Paragnost Medium Sheila

 

Paragnost Medium Sheila. Sterk gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen, liefde, relaties, werk, financiën en Lenormand Kaarten.

 

Helderwetend en Helderwetend


Hallo ik ben Sheila, ervaren paragnost en medium. Heldervoelend en helderwetend.

Sterk gespecialiseerd in tijd, tijdsaanduidingen, toekomst, toekomstvoorspellingen, aanvoelen van personen, karakters, liefde, relaties, relatieproblemen, relatiebegeleiding, werk, financiën en Lenormand Kaarten.

 

Paragnost en Medium

 

Als ervaren paragnost en medium, krijg ik heel duidelijk en in details voor jou het heden, het verleden en de toekomst door. Tijdens een consult zie ik duidelijk wat er nu in het heden speelt. En wat er in de toekomst gaat gebeuren. Vrij snel kom ik direct tot de kern van een situatie en of relatie.

Als ervaren paragnost en medium, voel ik heel snel direct personen en/of bepaalde personen aan waar je vragen over hebt. Hierbij krijg ik het verleden, het nu en de toekomst sterk door. 

Tijdens jouw consult heb ik alleen een naam nodig, en eventueel de naam van degene waar je een vraag over hebt.


Als ervaren paragnost en medium, kun je bij mij terecht met vragen als:

 

- Hoe voelt hij of zij zich nu;
- Wat voelt hij of zij voor mij;
- Hoe staat hij of zij nu in de relatie;
- Wat wil deze persoon in de toekomst met mij;
- Hoe is de situatie op dit moment;
- Wat kan ik verwachten binnen mijn relatie;
- Wat kan ik verwachten op zowel korte als lange termijn; 

 

Lenormand Kaarten

 

Als ervaren paragnost en medium, tijdens jouw consult, leg ik indien gewenst de Lenormand Kaarten voor je om nog specifieker op jouw situatie in te gaan. 

Samen met mijn heldervoelen en helderweten kom ik direct tot antwoorden en krijg ik door hoe een relatie en of situatie verder gaat verlopen voor jou.


Contact met Dierbare Overledenen

 

Als ervaren paragnost en medium, kan ik tevens voor jou contact maken met dierbare overledenen. Heb je onbeantwoorde vragen dan kan ik ze voor jou stellen en mag ik de antwoorden aan jou doorgeven. 


Luisterend Oor

 

Wil je een luisterend oor of steun? Ook dan kun je uiteraard bij mij terecht. Ik ben er graag voor je. 

Specialisaties:
Heden, Verleden, Toekomst, Toekomstprognose, Tijd, Tijdsaanduidingen, Liefde, Relatie, Relatieproblemen, Relatiebegeleiding, Werk, Zakelijke Relaties, Financiën, Contact met Dierbare Overledenen, Luisterend Oor, Lenormand Kaarten, Engelenkaarten.

 

Paragnost Medium Sheila

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Lieve Sheila,

Een super consult! Direct wist je me heel veel te vertellen en dat was heel herkenbaar en in detail! Super goed van je, dankjewel voor het super mooie gesprek. Een Top Medium!

X Monica