Paragnost Medium Jolie

 

Jolie ervaren TOP Paragnost, Medium en Healer

 

100% goed en gedetailleerd in het aanvoelen van personen, relaties, tijd en toekomstvoorspellingen.

 

Heldervoelend, Helderziend en Helderwetend


Hallo, ik ben Jolie, ervaren paragnost, medium en healer. Ik ben heldervoelend, helderziend en helderwetend. 

Sterk gespecialiseerd in tijd, tijdsaanduidingen, toekomst, toekomstprognose, relaties, kinderen, ouderen, karakteranalyse, werk, financiën, coaching, healingen en Rider Waite Tarot Kaarten.

Als ervaren paragnost en medium bij het horen van jou naam, of een naam van en persoon waar je vragen over hebt, krijg ik vrijwel direct beelden door van een persoon of de persoon en of situatie, waar je vragen over hebt. Heel gedetailleerd krijg ik informatie voor jou door of met betrekking tot de persoon en of situatie, waar je vragen over hebt.

Naast ervaren paragnost en medium ben ik erkend Healer.

Je kunt bij mij ook terecht voor coaching en als je healingen wilt ontvangen zodat je bepaalde obstakels en of situaties in jouw leven kunt overwinnen. 

En ik kan samen met mijn heldervoelendheid aanvoelen waar bepaalde blokkades zitten en wat je er aan kunt doen om je beter te voelen qua gezondheid.
Hierin kan ik je begeleiden en coachen.

 
 
Paragnost en Medium

 

Met mijn gave als ervaren paragnost en medium krijg ik door middel van een alleen een voornaam direct informatie voor jou je door of met betrekking tot de persoon of personen waar je vragen over hebt.

Heel duidelijk krijg ik voor je door, wat er op dit moment speelt bij je, of bij de persoon waar je vragen over hebt.

Op basis van een voornaam kan ik zijn of haar uiterlijk en karakter omschrijven. Tevens kom hierbij snel tot de kern van eventuele problemen en blokkades. Of die er liggen in jullie relatie.

Als ervaren paragnost en medium, werk ik in combinatie met de Rider Waite Tarot Kaarten, om voor jou, mbt een bepaald persoon en/of je relatie en/of situatie toekomst gericht te kijken.

 

Als ervaren paragnost en medium, kun je bij mij terecht met vragen als:

 

- Hoe voelt hij of zij zich nu;
- Wat voelt hij of zij voor mij;
- Hoe staat hij of zij nu in de relatie;
- Wat wil hij of zij met mij;
- Wat wil hij of zij in de toekomst met mij;
- Hoe is de relatie en of situatie op dit moment;

- Wat kan ik verwachten, de komende weken, maanden op relatie gebied;
- Wat kan ik verwachten, de komende weken, maanden op werk gebied;
- Welke omstandigheden spelen er precies en wat kan ik verwachten op allerlei gebieden;

Met al deze vragen en meer kun je bij mij terecht. Ik geef jou duidelijke antwoorden, waarbij ik het belangrijk vindt om jou bepaalde handvaten mee te geven en zelfinzicht.
Hoe je het beste met een bepaalde situatie om kunt gaan.

 

Rider Waite Tarot Kaarten

 

Als ervaren paragnost en medium, werk ik in combinatie met de Rider Waite Tarot Kaarten welke een duidelijk en helder beeld om voor jou, mbt een bepaald persoon en/of je relatie en/of situatie toekomst gericht te kijken. 

Bij de Rider Waite Tarot Kaarten kan ik je tevens duidelijke handvatten meegeven voor de toekomst. Om de relatie en of situatie zo optimaal mogelijk voor je te laten verlopen.

 
Fotoreading (Ook voor Kinderen en Dieren)

 

Tevens kun je mij benaderen voor een fotoreading waarbij ik naast karakteranalyse zeer specifieke informatie doorkrijg over een relatie of situatie. Ik geef hierbij de antwoorden die voor jou van toepassing zijn.

