Paragnost Medium Joy 2

 

Paragnost Medium Joy. Ervaren Paragnost, Medium, Healer en Coach

 

Gespecialiseerd in tijd, tijdsaanduidingen, toekomstvoorspellingen, liefde, relaties, relatieproblemen, relatiepatronen, werk, financiën, transformatie- en bewustwordingsprocessen.

 

Heldervoelend, Helderhorend, Helderruikend, Helderwetend en Helderziend.


Hallo ik ben Joy, ervaren paragnost, medium, healer en coach. Heldervoelend, helderwetend, helderruikend, helderhorend en helderziend.

Gespecialiseerd in tijd, tijdsaanduidingen, toekomstvoorspellingen, liefde, relaties, relatieproblemen, relatiepatronen, werk, financiën, transformatie- en bewustwordingsprocessen.

Heden, verleden, nabije toekomst en toekomst krijg ik tijdens een consult sterk door voor jou.


Paragnost - Medium - Healer - Coach

 

In een gesprek kan ik je inzicht en helderheid geven en mogelijk tipjes van sluier oplichten naar wat in het moment door jou ontdekt wil worden. Alle ervaringen in het leven bieden kansen jezelf te hervinden.


Hoe je toekomst eruit gaat zien bepaal jij, en ik begeleid je naar jouw waarheden, kracht en nummer 1 plek. Hierbij maak ik soms gebruik van spirituele kaarten die van toepassing zijn.


Paragnost - Medium

Tevens kan je mij raadplegen voor liefdesvragen, denk hierbij aan:

 

– Hoe voelt deze persoon zich jegens mij?
– Is hij /zij serieus met mij?
– Krijgen wij nog een relatie?
– Wanneer kan ik contact verwachten?
– Wat is de reden van ons contact?

 

Healer - Coach

Bewustwording- en Transformatieprocessen met betrekking tot (liefdes)relaties en andere levensgebieden.

 

Als ervaren paragnost en medium ben ik gespecialiseerd in bewustwording- en transformatieprocessen met betrekking tot (liefdes)relaties en andere levensgebieden. Naast je bewust maken van patronen en synchronisiteit geef ik soms een healing of doen we een geleide meditatie.

Bewustwording is essentieel voor een gelukkig leven.
Er ontstaat dan een keuzevrijheid en bewustwording met handeling. Het vergt moed nieuw gedrag in te zetten dat meer aansluit bij het leven dat je wenst.


Weg naar vrijheid en leven vanuit vervulling en je kern

 

Het nieuwe roept en is een weg naar vrijheid en leven vanuit vervulling en je kern. Wil je echt vrij worden dien je te ontwaken uit de comfort van het onderbewustzijn. Het is een ongekende vrijheid om niets wat in je waarneming verschijnt te beoordelen of veroordelen. Je leeft dan zonder weerstand in een zeer diepe ontspanning. En bent geleider voor de universele creatiekracht en dat biedt ongekende mogelijkheden.

Stap voor stap dichterbij jouw stralende kern thuis komen. De manier van kijken naar een situatie bepaalt de energie en hoe je verder kunt.

Ik ben er graag voor je.

 

Fotoreading

 

Als ervaren paragnost en medium kun je mij tevens benaderen voor een fotoreading waarbij ik specifieke informatie doorkrijg van een persoon en of bepaalde personen en of bepaalde situatie.

 

Specialisaties:
Heden, Verleden, Toekomst, Toekomstprognose, Tijd, Tijdsaanduidingen, Liefde, Relatie, Relatieproblemen, Relatiepatronen, Werk, Zakelijke Relaties, Financiën, Fotoreading, Psychometrie, Coaching, Healingen, Bewustwording- en Transformatieprocessen.

 Liefs Paragnost Medium Joy 2


 

Paragnost Medium Joy 2 - Het diepste geheim van gelukkig zijn

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Hoi Joy 2

Dank je voor je fijne consult, je hebt mijn relatie heel mooi aangevoeld. Ook hoe de relatie nu staat.
De toekomst zag je heel mooi liggen.

Maar vooral je hebt me heel fijn de juiste dingen mee kunnen geven. To the point!

Liefs S. XX