik wens je veel geluk met je site. Gr. Frans

Ga naar Paragnost Medium Ise Fleur

Ise Fleur en Delamare

Wil jullie bedanken voor de vele goede inzichten die jullie me gegeven hebben. Er zijn al verschillende uitspraken uitgekomen. En in vol vertrouwen wacht ik de rest af.

Ik ben trots op jullie.
Veel liefs Frans

Veel sucses met mooie site!

Hoi hoi,

Complimenten voor de site !
Heel veel succes gewenst ! : )

Liefs Esther

Ise Fleur

Lieve Ise Fleur, wat stond ik raar en verbaasd tekijken toen ik je vroeg om tekijken voor een verhuizing.Je omschreef het huis en erom heen.geweldig…en meerdere dingen pff ik ga je vaker bellen hartstikke bedankt liefs Sylvia

Ga naar Paragnost Medium Ise Fleur

Lieve Delamare

Zó goed als je mensen en situaties kan omschrijven. Zonder enige achtergrond kon je mij dingen vertellen die je echt niet had kunnen weten. Je voelde het meteen aan. En zó diep dat je op iemand kunt kijken. Zijn karakter en alles. Je hebt me de juiste tips gegeven zodat ik weer wat lekkerder in mijn vel zit. Ik heb je kort geleden gesproken dus de toekomst moet zich nog uitwijzen, maar je voorspelt hetzelfde als Maya dus ik denk dat dat helemaal goed gaat komen. Jullie beiden weten haarscherp de vinger op de zere plek te leggen, en zeggen dingen die jullie niet kunnen weten. Heel erg bedankt, jullie zijn echt ontzettend goed !

Ik spreek je snel ! X

Ga naar Paragnost Medium Delamare

Lieve Ise Fleur

Ik spreek je al een tijd regelmatig en je weet me er altijd weer boven op te helpen. Je kan echt heel goed gedrag van mensen, gevoelens en situaties beschrijven en precies uitleggen hoe iemand handelt en waarom diegene zo doet. Je voorspellingen voor de toekomst, of het nou lange of korte termijn was, zijn allemaal stuk voor stuk uitgekomen. Nu ik je zo vaak gesproken heb en met eigen ogen heb kunnen zien hoe alles klopt en gebeurd zoals jij het zegt, heb ik er ook alle vertrouwen in dat je volgende voorspellingen uitkomen. Naast de toekomst geef je ook super handige tips waardoor ik mijn doel kan bereiken, en dat lukt nog aardig ook ; ) Ik ben ervan overtuigd dat je met jouw gave heel wat mensen de juiste richting in kunt helpen. Je consulten zijn helder en down-to-earth. Dankjewel en tot snel!! X

Ga naar Paragnost Medium Ise Fleur

Lieve Skye

Dank je voor je fijne consult weer, zonder de kaarten kreeg je al snel dingen door. Het klopte !
Dank je voor de fijne inzichten die je me daarin hebt mee gegeven.
Ik kan er mee verder en heeft me goed gedaan : )

Liefs Carla en tot snel !

Ga naar Paragnost Medium Skye

Lieve Ise Fleur

Ik ben ontzettend blij met al die gesprekken die ik met je heb gehad en nog steeds heb, je geeft me de rust die ik nodig heb ik vind het heel bijzonder dat je direct in contact kan komen met de persoon en rechtstreeks antwoord krijg, waardoor ik het allemaal beter begreep. Zonder dat zou ik niet zijn waar ik nu ben en het vertrouwen en het geduld verloren hebben. En nu heb ik daarvoor iets heel moois gekregen en ik ben je daar heel dankbaar voor.

Veel liefs Jacqueline

Ga naar Paragnost Medium Ise Fleur

Lieve Ise Fleur

Je zat helemaal goed ! Je voelde dat er vrij snel contact zou komen en ja gisterenavond laat kwam de sms. Het contact is er weer gelukkig. Je voelde dat hij heel sterk tegen me aan stond en ‘wat’ hij van me wilde en hoe zijn situatie was. Superrrrrrrr : ) Ik houd je op de hoogte. En ben héél blij dat ik je gebeld heb, zo snel had ik het contact ook niet verwacht en zó goed dat je op hem in kon voelen ….. Haha en ja zoals je sprak precies zoals hij het zegt. Je kreeg zelfs het woord huis door, terwijl je van niets wist : ) Dank je voor lieve inzichten en woorden ze hebben me echt goed gedaan : )

Super ! Liefs M

Ga naar Paragnost Medium Ise Fleur

Hoi lieve Skye

Je had het zó goed, ook die jongen die ik zou ontmoeten. Hij was er nog niet en je zag het meteen, zelfs zijn verleden. Zo sterk dat je de dingen doorkrijgt !
Nog vaak moet ik er aan terug denken, met je woorden heb ik toch het juiste kunnen doen. Zelfs wat je doorkreeg wat er bij me in de omgeving lag, ja die vriendin klopte en zelfs op werkgebied. Echt goed van je ! Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn bel ik je weer, al aardig wat dingen zijn aan het gebeuren nu, je hebt me veel meegegeven waar ik echt wat aan heb gehad : ) Je zat goed !

