medium-consulten en medium-consulten.nl is een platform met ervaren mediums, paragnosten, tarotisten, astrologen, psychologen, healers en coaches

 

 

medium-consulten en medium-consulten.nl is een platform met ervaren mediums, paragnosten, tarotisten, astrologen, psychologen, healers en coaches

 

Elke paragnost, medium, tarotist, astroloog, psycholoog, healer en of coach heeft zijn of haar eigen tarief!

 

4 – 12 minuten GRATIS PER CONSULT!

 

Credit Consulten vanaf 0,66 euro per minuut!

 

Bij medium-consulten en medium-consulten.nl worden mediums, paragnosten, tarotisten, astrologen, psychologen, healers en coaches zorgvuldig gescreend en geselecteerd op haar of zijn kwaliteiten.

Bij medium-consulten en medium-consulten.nl kun je bij elk medium, paragnost, tarotist, astroloog, psycholoog, healer en of coach een consult bestellen van 20, 40 of 60 minuten.

Elk medium, paragnost, tarotist, astroloog, psycholoog, healer en of coach heeft zijn of haar eigen tarief. Tarieven zijn vanaf 0,66 euro per minuut.

Premium mediums, paragnosten, tarotisten, astrologen, psychologen, healers en coaches zullen een hoger tarief aanbieden.
Dit wil niet zeggen dat mediums, paragnosten, tarotisten, astrologen, psychologen, healers en coaches met een lager tarief minder kwaliteiten hebben.

 

Waarom een reading bij een medium, paragnost, tarotist, astroloog, psycholoog, healer en of coach?

 

Er zijn verschillende redenen om een reading (consult) te boeken bij een medium, paragnost, tarotist, astroloog, psycholoog, healer en of coach.

 

– Je wil graag weten hoe staat tussen jou en een bepaald persoon;
– Je wil graag weten hoe jouw relatie zich gaat ontwikkelen;

– Je wil graag weten hoe het op het gebied van werk zich gaat ontwikkelen;
– Je wil graag weten hoe je financiële situatie zich gaat ontwikkelen;

– Je wil graag contact met een dierbaar overleden familielid of vriend;

– Je wil graag weten wat er gaat gebeuren de komende dagen, weken, maanden met betrekking tot een bepaald persoon en of situatie;

 

Maar ook:

 

– Hoe ga je met je relatie om, als deze wat moeilijker verloopt;

– Hoe kan ik mijn relatieproblemen oplossen;

– Hoe kan ik het beste met een bepaalde situatie en of bepaald persoon omgaan;

– Als je je partner of kinderen even niet begrijpt;

– Je zit even vast en je weet even niet hoe je verder moet;

– Je zit even vast en je weet niet welke richting je op moet;

– Je wil graag weten hoe de ontwikkelingen de komende dagen, weken, maanden zijn met betrekking tot een bepaald persoon en of situatie;

 

Een medium, paragnost, tarotist, astroloog, psycholoog, healer en of coach is in staat naar je verleden, heden en toekomst te kijken.

 

– Hoe is je relatie en of situatie nu;

 

– Welke ontwikkelingen gaan er komen;

 

Een paragnost en of medium kan met haar of zijn paranormale gaven van heldervoelen, helderweten, helderzien, helderruiken en of helderhoren zien wat er op je pad gaat komen en je een toekomstprognose of toekomstvoorspelling geven.

Een paragnost en of medium kan zien hoe een relatie en of situatie ligt voor jou en hoe deze zich gaat ontwikkelen. Relaties met betrekking tot je vriend, vriendin, partner, kinderen, vriendschappelijke relaties en of zakelijke relaties.

Een paragnost en of medium kan je tevens helpen problemen op te lossen voor jou, tussen jou en je vriend, vriendin, partner, kinderen, vriendschappelijke relaties en of zakelijke relaties.

Door hun gaven van heldervoelen, helderweten, helderzien, helderruiken en of helderhoren zijn zij vaak een tussenschakel voor jou en de ander.

 

Algemene Informatie

 

Wij vinden het belangrijk dat onze mediums, paragnosten, tarotisten, astrologen, psychologen, healers en coaches op een integere, respectvolle, liefdevolle en zuivere manier werken.

Alle mediums, paragnosten, tarotisten, astrologen, psychologen, healers en coaches die zijn aangesloten bij het het platform van medium-consulten.nl hebben wij geselecteerd op kwaliteiten, opleidingen, cursussen en jarenlange ervaringen.

Alle mediums, paragnosten, tarotisten, astrologen, psychologen, healers en coaches bij het het platform van medium-consulten.nl zijn meervoudig gescreend.