Ik respecteer hierbij te allen tijde de privacy van een eventuele partner of persoon waarover jouw vraag gaat. 

Een fotoreading is ook mogelijk voor dieren of kinderen. Ik krijg hierbij heel gedetailleerde informatie door over hetgeen er speelt.
Door middel van communicatie via de ziel kan ik antwoord geven op bepaald gedrag waardoor we hierop in kunnen spelen en situaties zo optimaal mogelijk kunnen laten verlopen.
 

 

Coaching 

 

Tijdens ons gesprek kan ik je de juiste tips en handvaten meegeven die voor jou belangrijk zijn. Ik kan heel duidelijk aangeven wat de oorzaak van een probleem of situatie is en ik kan je helpen hier zo goed mogelijk mee om te gaan. 
Ik kan snel tot de dieperliggende oorzaak van een situatie en of probleem komen en kan ik de rode draad in situaties aangeven. 

Door middel van coaching kan ik je meer zelfinzicht meegeven, waardoor je anders met situaties en of personen om leert te gaan. 

Door te denken in mogelijkheden en gerichte coaching kan ik je helpen in moeilijke of lastige situaties, om deze zo optimaal mogelijk kunnen te kunnen laten verlopen voor je.

 

Healingen

 

Als ervaren paragnost en medium kan je tevens helpen met healingen. Tijdens ons gesprek kan ik je een healing geven. Ik zie meteen waar eventuele blokkades liggen en hoe deze kan ik tijdens het gesprek voor jou behandelen. Bepaalde blokkades kunnen hiermee volledig opgelost worden, andere gaan in fases. Tevens kan ik je tips en oefeningen meegeven, waarmee je zelf aan de slag kunt. 

Dit is ook mogelijk via Foto Healing Consult Zeer Uitgebreid bij Email Consulten.

Hiernaast ben ik erkend Natuurgeneeskundige Therapeut en kan ik met deze kennis jou de juiste handvaten aanreiken waardoor je beter in je vel komt te zitten. 
 

Contact met Dierbare Overledenen

 

Tijdens ons gesprek kunnen dierbare overledenen zich melden. Ik mag de boodschappen doorgeven en krijg specifieke informatie door van deze persoon. 
 

Specialisaties: 

Heden, Verleden, Toekomst, Toekomstprognose, Tijd, Tijdsaanduidingen, Liefde, Relaties, Kinderen, Ouderen, Karakteranalyse, Werk, Financiën, Coaching, Contact met Dierbare Overleden, Healingen en Rider Waite Tarot Kaarten.

 Liefs Paragnost Medium Jolie


 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Heel erg bedank dat jullie mij het afgelopen jaar weer hebben geholpen door dik en dun.
Ik wens jullie een goed uit einde en jullie hoor mij in het nieuwe jaar weer.

Xxx Mar
Lieve bellers,

Vanaf 6 augustus ga ik op vakantie.
Vanaf 14 augustus ben ik weer aanwezig op de lijn.

Liefs, Jolie
Lieve meiden,
Wat zijn jullie top mediums!! Ik heb jullie alle vier gesproken en alle vier zeggen jullie hetzelfde en het komt ook allemaal uit!!! Jullie zijn echt hele goede mediums en ben zo blij met jullie voorspellingen. Alles klopt gewoon tot in detail, verbazingwekkend!
Tot snel lieve toppers!!

XX Sam
Lieve Ise Fleur, Ise Joy, Sophie, Jolie, Dolores, Delamare, Bob, Ise Maria

Thanx jullie zijn écht TOPPERS! Exact mijn situatie omschreven en wauw exact omschreven hoe de toekomst ligt!

Keep u posted! Toppers!
Hallo Jolie,

Eindelijk weer terug op de lijn!!! Je zat in het verleden altijd zo goed. Ben blij dat ik je weer gesproken heb. Bedankt voor ons hele fijne gesprek.

Groetjes D