Liefs,
L

Ga naar Paragnost Medium Skye

Lieve Ise Fleur
Wilde je even laten weten, dat wat door kreeg over mij en de liefde, je weet wel, al helemaal aan het uitkomen is.
Dank je, je bent een schat en zo sterk dat je dingen zó goed doorkrijgt.

Liefs G

Ga naar Paragnost Medium Ise Fleur

Lieve Ise Fleur

Dank je, zoals je het aanvoelde en zag bij mijn baas, het contract is er nu en je had helemaal gelijk ! Haha zelfs de datum klopte die je doorkreeg.
Ik spreek je vaker en ook in de liefde zit je steeds iedere keer perect !
En gelukkig het contact is er weer !

Liefs M

Ga naar Paragnost Medium Ise Fleur

Lieve Delamare
Kort geleden heb je bij mij een aura reiniging gedaan op afstand. Ik voelde het meteen, het was ontspannen en voelde alsof er heel wat druk bij me wegviel. Het voelt zo goed en is lang geleden dat ik me zo goed gevoeld heb.

Echt heel fijn !
Liefs Ine

Ga naar Paragnost Medium Delamare

Ise Fleur

Geweldig ! Wat je doorkreeg ! Het klopte zóóóó. Hoe hij in de relatie stond en wat hij wilde. We hebben al een paar dates gehad en het was super, je voelde het goed !
Want idd zoals je meteen doorkreeg hij is moeilijk te peilen soms ; )
Super en dank je hiervoor !
Je zat niet alleen goed, maar doordat je me de juiste tips mee hebt kunnen geven loopt het een stuk leuker nu en ook prettiger voor mezelf ; )
Ook dat je doorkreeg dat het er snel an zat te komen weer ! Je zat helemaal goed !
Geweldig !

Liefs E

Ga naar Paragnost Medium Ise Fleur

Delamare

Lieve Delamare, dank je voor je heldere zien en aanvoelen bij hem, zo herkenbaar wat je me vertelde. Nu valt echt alles op zijn plaats. Je bent niet alleen heel fijn om mee te praten maar je weet mensen echt weer in hun kracht te zetten zonder al teveel woorden te gebruiken : ) Dank je : ) Je voelt en ziet het perfect wat er is ook bij mijn vriendje zonder dat ik iets vertelde, haha je kreeg zelfs de energie door van de persoon die bij me binnen kwam lopen die middag toen ik je aan de lijn had.
Super je bent een Topper voor mij !

Liefs Monica

Ga naar Paragnost Medium Delamare

Hoi Delamare

Je voelde mijn vriendin goed aan en wat er bij haar speelde, je zag mijn pijn daarin. Ik spreek je vaak en wat je tot nu toe gezegt hebt is steeds uitgekomen daarin. Door op de juiste manier te reageren loopt alles beter nu. Zonder jou inzichten en adviezen loopt het nu echt een stuk beter tussen ons.
Heel erg dank hiervoor !

Peter

Ga naar Paragnost Medium Delamare

Lieve Ise Fleur

Ik had je een foto gemaild van mezelf, ik was nog single en voor mij de vraag of je iets zag staan bij me. Ja hoor het karakter en type man klopte perfect. Je had gezegd maximaal 3 maanden, ik moet je zeggen het gebeurde al na 2 weken dat ik hem ontmoette. Het voelde inderdaad meteen goed zoals je me vertelde ook zijn gevoel richting mij zelfs op de manier waarop hij mij ging benaderen. Het gaat perfect ! Je mag je maximale termijn verkorten naar 2 weken wat mij betreft !

Carmen

Ga naar Paragnost Medium Fleur

Lieve Ise Fleur

Je kreeg bij mij door de 6e en 8e, 6e sms en 8e elkaar weer zien. Ik kon het niet geloven want de situatie was er niet naar.
Moet je zeggen je had helemaal gelijk !
De 6e kwam er een sms en de 8e hebben we elkaar weer gezien !
Super van je !

Je bent voor mij de beste !

F. X

Ga naar Paragnost Medium Ise Fleur

Delamare

Hoi lieve Delamare, het was een enorm fijn gesprek met je. Ik heb er heel veel aan gehad, je voelde meteen de kern, je hoefde me niet veel te zeggen, met weinig woorden wist je me in mijn kracht te zetten en ‘hoe’ tegen de situatie aan te kijken.
Met alle begrip keek je ook naar hem.
Super hoe je beide ons karakter en onze sterke punten doorkreeg.
Echt goed !
Het heeft mij en ons enorm veel goed gedaan!
Geweldig hoe je alles doorkreeg !
Ik denk er nog vaak aan terug.

Heel veel liefs E

Ga naar Paragnost Medium Delamare

Hallo Lieve Fleur

Zo perfect dat je alles doorkreeg en van mijn en zijn verleden, ook het heden klopt perfect zoals je voorspeld had ! Hij is inderdaad weer op komen dagen en er is weer contact ! Precies zoals je voorspeld had : )
Je hebt echt een gave doordat je zo direct contact met iemand kan maken met de persoon waar ik vragen over had, mijn vriendje dus : )
Echt goed en sta er nog steeds versteld van ! Precies ook tot op het taalgebruik toe : )

Je bent geweldig !
Echt top !
Joyce

Ga naar Paragnost Medium Fleur

1 2 3 46

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *