Paragnost Medium Jo

 

Ervaren Paragnost en Medium. Sterk gespecialiseerd in tijdsaanduidingen, toekomstvoorspellingen, liefde, relaties, relatieproblemen, karakteranalyse, kinderen, werk en financiën. Heden, verleden en toekomst.

 

Gespecialiseerd in Lenormand Kaarten

 

Heldervoelend en Helderwetend


Paragnost Medium - Lenormand Kaarten

Hallo ik ben Jo. Ervaren paragnost en medium. Heldervoelend en helderwetend.

Als ervaren paragnost en medium kan ik kijken wat er voor jou gaat gebeuren in de toekomst mbt een bepaald persoon, relatie en of situatie waar je vragen over hebt.

Tijdens een reading werk ik met de Lenormand Kaarten, samen met mijn heldervoelendheid en helderwetendheid.

Door mijn heldervoelendheid, helderwetendheid en levenservaring kan ik goed situaties en blokkades begrijpen en samen met jou ze op lossen.

Ik heb jarenlange ervaring met de Lenormand Kaarten die ik gebruik om snel een situatie te doorzien en je zo verder in de goede richting te helpen met een eerlijke en open mind.

Mocht je moeite hebben met beslissingen te nemen of het even niet meer weet dan bent je op het goede adres voor een eerlijke reading.

 

Fotoreading

Ook kun je mij benaderen voor een fotoreading waarbij ik specifieke informatie doorkrijg van een persoon en of bepaalde personen en of bepaalde situatie. Of voor een karakteranalyse.

Ik help je graag.

 

Liefs Paragnost Medium Jo

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Hoi Jo

Zo snel dat je de informatie doorkreeg over mijn vriend. Karakter en de relatie.

Oo de zwangerschap zag je. Je bent TOP!