Paragnost en Medium Angela

 

Paragnost Medium Angela. Sterk gespecialiseerd in Liefde, Relaties, Wet van de Aantrekkingskracht, Life en Relatie Coaching.

Helderhorend, Heldervoelend en Helderziend


Hallo ik ben Angela, ervaren paragnost en medium. Helderhorend, Heldervoelend en Helderziend.

Sterk gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen, liefde, relaties, relatieproblemen, relatie begeleiding, kinderen, financiën, werk,tijdsaanduidingen, Wet van de Aantrekkingskracht, Life en Relatie Coaching, Rider Waite Tarot Kaarten en Lenormand Kaarten.

Heden, verleden en toekomst krijg ik sterk door.


Paragnost en Medium

Met mijn helderhorende, heldervoelende en helderziende gaven als paragnost en medium, krijg ik de energie van een persoon door dmdv een naam en geboortedatum.

Ik voel snel de energie van jou, de situatie of de persoon waar je vragen over hebt.

Ik ben gespecialiseerd in liefdesrelaties en kan snel tot de kern komen. En jou van de juiste antwoorden voorzien.
Ik krijg heel duidelijk door waarom iemand bepaalde beslissingen neemt en wat er gaat gebeuren.

Mijn mediamieke gaven heb ik al vanaf mijn geboorte en zijn in de loop van mijn leven steeds sterker geworden.


Lenormand Kaarten - Rider Waite Tarot Kaarten

Als ervaren paragnost en medium werk ik met de Lenormand Kaarten, welke een duidelijk en helder beeld geven mbt een persoon, personen, situatie, situaties of daar waar je vragen over hebt. Verleden, heden en toekomst krijg ik daarbij sterk door.

Vanuit de kaarten kan ik je tevens duidelijke handvatten meegeven voor de toekomst.

Tevens leg ik de Rider Waite Tarot Kaarten. Ook deze geven een helder beeld met betrekking tot jouw vraag en geven aan welke richting een situatie op gaat.
 

FotoreadingTevens kun je mij benaderen voor een fotoreading waarbij ik zeer specifieke informatie doorkrijg van een persoon en/of bepaalde personen en/of bepaalde situatie.

 

Life en Relatie Coaching - 'The Work' van Byron Katie

Als paragnost en medium werk ik tevens als coach. Tijdens ons gesprek kan ik voor jou de juiste handvatten aanreiken die voor jou belangrijk zijn of voor jouw relatie.

Ik kan voor je heel duidelijk aangeven wat de oorzaken van een probleem of situatie is. Voor jou kan ik heel snel tot de kern van een probleem komen.


Waar je ook tegen aanloopt in je relatie; ik kan jou de tools geven om jou relatie weer op de rit te krijgen en deze te verbeteren. Voor elk probleem een passende oplossing.

 

'The Work' van Byron Katie:


Welk probleem je ook hebt met de 'The Work' van Byron Katie kom je er altijd uit. Door het stellen van 4 vragen en deze te spiegelen heb je in korte tijd de kern van het probleem te pakken. Zodra deze helder is kun je het probleem gaan spiegelen en in zeer korte tijd oplossen. Ik help jou graag om in korte tijd jou leven weer te vervullen van licht en blijheid ipv een van piekeren en stress.

 

Opleidingen

 

Als ervaren paragnost en medium heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Esotorie en Spiritualiteit:

- Coaching Opleiding en Life Coaching
- Regressie Therapie
- Reiki
- Tarot Opleidingen
- DNA Transformer
- ‘Wet van de Aantrekkingskracht’


DNA Transformer

 

Als gediplomeerd DNA Transformer kan ik jou helpen jou DNA te veranderen, zodat je je weer gelukkiger gaat voelen en oude niet werkende patronen en vervelende situaties uit je leven leert bannen.

Ik wil je met heel veel liefde helpen je weer gelukkig en in balans te voelen. Iedereen verdient immers een gelukkig leven.


'Wet van de Aantrekkingskracht'

Als ervaren paragnost en medium werk ik met de 'Wet van de Aantrekkingskracht'.

Hierin heb ik lessen gevolgd van:

- Tony Robbins
- Johan Driessen
- Roy Martina

Deze kennis, de Wet van de Aantrekkingskracht, kan ik aan jou overdragen door middel van coaching. Zodat wat je wenst in je leven naar je toe kunt trekken.

De wet van de aantrekkingskracht is niet zo moeilijk als je de regels maar kent.Vaak weet je er wel een aantal, maar manifesteer je nog niet genoeg om het grote gewenste resultaat te bereiken wat je graag wenst.

De wet van aantrekkingskracht bestaat uit 13 stappen. Ik wil jou graag deze stappen vertellen en je bij de hand nemen om jou naar een leven vol overvloed en liefde te begeleiden.Alle vele mensen hen ik begeleid naar het waarmaken van hun droom.

Schroom niet en bel.... Het werkt echt!!! Liefde, werk financiën, alles wat jij je wenst kun je manifesteren.

 

Healing op afstand - Reiki

Ik ben Reiki Master en kan jou op afstand een behandeling geven waardoor je minder pijn, meer rust, energie of innerlijke kracht gaat ervaren. Ik help jou daar waar jij het nodigt acht. De behandelingen duren doorgaans 15 tot 20 minuten.

 

Contact met Dierbare Overledenen

Als ervaren paragnost en medium kan ik tevens voor je contact leggen met dierbare overledenen.
 
 
Specialisaties:
Heden, Verleden, Toekomst, Liefde, Relatie, Relatiebegeleiding, Werk, Contact met Dierbare Overledenen, Lenormand Kaarten, Rider Waite Kaarten, Engelenkaarten, Life en Relatie Coaching en Wet van de Aantrekkingskracht.

 

Liefs Paragnost Medium Angela

 

Persoonlijke Gastenboek Berichten
Ik ken je al wat langer en ik heb je diversen keren gebeld over verschillende levensvragen. Keer op keer gaf je me zo veel inzichten.
Je kaartleggingen kwamen ook allemaal uit!
Je bent een warm en eerlijk medium met Engelen geduld (Vandaar ook je naam Angel(a))

Liefs Becky
Lieve Angela,
Dank je voor hele fijne consult. Je wist met een naam en geboortedatum al zoveel te vertellen over mijn vriend en onze relatie. Ik heb er een heel fijn gevoel aan overgehouden, ook je voorspelling. Ik voel me echt begrepen én geholpen door je.

Marjolijn XX